Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh kuzumm en çok dua sana o zaman 😂😂😍 senin topiğinin uğurundandır o varsada senin sayende diye düşünüyorum bu kadar pozitiflik motive başka grupta yoktur😂😘😘
İnşallah büşra valla sebeb olduysak birbirimize bilinmez. Allah kiminin duası der belki senin duana denk gelip beni hamiş edecek asla bilinmez o yüzden sen et içtenlikle edilen dualar geri dönmezmiş 💟her anını burada görmekten mutluluk duyarım 🤗
Ay öylemi tamam çok sağol canım benim yakın çevremde hiç duymuyorum bide çok nadir oluyor acaba o ayki yumurtada sorun mu var diyorum 🤣
Benim de bir arkadaşım öyle. Canım herzaman ymumrltma aynı tepkiyi vermez bu da bir tepki inşllah hayır olur 🌸
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bak ya bi totem yapalım dedik izin de vermiyor 🤣🤣🤣🤣
İzin varda kandırmaya gerek yok 🤣🤣🤣🤣🤣

Canm gebelik için özel macun var. Benim gebe kalmama engel bi durum yok ben 3yıldır korunuyodum çünkü tsh yüksekken doktorlar gebelik önermiyor. O yüzden ben troid için olan ürünleri kullandım çevremde gebelik için kullanan olmadı
Hmm tamam canım ben de çikolata kisti var da onun için de işe yarıyor vs. Diye görmüştüm o yüzden sordum teşekkür ederim ☺️ 🙏🏻

Kızlar beta 28.33 ama sevinemedim adet olacak gibi hissediyorum kendimi ağrım var çok
adete daha var ondan cnm sıkıntı yok değerin gayet güzel gebelik belirtileriyle adet çok benziyor zaten bol bol dinlen lekelenme fln olursa iğne veriyorlar hemen dr git inş.sağlıkla kucağına al bizlerede dua et cnm🥰

İnşallah büşra valla sebeb olduysak birbirimize bilinmez. Allah kiminin duası der belki senin duana denk gelip beni hamiş edecek asla bilinmez o yüzden sen et içtenlikle edilen dualar geri dönmezmiş 💟her anını burada görmekten mutluluk duyarım 🤗
Ahh canım benim hepinize dua ediyorum Rabbim kimin gönlünde ne dileği varsa en kısa zamanda hayırlısıyla versin 😍 inşallah senin de o güzel haberini alıcaz😘😘😍

Canım ben bi sürü doktor gezdim artık parasından geçtim inan hepsi ayrı ayrı şeyler uydurdu bu doktor da baya bilinen biri çokta işinin ehli biri tabi paracılık var her özel hastane gibi bi süre bununla takip edicem eğer memnun kalmazsam bu mesajındakileri araştırırım teşekkür ederim 🥰
Merhaba Ali Fuat Şengöre mi gidiyorsunuz nasıl mamnun musunuz acaba bende doktor araştırıyorum .Memorialde Murat Özekinciyi tavsiye ettiler bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.Ali fuat bey nasıl ilgi alaka yönünden felan.

Merhaba Ali Fuat Şengöre mi gidiyorsunuz nasıl mamnun musunuz acaba bende doktor araştırıyorum .Memorialde Murat Özekinciyi tavsiye ettiler bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.Ali fuat bey nasıl ilgi alaka yönünden felan.
Bn inanılmaz doktor değiştirdim insanı rahatlatan bi yapısı var daha önce gittiklerim bi panikti ve hep yanlış teşhisler koydular ve öyle şaçma sapan yerlere gitmedim tıp fakültesinin ücretli bölümü bile yanlış teşhis koymuştu ali Fuat bey çok iyi işinin ehli tavsiye ederim

Kızlar çalıştığım için cevap veremiyorum ayrı ayrı çok teşekkür ederim pazartesi doktora gideceğim bakalım artacakmi

Kızlar niyetliyim bugün ama fena böbreklerim ağrıyor susuzluktan sanırım eğer hamile isem tutmaya devam edeyimmi oruçları?

Kizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir 😂

Eklentiler

• IMG_20210430_203242.jpg
    IMG_20210430_203242.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 54
Back