- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Kızlar 28.37 MaviliGizem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 28.37 MaviliGizem
Allahım sizlerede nasip etsin inşallah
Ay ben de uyuyakalmışımım uyandım mesajlara bakıyordum kız nasıl ispatlayamadın, testimiz yok mu hemen çizgileri görelim
Önceden hamiş olayım diye dua toplamak isterdim şimdi adet hayat o kadar garip ki ne olacağını hiç kestiremiyorsun inşallah olurum... Pikinde olsun hamiş de kalasın inşallah canım çok isterim pcoya gününü gösteresinİnsallah canım hem pik olsun hem catlasin insallah. Senin de biran önce adetin gelsin de yeni surece başlarsın insallah
Canım sen kaç günde bir oluyordun adet? Dahalık yok pik.Eki Görüntüle 2838240 benimki pik mı kızlar degerlendireyimmi bugünü yaa sanki daha koyulasmayip silincek gibii hep
Ay inşallah balımmmm
İnşallah tez vakitte hayırlısından hepimize inşallah canım benimAllahım sizlerede nasip etsin inşallah
İnşallah gelmiştir bebeğim inşallah
Fark ettim kesin bu da uyudu benim gibi en son konuşmamızdan belliydi şimdi bir silik test birde ovulasyon var ama ovulasyon muazzam koyuluk ta o koyuluğu kimde gördüysem hamile ispat için kan vermesi daha uygun olurAy ben de uyuyakalmışımım uyandım mesajlara bakıyordum kız nasıl ispatlayamadın, testimiz yok mu hemen çizgileri görelim
Oo hayırlı olsun canimmKızlar 28.37 MaviliGizem
Canim benim adet 27 29 arası oluyo. Şuan adetimle beraber 13.günüm 15 16da olabilir mi pik senceÖnceden hamiş olayım diye dua toplamak isterdim şimdi adet hayat o kadar garip ki ne olacağını hiç kestiremiyorsun inşallah olurum... Pikinde olsun hamiş de kalasın inşallah canım çok isterim pcoya gününü gösteresin
Canım sen kaç günde bir oluyordun adet? Dahalık yok pik.
Ahh geçmiş olsun baş ağrısından nefret ederim açken hele vurunca canım inşllah geçecekAğrıdan başım çatlıyor kızlar, iftarı dört gözle bekliyorum
Ay inşallah vardır o zaman testlere üfüren kadın oldun sen de iyice yüsracım. Gördüm ben de o lh ı da lh lar çok güvenilir gelmediğinden yorum yapamadım. Ama sen öyle diyorsan kesin vardır diyorum ben de. Hayırlı uğurlu olsun inşallahFark ettim kesin bu da uyudu benim gibi en son konuşmamızdan belliydi şimdi bir silik test birde ovulasyon var ama ovulasyon muazzam koyuluk ta o koyuluğu kimde gördüysem hamile ispat için kan vermesi daha uygun olur
Bence de öyle olması lazım içimden 15 geçiyor ne yalan diyim bende öyle adet oluyorum genelde 28 ama 29 da olduğu zamanlar 15 pik görmüştümCanim benim adet 27 29 arası oluyo. Şuan adetimle beraber 13.günüm 15 16da olabilir mi pik sence
Ay hadi hayırlısı olsun canım benimKızlar bakın bu çizgiyi yumurtlamada bile görmemiştim ben bunu görünce hemen gebelik testide yaptım silik çizgi çıktı
Aynen canım ben doktora dedim bazen 1 2 gün geciti adet diye. 16sina yumurtlarsın dedi 13 16 dedi arayı uzun tuttu yani 1 2 gün oynama payı birakti bende öyle bugün daha koyulaşır diyodum yerinde sayıyo. 15 16 bekliyorum yumurtlama bakalım insallahhBence de öyle olması lazım içimden 15 geçiyor ne yalan diyim bende öyle adet oluyorum genelde 28 ama 29 da olduğu zamanlar 15 pik görmüştüm
Ay inşallah vardır o zaman testlere üfüren kadın oldun sen de iyice yüsracım. Gördüm ben de o lh ı da lh lar çok güvenilir gelmediğinden yorum yapamadım. Ama sen öyle diyorsan kesin vardır diyorum ben de. Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canım dayanamadım erken gebelik testide yaptım maalesef negatifBen göremedim siz daha iyi görmüşsünüzdür canom en iyisi kaset test yapmak kaçıncı günün bilmiyorum ama.
Herzaman belirti olmaz ki bence buna takılmamalısın
En doğrusunu yapıyorsun canım valla. Bende hiç sevmiyorum erken gebelik testini
Kız sabah ben de lh yaptım, buna da bi bak o zaman Yusra-61 ama sabah çekmedim fotosunu hep kübraya sevinmekten unutmuşumAy inşallah vardır o zaman testlere üfüren kadın oldun sen de iyice yüsracım. Gördüm ben de o lh ı da lh lar çok güvenilir gelmediğinden yorum yapamadım. Ama sen öyle diyorsan kesin vardır diyorum ben de. Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Kaç gün var canım adeteKız sabah ben de lh yaptım, buna da bi bak o zaman ama sabah çekmedim fotosunu hep kübraya sevinmekten unutmuşum