- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Evde kendi imkanlarımla aşılama düşünüyorum diyorsunBen de şıringayla püskürtmeyi düşünmedim değil![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde kendi imkanlarımla aşılama düşünüyorum diyorsunBen de şıringayla püskürtmeyi düşünmedim değil![]()
Amiiiinnnn inşallah canım benimİnşallah bu listedeki herkes hamile kalır amin
Yaaa tebrik ederim hic umudum yok diyordunuz ne güzel çıkmışKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir![]()
Aynn canm eşim kabul etseydi deneyecektim de o çok güldü. Ya hiç beklemek istemiyorum zaten troid yüzünden çok bekledim. Şimdi normale dönünce bi an önce olsun istiyorum.aklima şimdilik başka bi şey gelmiyo kafayı yicem bebek dieEvde kendi imkanlarımla aşılama düşünüyorum diyorsunvalla bizden korkulur, hamile olmak için yapamayacağımız şey yok
Aaa süper ya tebrik ederimKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir![]()
Amin inşallahİnşallah bu listedeki herkes hamile kalır amin
İnşallah vardır ben göremedimKızlar çok belirtim olunca dayanamadım baktım. Hayalet bi çizgi görüyorum ama fotoda belli olmuyor. Eşim de gördü kafayı yicem.
Aynen öyle canım insan hamilelerden güzel şeyler duyup strestini atmayı bekliyor çünkü hep olmucak mı kafasına giriyoruz ama onlar tecrübelini paylaştıkça rahatlıyoruz
Canımcım 10 gün içinde çıkıyor senin kaçıncı gün?Kizlar kanda en erken battan kaç gün önce belli olur?
Canım bilmiyorum ki düzensiz malum. 5-6 gün var diye tahmin ediyorum ama.Evet birisi hamiş olsa umut oluyor işte
Canımcım 10 gün içinde çıkıyor senin kaçıncı gün?
Biliyorm seni :) istersen bir kaç gün bekle test yapıp git derim kendi fikrimCanım bilmiyorum ki düzensiz malum. 5-6 gün var diye tahmin ediyorum ama.
Pazartesi sabah tekrar test yapayım ben kuzum. Sen ne durumdasın bakamıyorum günlerdir buraya iş yoğunluğundanBiliyorm seni :) istersen bir kaç gün bekle test yapıp git derim kendi fikrim![]()
Öyle yap en doğrusu olur.Pazartesi sabah tekrar test yapayım ben kuzum. Sen ne durumdasın bakamıyorum günlerdir buraya iş yoğunluğundan
Çok teşekkür ederimAaa süper ya tebrik ederimdün konuşmuştuk aşı olacaktınız
Ertelendi o zaman bi süre, bebiş gelsin o zaman hayırlısıyla ne kadar net çıkmış çok iyi yaaaa
İlk gebeliğimde benimde kistim vardı bekarkenden hormon düzenleyici kullanıyordum 5 cm çocuk düşününce dr gittim 2,5 cm kalmış kistin dedi bende soğan kürü denedim adetim bekliyordum tekrar dr gitmek için sonra hamile kaldığımı ögrendim benimde adetlerim düzenlidir soğan kürü yapınca ara kanamam olmuştu bayaa adet gibiHerkese merhaba, 1 yıllık evliyiz eşimle ve 7-8 aydır bebek istiyoruz. Ama olmuyor. yumurtlama gunune 3 gun kala ve yumurtlama günleri değerleniyor. Kadın doğum uzmanına gittik jinekolojik muayene yaptı sol yumurtalığımda 2.5 santim anekoik kist varmış hemen hemen her kadında bulunduğunu ve risk içermediğini gebeliği engellemediğini ve adet ile birlikte atıldığını söyledi. Diofol verdi ve 1 seneye tamamlamamızı istedi deneme sürecimizi. benimle aynı durumda olup birşeyler deneyip gebe kalan anne adayları varsa yardımcı olursanız çok sevinirim, hamile kalmak için kısa sürede neler denediniz tecrübeleriniz neler merak ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum bu arada 24 yaşındayım adetlerim hep düzenlidir herhangi bir kronik hastalığım yok bildiğim :)
Bence iyi ki var burası çare arayana çare oluyo umut oluyo herkes birbirini motive ediyo iyi ki varsınız kızlarBen buradan çıksam bile haftada veya ay da bir girecem buraya hamile kalırsam birgün sırf birisi mesajımı görürde çare arar diye .Ama bazıları hamile kalıyor hadi eyvallah yapıyor çok kişi var hesabını pasif eden
birde bu tipler var.
Bazı insanlar yaşadıklarını tez unutuyor. Oysa ki hamişsin destek olsan ne olur demiBen hep buradayım totemim var olmam
![]()
Canım yeni gördüm mesajını benim bat 6 yada 8 ama ben 6 Mayıs’ı baz alıyorum programda yazan tarihten iki gün önce oluyorum genelde oda 6 Mayıs işteYaaaa aramıza yeni hamişler katılmış hayırlı olsunnnnnn
MaviliGizem birileri dayamayıp yine test mi yapmış
bgm21 senin bat ne zaman canım?
Yusra-61 benimle alakalı içine neler doğuyooo canım totem yapalım ahah
![]()