Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sence ne zaman yapayım canım, tahmini yumurtlama dönemi üstünden 13 gün geçti, evde erken gebelik testi yok normal var, tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum, çıkar mı ki 😭
Açıkcası yarın normal testte yapsan çıkar bence 🤗10.gün yapıp bile çıkan var. 👍 Bat gününü bekle gelmezse yap hayal kırıklığı istemezsen öylede yapabilirsin 🙏🏼

Açıkcası yarın normal testte yapsan çıkar bence 🤗10.gün yapıp bile çıkan var. 👍 Bat gününü bekle gelmezse yap hayal kırıklığı istemezsen öylede yapabilirsin 🙏🏼
2 mayısı beklemeye çalışacam, dayanamazsam yarın bitane daha yaparım, dün negatifti görünce cesaretim kırıldı 😊

Eşim Afyonlu olduğu için biz de afyonda yaşıyoruz ben 4-5 sene öğrencilikte afyondaydım burda tanıştık evlendik. İstanbulu da özlüyorum ama Afyon ve kendi evim artık daha ağır basıyor ☺️ Küçük şehirleri daha çok seviyorum İzmir’e gelmiştik bir kere eşimle ama öyle pek doğa içi yerler gezemedik daha merkezi yerlere gitmiştik. Çok istiyorum valla şu yasaklar bitsin durumlar düzelsin de ona da söyleyip duruyorum da işte inşallah bir gün 🙏🏻☺️ Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama aklımda bulunsun gelirsek mutlaka değerlendireceğim canım ☺️ Belki bir gün bebişle gezeriz 🙏🏻 Bu arada sigara erkekte de kadında da çok etikiliyor diye biliyorum bırakamasan da azaltmayı deneyebilirsin belki ☺️ Evlat için her şey yapılıyor.
Aynen öyle bebek için herşey yapılır azalttım zaten bakalım bide bırakabilirsem çok daha iyi olur hem kendim için hem de benek için çabalıyorum bakalım ama hadi hayırlısı ve dediğin gibi küçük şehirler daha sakin oluyo izmirin merkezi çok da sessiz sakin değil dediğin gibi ama uzak ilçeleri daha sakindir 😍

Back