Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrılmak yok
Yoksa yok devamke benimle yeni aylar yeni umutlar ayrıca kocalar bilemez bazen bu sefer oldu da dedikleri oluyor ama olmuyor neye göre oldu

Kızlar ben adet oldum akşam başladı önümüzdeki aylara bakcaz artk. Sizden güzel haberler bekliyorum

Yanıltmaz inşallah senin test nasıl görünüyor ben göremedim senin testi?
Ne zaman yaptın?
Ben sabah yaptım erken gebelik testi ama bunlarada güven olmuyo ki birazdan belki kaset testte yaparım

Eklentiler

• 55E05AED-7C9F-4987-BCD1-1E58445D3766.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 63
Kız erken gebelik yapsaydın onda çıkardı bekleyelim bakalım biraz daha bende çıktı da noldu ben bile sevinmiyorum yanıltıyodur kesin beni
Kendime söz verdim Pazartesiye kadar test mest yok
Ama susuz kalıyor böbreklerim Ramazan’dan dolayı herhalde acayip ağrıyor hamileysem o yüzdenmi ki vucüdun daha fazla suya ihtiyaçı varya

Yok öyle gitmek Gizem Hanımmmmm
O çift çizgili test buraya gelecek
Belki yarın belki yarından yakın ama gelecek nasipse
Ay şuan kasıklarımın bacaklarımın ağrısından kalkıp gidecek halim yok zaten
Bende de bugün sancı var içim karmakarışık gibi oruç da gitti kana oldu hissedersin bazen adet olacağımı anlıyorum zorlamıyorum

Gölge varmı kızlar kız kardeşim var abla diyor

Eklentiler

• 8C1BA810-7BB6-41CF-9A5F-3711453D7BA0.jpeg
    127,8 KB · Görüntüleme: 63
Kendime söz verdim Pazartesiye kadar test mest yok
Ama susuz kalıyor böbreklerim Ramazan’dan dolayı herhalde acayip ağrıyor hamileysem o yüzdenmi ki vucüdun daha fazla suya ihtiyaçı varya
Hadi hayırlısı kuzum ya ben kendimde belirti aramıyorum zaten arasam da bulamıyorum saldım gitti valla

Hayır bi de daha demin kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarıyordum ne kadarr da mutluydum ne oldu şimdi haa ne oldu yani
Bende ağlardım gereksiz birisi birşey demiş gibi çöküntü vurdu şmdi ağrım var hafif cidden manyağım ben normal bir kadın değilm bunu kabul ettiğim günden beri mutluyum

Aynn canm bende aynı durum var panik atağa neden oluyor troid kontrol altına alınınca panik atak da geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…