Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kimyasal bile geçirsem sevinicem gerçekten en azından hamile kalabiliyorum derim ama bir senedir hiç kalmayınca artık çok olumluda düşünemiyorum
Yok ya ben zaten ilk bir yıl sonra kalmıştım kalırsın bilinmez orası asla ümitsiz olma bak karşında 3.yıllık ben var asla pes etmemişim sen hiççç etme devammn olana kadar 🤣💟
Ay ya benim bide eşimin doğum günü 15 Mayıs keşke ona bi doğum günü süprizi yapabilsem 🥺 yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz bakalım bat 15 Mayıs bide 🙈 hayırlısı rabbşmden ama insan özel günlerde daha çok istiyor keşke sürpriz yapabilsem diye allahtan umut kesilmez bekleyip görcez artık 🥰🙈 bide umudum yok çünkü geçen ay eşim varikosel ameliyatı oldu hemen düzeleceğini sanmam değerlerinin😞
Ayt bende çol isterdim bir özel güne gelsin gelemedi inşallah seninki gelirde ben bile mutluluktan havaya uçarım 🤗😍
İyi geceler hamişler ve minnoşlar.
İyi geceler tonbalıklısalatam hamiş kalırsam sürekli ismini görsem yeter aş ermeme😍😄

Balıııııımmm her yerde yazıyor yaaa adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynıdır diye. Korkma sen. Üzülme de. Pazartesiyi bekle bi test daha ver. Garanti olsun 🥰🥰🥰🥰 yesinler senin 28.33 lük hcg ni. Minnaka selam söyle annesi
Canımm hepinize dua etcem bol bol minnak mi var şimdi karnımda😁

adete daha var ondan cnm sıkıntı yok değerin gayet güzel gebelik belirtileriyle adet çok benziyor zaten bol bol dinlen lekelenme fln olursa iğne veriyorlar hemen dr git inş.sağlıkla kucağına al bizlerede dua et cnm🥰
Etmem mi canım benim coook dua etcem hepinize 😘 randevu alıp gideceğim bakalım artacakmi

Canım ben adetimin 3. Günü başladım günde iki tane aynı anda içmek suretiyle 5 gün kullandım, bittikten sonra 2 gün sonra, yani adetimin 9. Günü kontrole gittim en büyüğü 11 mm olmuştu. Daha sonra 4 gün sonra tekrar çağırdı, en büyüğü 22 olmuştu diğerleri 17 ve 16 mm di. Yani adetimin 13. Günü. O gün çatlama iğnesi yapacaktı, önce kan tahlili istedi e2 hormonum 1730 çıkınca iğneden vazgeçti çatlar dedi, iğne yaparsam çoğul gebelik olabilir dedi. O akşam ağrım oldu çatladığını düşünüyorum, 13,14 16,18 günleri değerlendirdik Umarım yardımcı olmuştur. 😊
Ben adetimin 5.gunu başladım iftar sahur olarak kullanabilir miyim diye sordum olur dedi aslında ilk adetimde Dr gittiğimde herşey gayet normal rahim yumurtalık vs dedi bu ilacı ben kendim istedim 1 yıllık evliyim hamile kalamiyorum işte şimdi bu gün kontrolde adetimin 11. Biri 13 mm biri 11mm dedi pazartesi tekrar bakıp ona göre çatlatma iğnesi vericem dedi ama bu gün bana dedi ki folikul kisti mi oluyor? Senin yumurtaliklarinda yumurta oluşuyor lakin büyümüyor dedi bu yüzden ilac verdim dedi bu ne demek peki dedim bana geçen geldigimde boyle birşey demediniz dedim sustu ben hiç birşey anlamadim

Back