- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Kaçıncı ay neler yaptınız aydınlatma metni beklyrzKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı ay neler yaptınız aydınlatma metni beklyrzKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir![]()
Çok güzel canım değerlendirBu bugünkü, dünde görülebiliyordu. Onu çekemedim. Yarın yumurtlama olur mu acaba?
Exell tablosu da yapsın mı anacımKaçıncı ay neler yaptınız aydınlatma metni beklyrz![]()
Ay hadi İnşallah. Kızım gece sürekli yanımda. Bir araya gelmek bile sorunÇok güzel canım değerlendir![]()
Ayy maşallah Rabbim sağlıkla ilerletsin hayırlı olsun canımKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir![]()
Yumurtlama olmuş silikleşene kadar test yapın o zaman çatlamış olcak silikleştiği zamana kadar gün aşırı ilişki olarak değerlendirinBu bugünkü, dünde görülebiliyordu. Onu çekemedim. Yarın yumurtlama olur mu acaba?
Canımmmm hayırlı olsun, sat ne zamandı senin? Ayy bir de aşı olacaktınKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir![]()
Sağol canım benim .Darısı başına .28 Mart ti canımCanımmmm hayırlı olsun, sat ne zamandı senin?
Sağol canım benim.Darisi tüm isteyenlerin başına insallah.Ayy maşallah Rabbim sağlıkla ilerletsin hayırlı olsun canım![]()
4. Aydi.Yalnizca takvimde görünen riskli günlerde iki gün ilişki oldu .Kafaya takmadım.Cunku vazgeçmiştim .Hiçbir şey yapmadim ve kullanmadım.Akisina bıraktım .Olursa olur,olmazsa olmaz dedimKaçıncı ay neler yaptınız aydınlatma metni beklyrz![]()
Çok teşekkür ederim.hayırlı uğurlu olsun
Değerlendirme haftasındayım herşey makbulümdür napayım be canımExell tablosu da yapsın mı anacım![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir![]()
Sağol canım.Darisi tüm bekleyenlerin başına .Maşallah canım ne güzel kopkoyu çıkıvermişşş![]()
Değerlendirme haftasındayım herşey makbulümdür napayım be canım![]()
O da listemde hepiciğini denicimO zamaaaan şöyle destek Doggy style in spremlerin daha hızlı ilerlemesini sapladığını okudum
![]()
Ovitralle vermedi miO da listemde hepiciğini denicimyarın kontrolüm var bakalm çatlamış mı yumurtacıklarım
Udihindi yağı ve deva macunu kullandım 6,30dan 0,72ye düştü hem de 2 ayda. Ama tabi ilaca devam
YaaaaKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir![]()