Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bir de instagramda şifa hanım var onun sayfasından yağ ile macun aldım ben 2 ayda 6,30dan 0,72ye düştü. Ben 3yıldir ilaç içiyorum hem de ona rağmen durul durup yükseliyodu tsh
Baya inmiş bizim doktorda tamamen yeme alışkanlıklarını değiştirdi Dr gözetiminde iyot ile tedavi ediyor

İnşallah hamiş olursan tam bırakırsın bence Rabbim gönlümüzdekileri biliyor o yüzden hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin

Birde işin bu tarafı var :)) birini yapsak ikinci için buna hazır olmamız lazım
Öyle 5 yıl falan beklemeden direk ise koyulun o zaman .. benim kocam 5 yıl çocuk lafı etmedi hoş 5. Yılda da ben istedim de öyle oldu kızım. Şimdi o da 5 yaşında ve kardeş istiyor babası da öyle bakıyor garibim o kadar uzak ki mesaji anlamadan geliyor

Bazen günaşırı bile yetmiyo 2 gün üst üste olursa ne alaa ay valla bu kadar önemliymiş günler hiç korunmaya gerek yokmuş yaa
Bu ay ovu testi alcam tuturamıyoruz biz zamanı
Fırsat bulduğum zaman yumurtlamıyorum demekki adamı kovalarım o günler bari

Ahahahah

Nisan ayı grubunda bi bayan çok soğuk bulmuş bizim Mayıs grubunu kaynıyor hamileler burada anam ne soğuğuu

Kimmiş o getirin buraya vurun boyununu!!

Dış ülkeden filan mı sipariş ettin kaçak test gibi aynı ben hiç böyle birşey görmedim çok şekilli şukullu rengine mi kandın
Ahahaha valla eşime test al dedim gitmiş internetten almış bide çok karlı oldu diyor, olur tabi, sovyetler birliğinden kalmış gibi baksana ama eğer pozitifi bu testle görürsem kutsal test ilan edip çerçeveletecem

Sen hiç hamilelik yaşadın mı canım? Ben 1 senedir hiç hamile kalamadım o yüzden içten içe hiç hamile kalamıcağımı düşünmeye başladım ama çok umutsuzluğada kapılmıyorum
Ben yaşadım hepsi olumsuz birisi 8 haftalık kalbi durdu diğeri kimsayal. Daha sonra olmadı nedensiz sebebsiz nasip olmadı banada olmayacak gibi çoook gelirdi uzun zmaan oldu diye ama ne zaman insana umut olarak hediye vereceği belli asla olmayacağına inandığım için asla olmayacağını düşünmedim düşünmek de istemiyorm

Ahahahahahahahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…