Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yap canım silik çizgi gördün dayan desem dayanacak mısın 🤣yarın ilk idrarla yap öbür gün yap öteki gün yap Allah yap ben olsam yapardım 🤣 🤣 🤣 asla o çizgiyi görüp bekleyemezdim. 🙈
Ya ne güzel diyosun😂😂 keşke yasak olmasa koşa koşa kan vermeye de giderdik 😂 ama kan için beklicem kesin kararlıyım😂😂

Hayır adetimin 5 günü başladım 5 gün kullandim bu Çarşamba ilacim bitti bu gün Dr kontrolüm vardı biri 13 mm biri 11 mm şuan beklemediyim
Canım ben adetimin 3. Günü başladım günde iki tane aynı anda içmek suretiyle 5 gün kullandım, bittikten sonra 2 gün sonra, yani adetimin 9. Günü kontrole gittim en büyüğü 11 mm olmuştu. Daha sonra 4 gün sonra tekrar çağırdı, en büyüğü 22 olmuştu diğerleri 17 ve 16 mm di. Yani adetimin 13. Günü. O gün çatlama iğnesi yapacaktı, önce kan tahlili istedi e2 hormonum 1730 çıkınca iğneden vazgeçti çatlar dedi, iğne yaparsam çoğul gebelik olabilir dedi. O akşam ağrım oldu çatladığını düşünüyorum, 13,14 16,18 günleri değerlendirdik Umarım yardımcı olmuştur. 😊

Ne güzel anlatmışsın varya nerde arasa insanın bulamayacağı şekilden 🤗vayy be neler var çook teşekkür ederim. Benim çok azcık oldu durdu daha gelen giden yok şuan. Bırakim mi yani? İlaç daha çok var duruyor 10 taneden fazlası? 🙈 O dediğin içinde kullanırım sağlıksızsa atsın adet olayım birdahakine 😁aşılama günüm gelsin isterim adet geçikmesi olmadan 🤗🤗 exclusive exclusive sana yazınca seni etiket yapıcam çünkü bazı msjlarımı görmüyorsun 🙈🙈cvp gelmiyor senden🙈🙈🙈
Aynen sen beni etiketle ben görmüyorum arada bir giriyorum son konuşmaları okuyabiliyorum insallah bu ay gebelik olur ugrasmayiz bir daha 🤗🤗🤗

Aynen ebus ablada devam daha yumurtlama yok dedi ay adamda hergün istemiyo sıkıntı orda ya bence yumurtlamanın ya önünde yada arkasında peş peşe ilişki lazım en azından 3 gün eder bu. Ben zaten o yüzden ovulasyon aldım yoksa bizim her ay zaten gün aşırı ilişkimiz var amaç o altın günler peş peşe 3 gün yada 4 gün yapmak. Geçen ay sadece yumurtlamayı yakalamism ama önceki gün sonraki gün ilişki yok tel yumurtlama günü diye tutmadı belkide bilemiyorum çatlama da önemli bence ya tutanin her türlü tutuyo orasida ayrı
Canım oo ben 3.ay yumrtlama gördüm yaptım çatlattım tutmadı bazen nasip olacak. 👍 Sen gün aşırı yap altın günlerini değerlendir gerisi Allah kerim bazı şeyleri zorlayıp adamları bezdirmeye gerek yok bu da mahallenin çeşmesi değil diyordu bir filmde aklıma gelmedi ismi yaani o hesap 🤣🤣
Ya ne güzel diyosun😂😂 keşke yasak olmasa koşa koşa kan vermeye de giderdik 😂 ama kan için beklicem kesin kararlıyım😂😂
Hadi bakalım kararın nereye kadar gidecek varya sana ayrı mutluluk duyacam sırfff 61'sin diye bana 🤣🤣🤣bulaşır belki senden diye.
Adetimin ilk gününden itibaren şuan 11. Günümde bu kadar büyümüştüler
Canım bugün saymazsak zaten yumurtlama üstüne cumartesi pazar olarak büyümelerine 4mm ekle zaten bir yumrta 1 mm veya 2 mm büyüyormuş günlük biz iki olarak hesap edelim güzel düşünelim 🤗 11 olan yumrtan 15 mm olmalı diğeri 13 olan 17 mm olmalı hesabımıza göre 😄 inşallah erken çatlamaz sen gidene kadar 🙈yani gittiğinde senin yumurtlar kısa ve net 15 mm ile 17 olmalı 🌸

Kızlar bişi sorcam ben senede bir yada iki defa ovulasyon döneminde hafif lekelenme yaşıyorum. Bu ayda başladı şimdi. Doktora sorduğumda normal olduğunu söylüyor. Başına böyle bişi gelen var mı ?

Eklentiler

• IMG_20210430_174842.jpg
    IMG_20210430_174842.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bişi sorcam ben senede bir yada iki defa ovulasyon döneminde hafif lekelenme yaşıyorum. Bu ayda başladı şimdi. Doktora sorduğumda normal olduğunu söylüyor. Başına böyle bişi gelen var mı ?
Çok güzel birşey işte ne güzel tam yumurtlama dönemin 🌸benim gelmedi hiç ama gelenleri çok duydum hiç de kötü birşey değil. 👍 En azından yumrtlama olduğunu gösteren şeyler var 🤗

Hadi bakalım kararın nereye kadar gidecek varya sana ayrı mutluluk duyacam sırfff 61'sin diye bana 🤣🤣🤣bulaşır belki senden diye.
Ahh kuzumm en çok dua sana o zaman 😂😂😍 senin topiğinin uğurundandır o varsada senin sayende diye düşünüyorum bu kadar pozitiflik motive başka grupta yoktur😂😘😘

Çok güzel birşey işte ne güzel tam yumurtlama dönemin 🌸benim gelmedi hiç ama gelenleri çok duydum hiç de kötü birşey değil. 👍 En azından yumrtlama olduğunu gösteren şeyler var 🤗
Ay öylemi tamam çok sağol canım benim yakın çevremde hiç duymuyorum bide çok nadir oluyor acaba o ayki yumurtada sorun mu var diyorum 🤣

Tükür anasını satam ya 🤣🤣
Küfür etmem ben asla veya asla kafamda da barındırmam evde eşimde hiç duymadım bir kere duydum çok kavga ettim adama küfür etti tlfnunda 🤣🤣sonra oradan polemik oldu küfür etmesem napsam adamın adı da ahmet tüküreyim ağzına Ahmet dedi 🤣🤣🤣🤣bende böyle kötü cümle kurmak istemediğim hırslandığım zaman eşime tüküreyim ağzına diyorum 🙈burada da şimdi olmuyor birşey bir cümle hak ediyor ama onu diyemem ben direk tüküreyim totemine dedim 🤣🤣artık anlayın tüküreyim görünce 🤣🤣🤣🤣

Back