Hadi ya. Doktor ne dedi en son guttiginde. Alttan bakacak demistin
Adete kaç gün var ?Günaydın kızlar ben dayanadım sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle ama markası prodoctor çok olumsuz şeyler yazmışlar o yüzden hiç umutlanmıyorumen iyisi biraz daha geçsin
ben n11.comdan laboguik marka 50li ovulasyon +5 li ultra erken gebelik testi almıştım uyguna geliyor inceleyebilirsinBen ovulasyon testi almak istiyorum.Kaç tane almam lazım birde hangi marka alayım?
4 gün canımAdete kaç gün var ?
Sen neler yapıyorsun? Bat ne zamanHadi ya. Doktor ne dedi en son guttiginde. Alttan bakacak demistin
bendede laboguik ultra erken test var ilişkiden 6 gün sonrası diye batı bekliycem güvenemediğimden 6 güne daha rahime indiği belli değil insanların umutlarıyla oynuyorlar peki adetinin kaçıncı günü bugünİnşallah bu marka çok güven vermiyo herkes olumsuz şeyler yazmış o yüzden bende heveslenmiyorum hayırlısı artık canım
Benimkine de ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyo diye yazıyodu ama ben adetime 4 gün kala yaptım 4 mayıs normalde adet günüm yumutlamamın üstünden 10 gün geçtibendede laboguik ultra erken test var ilişkiden 6 gün sonrası diye batı bekliycem güvenemediğimden 6 güne daha rahime indiği belli değil insanların umutlarıyla oynuyorlar peki adetinin kaçıncı günü bugün
adetin 28 gün mü kaç gün sürüyor onu sormak istedim benimki 25 gün sürüyor ve yumurtlama 15.gündü tam bat günü 10.gün oluyor ondan test yapmıyorum yumurtlamadan 6 gün geçti dahaBenimkine de ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyo diye yazıyodu ama ben adetime 4 gün kala yaptım 4 mayıs normalde adet günüm yumutlamamın üstünden 10 gün geçti
aminnn cümlemize hayırlı cumalar dularda güzel haberlerde buluşmak dileğiyleGüüüünaydın güzel hatunlarrrHer birinizin güzel haberler alacağı,hamişlerimizin rahat hamilelik geçireceği, hamiş olmayanların topiğe çift çizgili testler atacağı, booolll dualı bol sevindiriklii günlerimiz olsun Ayrıca her birinizin cumasını hayırlıyorum rabbim gönlünüzden geçen her duayı yaşatmayı nasip etsin.
Hayırlı cumalar kuzum nasıl güzel dualar ettin öyle Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesinGüüüünaydın güzel hatunlarrrHer birinizin güzel haberler alacağı,hamişlerimizin rahat hamilelik geçireceği, hamiş olmayanların topiğe çift çizgili testler atacağı, booolll dualı bol sevindiriklii günlerimiz olsun Ayrıca her birinizin cumasını hayırlıyorum rabbim gönlünüzden geçen her duayı yaşatmayı nasip etsin.
Benim 28 gün sürüyo canımadetin 28 gün mü kaç gün sürüyor onu sormak istedim benimki 25 gün sürüyor ve yumurtlama 15.gündü tam bat günü 10.gün oluyor ondan test yapmıyorum yumurtlamadan 6 gün geçti daha
Kuzum masaja da tam gaz devam sökülecektir bir iki güne hemen sökülsünde sonra yumoşlar gelsin bebiş olsunexclusive canımcım benim çok hafif kanamam oldu ilaçla sökülme hemen oluyor mu kanama artıyor mu canım peçeteye silince geliyor daha yok sonra
Ayyy inşallah canım inşallahKuzum masaja da tam gaz devam sökülecektir bir iki güne hemen sökülsünde sonra yumoşlar gelsin bebiş olsun
Aminnnnn canımm aminGüüüünaydın güzel hatunlarrrHer birinizin güzel haberler alacağı,hamişlerimizin rahat hamilelik geçireceği, hamiş olmayanların topiğe çift çizgili testler atacağı, booolll dualı bol sevindiriklii günlerimiz olsun Ayrıca her birinizin cumasını hayırlıyorum rabbim gönlünüzden geçen her duayı yaşatmayı nasip etsin.
Bata kaç gün varBenim 28 gün sürüyo canım
Yaptın mı test canımBenimde
4 gün canımBata kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?