Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaşadım hepsi olumsuz 👎 birisi 8 haftalık kalbi durdu diğeri kimsayal. Daha sonra olmadı nedensiz sebebsiz nasip olmadı banada olmayacak gibi çoook gelirdi uzun zmaan oldu diye ama ne zaman insana umut olarak hediye vereceği belli asla olmayacağına inandığım için asla olmayacağını düşünmedim düşünmek de istemiyorm 😉
Ben kimyasal bile geçirsem sevinicem gerçekten en azından hamile kalabiliyorum derim ama bir senedir hiç kalmayınca artık çok olumluda düşünemiyorum

Kimmiş o getirin buraya vurun boyununu!! 😂😂
Yaa bazen birşey desem mi iyi demesem mi arasında kalıyorum GurbetKusuEsra GurbetKusuEsra desin 🙈🤣
Ahahaha valla eşime test al dedim gitmiş internetten almış bide çok karlı oldu diyor, olur tabi, sovyetler birliğinden kalmış gibi baksana 😂😂😂 ama eğer pozitifi bu testle görürsem kutsal test ilan edip çerçeveletecem 😂😂😂
Bencede etmelisin hep katletme sakla birtane hamiş kalınca bu testi dene asla kolay bulunmaz bu 🤣🤣o kadar test incelerim böylesini görmedim kaça veriyorlar 🤣🤣🤣

Bu arada ilk gebelik bekleyen arkadaşlar belki konuşulmuş olabilir ben tüm mesajları okuyamadım, folik kullanmaya başlayın gebelik planlanan tarih itibariyle..

Yaa bazen birşey desem mi iyi demesem mi arasında kalıyorum GurbetKusuEsra GurbetKusuEsra desin 🙈🤣

Bencede etmelisin hep katletme sakla birtane hamiş kalınca bu testi dene asla kolay bulunmaz bu 🤣🤣o kadar test incelerim böylesini görmedim kaça veriyorlar 🤣🤣🤣
Kuzu sordum 10 tanesini 10 liraya almış ahaha 😂😂😂 ulan hepsinin içinde test yapacak kiti olduğundan bile emin değilim şuan peçete falan tepmiş olmasınlar

Ben olmasamda kim hamiş olsa mutlu oluyorum ya 🙈 İnşallah ümidimiz kırılmaz 🤗
Ay ya benim bide eşimin doğum günü 15 Mayıs keşke ona bi doğum günü süprizi yapabilsem 🥺 yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz bakalım bat 15 Mayıs bide 🙈 hayırlısı rabbşmden ama insan özel günlerde daha çok istiyor keşke sürpriz yapabilsem diye allahtan umut kesilmez bekleyip görcez artık 🥰🙈 bide umudum yok çünkü geçen ay eşim varikosel ameliyatı oldu hemen düzeleceğini sanmam değerlerinin😞

Ya şey yapacağım eğer hamile kalırsam testimi 20 kere paylaşacağım kesin görürsün 🥰🤣🤣🤣🤣🤣 umarım gaza gelip 100 kere paylaşmam. Kendimde o gazı görüyorum çünkü
Süpersin paylaş valla hakkindur 👍 kaziniyoruz hepimiz burda bebek için 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ çok nazlı bu bebisler 💜💜 peki sende belirti falan var mı ,

Süpersin paylaş valla hakkindur 👍 kaziniyoruz hepimiz burda bebek için 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ çok nazlı bu bebisler 💜💜 peki sende belirti falan var mı ,
Ohoooo belirti den bol ne var 🤣🤣🤣 üşümeden bel ağrısına kasık ağrısından bacak ağrısına akıntı dan vajinal ıslaklığa heeeepsi var 🤣🤣🤣 ama bunlar aynı zamanda adet belirtileri 🤣🤣🤣 hangisine yoracağımı şaşırdım. Bi diyorum ki kesin hamileyim bi diyorum ki he canım ilk femaradan hemen hamilesin bekle

Back