Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım acil şifa olur 🙏🙏 tiroid cokzor mesela dün gece panik atak yaşıyordu sol kol uyuşması vardı hemen acile gittik oysa beni dinlese bir iki nefes çalışsak papatya çayı yapsam geçerdi çok evhamlı oluyor ama onunda suçu değil hep tiroid yüzünden
Canm bir de instagramda şifa hanım var onun sayfasından yağ ile macun aldım ben 2 ayda 6,30dan 0,72ye düştü. Ben 3yıldir ilaç içiyorum hem de ona rağmen durul durup yükseliyodu tsh

sayıyla nasıl anlıcaz msela kaç olması gerekir ki
Eğer pozitif cıkarsa sperm sayısı yeterli demekmiş. Ama negatif çıkarsa bebek için yeterli sperm yok demekmiş. Sadece bu parametreyi ölçüyor. Ama kliniklerde daha detaylı bakılıyo bildiğim kadarıyla sayı, hız, morfolojik durum falan

Adet belirtilerim geldi yine 🤣🤣🤣🤣 emeği geçen herkese teşekkürleri bir borç biliyor ve aranızdan sessizce ayrılıyorum diyormuşum 🤣🤣🤣 şaka şaka ayrılmak yok anca beraber kanca beraber 🤣🤣🤣 ama kocacığım hislerde benden erken davrandı 🤣🤣🤣🤣
Biiz bitti demeden bitmezzzzzz, bebedir o bebe 😂😂
Kızlar ben adet oldum akşam başladı önümüzdeki aylara bakcaz artk. Sizden güzel haberler bekliyorum
Canım bir dahaki aya güzel haberler inşallah üzülme 💕💕

3. Yildasin ondan herşeyi alttan alarak uyumsalanabiliyor ama en azından çocugun Eğitim şekli beslenmesi ismi bakacak kişi bakıcı mı hepsini baştan konuşup planlamalisin ki çocuk doğduktan sonra bunlar sorun olarak çıkmasın karşına
çocuğun ismi bile kavga konusu olabilir bunlar hep coook baştan konusulmali
Aynen işte o noktada anlaşmazlıklarımız olabiliyor suan için bakalım hayırlısı 🤷🏻‍♀️💗

Genelleme böyle olan çok ama bu kadına aşırı ilgi var kimseye böyle birşey de diyemez yan tarafında da doktor var ama bunun kapısı tıklım tıklım. Kapasitesi belli kadının ilçelerden geliyor çoğu kadınlar.hastanede doktorların çoğu istifa etti. Ben onları da anlıyorum bana bundan başka kimse ilgi göstermemişti bu kadar çok naif aslında sadce üzüldüğüm çok yorgun olblr herşey iyice bunalmış da ama ifadesi beni üzdü bunu şimdi gelde anlat. 🙄 Yinede bundan başkasını istemiyorm herkes de öyle düşünüyor 😂böyle karışık durum. Ben adet olmadım bazen duygusallığım yoğun oluyor birde yok ya hiç bebeğim 😔elleri boş dönmek yok mu her defasında diyorm Allahım yormadan beni buraya hamiş koy onlar benden ben onlardan çekmeyeyim diyorm yaaa

Pes etmedikçe kaçıyor gibi 🤣🤣

Adet belirtilerim geldi yine 🤣🤣🤣🤣 emeği geçen herkese teşekkürleri bir borç biliyor ve aranızdan sessizce ayrılıyorum diyormuşum 🤣🤣🤣 şaka şaka ayrılmak yok anca beraber kanca beraber 🤣🤣🤣 ama kocacığım hislerde benden erken davrandı😂😂
Yusra-61 Yusra-61 çiçeğim o kaçtıkça biz peşinden koşucaz elbet bigün oda yorulacak yetişicez bizde ona🤨😂💪🏼

MaviliGizem MaviliGizem gizemcim aman bir yere gidim deme aynı umutlarla aynı dualarla diğer aya devam ediyorsun biz yandayız dualarımızla bu ay olmasa diğer ay bebeğinde senin rahminde olacak İnan buna 😍🥰 her ay yeni umutlar doguyor insanın içine adet bitiminde 💃🏻✌️

Kızlaaar hafiften meme ucumda ara sıra giren sızılar oluyor, adet belirtisi olarak daha önce yaşadığım bir şey değil, ay umutlanıyor muyum yoksa 😂😂😂 yoksa ağrıyor mu diye mıncıklaya mıncıklaya yara mı ettim ahahhaa 🤣🤣🤣🤣

Back