- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
Âdet yakın miAh canım var gibi ama bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âdet yakın miAh canım var gibi ama bakalım
Yetmezmi yetti canımmm![]()
Bugün ben koşacak modda değilim sankim çook uykum geldi şuan havada bozukçiçeğim o kaçtıkça biz peşinden koşucaz elbet bigün oda yorulacak yetişicez bizde ona![]()
13 NisanBeklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
2- Yaşınız?
3-Ne zamandır istiyorsunuz?
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler
Ayy sorma hava inanılmaz bozdu bereket yağıyor dua edelim hem cuma hem yağmur var dualarımız kabul olsun kuzum hepimizinGönül isterdi çift çizgi görmek
Bugün ben koşacak modda değilim sankim çook uykum geldi şuan havada bozukböyle demen iyi geldi azcık düşen modum yükselmeli birisi hamiş olsa yaa
![]()
Amiiin inşlh canımAyy sorma hava inanılmaz bozdu bereket yağıyor dua edelim hem cuma hem yağmur var dualarımız kabul olsun kuzum hepimizin![]()
Sanki hayal meyalAyy kızlar ben kaset testte yaptım dayanamadım silik çıktı acaba var mı siz görüyomusunuz![]()
Kuzum maşallah senin kesin var bence çünkü görünüyor ikinci çizgi ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun canımAyy kızlar ben kaset testte yaptım dayanamadım silik çıktı acaba var mı siz görüyomusunuz![]()
Ayy inşallah vardır gözle daha belli ama emin olamıyorum yaSanki hayal meyal
Ayy canım inşallahKuzum maşallah senin kesin var bence çünkü görünüyor ikinci çizgi ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun canım![]()
Kız diğerinde görmemiştim ama bunda gördüm inşallah seninledir bebikinAyy kızlar ben kaset testte yaptım dayanamadım silik çıktı acaba var mı siz görüyomusunuz![]()
Ay canım inşallah ya inşallahKız diğerinde görmemiştim ama bunda gördüm inşallah seninledir bebikin![]()
Sanki bende gördüm kuzum bata kaç gün var keşke erken gebelik testi yapsaydınKızlar çok belirtim olunca dayanamadım baktım. Hayalet bi çizgi görüyorum ama fotoda belli olmuyor. Eşim de gördü kafayı yicem.
Canım bu erken gebelik zaten. Çizgiyi görür gibi olunca hemen içini açtım. Benim adetler düzensiz ama 5 ya da 6 gün var diye tahmin ediyorum.Sanki bende gördüm kuzum bata kaç gün var keşke erken gebelik testi yapsaydın
4 gün kaldı canımÂdet yakın mi