- 25 Nisan 2021
- 148
- 80
- 18
- 38
Ben sabah yaptım erken gebelik testi ama bunlarada güven olmuyo kibirazdan belki kaset testte yaparım
![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah yaptım erken gebelik testi ama bunlarada güven olmuyo kibirazdan belki kaset testte yaparım
![]()
Canım normal gebelik testi erken gebelik testlerinden değil onlara kaset test deniyorYa bisey sorcam kaset test nedir
Bunlar daha mı iyiCanım normal gebelik testi erken gebelik testlerinden değil onlara kaset test deniyor![]()
Evet erken genelik testleri bazen yanlış sonuç verebiliyo geçen ay ben erken gebelik yaptım çizgi vardı ama adet oldum normal gebelik testleri daha iyiBunlar daha mı iyi
Anladim cnm sagolEvet erken genelik testleri bazen yanlış sonuç verebiliyo geçen ay ben erken gebelik yaptım çizgi vardı ama adet oldum normal gebelik testleri daha iyi
Ayyyy Allahım şu silik çizgileri görmeyi bize de nasip et yarabbimEki Görüntüle 2838608 Burda daha net görünüyor. Ama ben adet olacak gibiyim. Her zamanki gibi baya sancım var. Anlamadım bu nasıl iş ? Sizin yorumunuz nedir?
Hayır canım henüz sancı dışında bir belirti yok.Ayyyy Allahım şu silik çizgileri görmeyi bize de nasip et yarabbimGözünaydın canım sanki bir bebiş bağırıyor ben burdayım diye. Bir an önce kan testi sonucunu bekliyoruz
Bir de sancı dışında belirtin ya da belirtilerin var mı
Ayy maşallah hayırlı olsun canım baya ben burdayım diyorEki Görüntüle 2838608 Burda daha net görünüyor. Ama ben adet olacak gibiyim. Her zamanki gibi baya sancım var. Anlamadım bu nasıl iş ? Sizin yorumunuz nedir?
Olsun bir çok insan günü geçene kadar farketmiyor bile hiç bir belirti yaşamayan çok kişi var. Hayırlı olsun inşallah bebişin seninledirHayır canım henüz sancı dışında bir belirti yok.
evet var kuzum hayırlı olsunGünaydın herkesebenimde adete 3 gün kala testim düne göre daha belirgin inşallah vardır ya
![]()
İnşallah canım teşekkürlerOlsun bir çok insan günü geçene kadar farketmiyor bile hiç bir belirti yaşamayan çok kişi var. Hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir![]()
Ya teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin pazartesi hemen kan vermeye gidiyorumevet var kuzum hayırlı olsun
5 Mayıs2 test yaptım peş peşe ikisi de aynı şekilde silik ama belirgin çıktı. Bugün eczaneler açıksa erken gebelik testlerinden alıp yarın denemeyi düşünüyorum. İnşallah güzel haberler veririm size kızlar
![]()
hayırlı olsun kuzum dua zinciri başlasınEki Görüntüle 2838606 Kızlar şimdi test yaptım. T çizgisi silik. Bundan ne anlamalıyım![]()
dualarında bizide unutma cnmYa teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin pazartesi hemen kan vermeye gidiyorum![]()
Hep dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsindualarında bizide unutma cnm![]()
aminn çok aminnHep dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin![]()