Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yani gün aşırı olunca yumurta döllenmiyor mu hergün mü olması lazım🤔🤔🤔
Yok canım millet her gün ve gün aşırı ilişki ile bu özel dönemi değerlendirirken biz bir kere anca deneyebiliyoruz 🙈🤣🤣..
Bu esnada da ya yumurtlama olmuş geç kalmış olunabiliyor ya da erken olup ziyan oluyor bilemiyoruz artık 😬

Gördüüm inşallah seninle bebikin canım🥰 kan ver de netleşşin. Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi hayırlı evlat kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de dua etmeyi unutma 🙃
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun şu mübarek ayda hepimiz muradımıza erelim inşallah😊😍🤗

Yok canım millet her gün ve gün aşırı ilişki ile bu özel dönemi değerlendirirken biz bir kere anca deneyebiliyoruz 🙈🤣🤣..
Bu esnada da ya yumurtlama olmuş geç kalmış olunabiliyor ya da erken olup ziyan oluyor bilemiyoruz artık 😬
Bazen günaşırı bile yetmiyo 2 gün üst üste olursa ne alaa ay valla bu kadar önemliymiş günler hiç korunmaya gerek yokmuş yaa 😂😂😂

Ayyy korktum valla 😍 olsun olsun belki de hiç beklemediğin bi günden tutar canım😍🥰

Bazen günaşırı bile yetmiyo 2 gün üst üste olursa ne alaa ay valla bu kadar önemliymiş günler hiç korunmaya gerek yokmuş yaa 😂😂😂
O kafa ile de konsantre olmak zor iş 🤣.
Her gün hele baya zor 🙈.
Kızımda 1 kez deneme ile tutmuştu ama doktor takip etti ovulasyonu.
Şimdi gavur ellerde doktor yüzü görmek ne mümkün. Gayet normal 1 yıl deneyin dedi . Bu performansla 50 yaşına kadar deneriz diyorum eşime 🤣🤣.

Back