- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Sen nasılsın varmı belirtiler
sen kaç günde bir adet oluyorsun 28 mi
Ayrılmak yokAdet belirtilerim geldi yineemeği geçen herkese teşekkürleri bir borç biliyor ve aranızdan sessizce ayrılıyorum diyormuşum şaka şaka ayrılmak yok anca beraber kanca beraber ama kocacığım hislerde benden erken davrandı
Kız erken gebelik yapsaydın onda çıkardı bekleyelim bakalım biraz daha bende çıktı da noldu ben bile sevinmiyorum yanıltıyodur kesin beniYaptım kuzum
Ne ayrılması aynı motivasyonla devamAdet belirtilerim geldi yineemeği geçen herkese teşekkürleri bir borç biliyor ve aranızdan sessizce ayrılıyorum diyormuşum şaka şaka ayrılmak yok anca beraber kanca beraber ama kocacığım hislerde benden erken davrandı
Yanıltmaz inşallah senin test nasıl görünüyor ben göremedim senin testi?Kız erken gebelik yapsaydın onda çıkardı bekleyelim bakalım biraz daha bende çıktı da noldu ben bile sevinmiyorum yanıltıyodur kesin beni
Yok öyle gitmek Gizem HanımmmmmAyrılmak yok
Yoksa yok devamke benimle yeni aylar yeni umutlarayrıca kocalar bilemez bazen bu sefer oldu da dedikleri oluyor ama olmuyor neye göre oldu
Ay şuan kasıklarımın bacaklarımın ağrısından kalkıp gidecek halim yok zatenAyrılmak yok
Yoksa yok devamke benimle yeni aylar yeni umutlarayrıca kocalar bilemez bazen bu sefer oldu da dedikleri oluyor ama olmuyor neye göre oldu
Ay şuan çok ağrım var bi yere gidemem zatenYok öyle gitmek Gizem Hanımmmmm
O çift çizgili test buraya gelecek
Hayır bi de daha demin kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarıyordum ne kadarr da mutluydum ne oldu şimdi haa ne oldu yaniAy şuan çok ağrım var bi yere gidemem zatenvalla bugün motivasyon sizden. Ben ancak yatcam hep
Ben sabah yaptım erken gebelik testi ama bunlarada güven olmuyo kiYanıltmaz inşallah senin test nasıl görünüyor ben göremedim senin testi?
Ne zaman yaptın?
Kendime söz verdim Pazartesiye kadar test mest yokKız erken gebelik yapsaydın onda çıkardı bekleyelim bakalım biraz daha bende çıktı da noldu ben bile sevinmiyorum yanıltıyodur kesin beni
Bir gölge var ama sizin önceki testi hatırlamıyorum benYapmaz olurmuyum duramadım yine
Belki yarın belki yarından yakın ama gelecek nasipseYok öyle gitmek Gizem Hanımmmmm
O çift çizgili test buraya gelecek
Bende de bugün sancı varAy şuan kasıklarımın bacaklarımın ağrısından kalkıp gidecek halim yok zaten
Ah canım var gibi ama bakalımBir gölge var ama sizin önceki testi hatırlamıyorum benadete kaç gün var
Hadi hayırlısı kuzum yaKendime söz verdim Pazartesiye kadar test mest yok
Ama susuz kalıyor böbreklerim Ramazan’dan dolayı herhalde acayip ağrıyor hamileysem o yüzdenmi ki vucüdun daha fazla suya ihtiyaçı varya
Bende ağlardım gereksiz birisi birşey demiş gibi çöküntü vurdu şmdi ağrım var hafifHayır bi de daha demin kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarıyordum ne kadarr da mutluydum ne oldu şimdi haa ne oldu yani
Oyyy seninde belirtisiz gelsin kuzun inşallahHadi hayırlısı kuzum yaben kendimde belirti aramıyorum zaten arasam da bulamıyorum saldım gitti valla
Aynn canm bende aynı durum var panik atağa neden oluyor troid kontrol altına alınınca panik atak da geçiyoUmarım acil şifa olurtiroid cokzor mesela dün gece panik atak yaşıyordu sol kol uyuşması vardı hemen acile gittik oysa beni dinlese bir iki nefes çalışsak papatya çayı yapsam geçerdi çok evhamlı oluyor ama onunda suçu değil hep tiroid yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?