Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok gibi bişey aslında kendimi dinlemiyorum sadece 1-2 gündür kasıklarımda batmalar hissediyorum o bir de akıntım var beyaz renkte o kadar diyebilirim ama bunlar belirti mi onu bilmiyorum
kuzum inş.kandada pozitifi görür haber verirsin

Devletteki çoğu doktor böyle maalesef, istiyoruz ki pamuklara sarsın bizi teselli etsin ama yüzümüze zor bakıyor çoğu. İyi ilgili doktor bulmak çok zor. Tabi onların da işi çok yoğun ama bir kadın için çok hassas mevzular bunlar o yüzden duygudan yoksun, umut vaat etmeyen bir muayene benim de canımı çok aşırı sıkıyor, önümü göremiyorum ferahlayamıyorum. Sırf biraz ilgi için özele gidiyor insanlar..

adetin 28 gün mü kaç gün sürüyor onu sormak istedim benimki 25 gün sürüyor ve yumurtlama 15.gündü tam bat günü 10.gün oluyor ondan test yapmıyorum yumurtlamadan 6 gün geçti daha
Benim de adetim 25 gün canım o yüzden bizde battan erken yapılan testlerin olumlu sonuç vermesi düşük bir ihtimal. Tabi ben yine dayanamadım 3 gün kala yaptım ama negatif tabi ki

Benim de adetim 25 gün canım o yüzden bizde battan erken yapılan testlerin olumlu sonuç vermesi düşük bir ihtimal. Tabi ben yine dayanamadım 3 gün kala yaptım ama negatif tabi ki
yaramazlık yok bacım bekleyecez ilişkiden 6 gün sonrası ultra erken testim var ama gebelikle uzaktan yakından bi ışık bi umut bi belirtim yok 5 mayısta deniycem kısmet

Ayy inşallah kızlar pek ümitlenmek istemiyorum üzülmemek için hayırlısı inşallah hepimizin olur Rabbim kimsenin kucağı boş bırakmasın dualarımdasınız sizde bana dua edin
amin kuzum cuma vakti dua kapıları açık inş.rabbim şu mubarek ayda bu mubarek günde nasip eder hepimize

Genelleme böyle olan çok ama bu kadına aşırı ilgi var kimseye böyle birşey de diyemez yan tarafında da doktor var ama bunun kapısı tıklım tıklım. Kapasitesi belli kadının ilçelerden geliyor çoğu kadınlar.hastanede doktorların çoğu istifa etti. Ben onları da anlıyorum bana bundan başka kimse ilgi göstermemişti bu kadar çok naif aslında sadce üzüldüğüm çok yorgun olblr herşey iyice bunalmış da ama ifadesi beni üzdü bunu şimdi gelde anlat. Yinede bundan başkasını istemiyorm herkes de öyle düşünüyor böyle karışık durum. Ben adet olmadım bazen duygusallığım yoğun oluyor birde yok ya hiç bebeğim elleri boş dönmek yok mu her defasında diyorm Allahım yormadan beni buraya hamiş koy onlar benden ben onlardan çekmeyeyim diyorm yaaa
Pes etmicez savaşçı kadınlarız biz kuzum
Pes etmedikçe kaçıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…