Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee cinsiyeti etkiliyor dememismiydin bende ona örnek verdim. Valla o an öyle degildi yani hiç olacak bir zamanı değildi hayatımın ama nasip böyleymiş ☺
Hayırlı vakti oymuş demek ki :) yani öyle yazmışlar bana saçma geldi, yine de vardır belki bir açıklaması dedim

Bu kirpik olayına ben de şaşırıyorum ya. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı vakti oymuş demek ki :) yani öyle yazmışlar bana saçma geldi, yine de vardır belki bir açıklaması dedim
Bende şöyle biliyorum yumurtlamadan önce olan ilişkide kalan spermler yaşıyorsa onlar genelde kiz oluyor daha dayanıklı olanlar yani yumurtlama günü olan ilişkide oluyorsa o erkek oluyor gibi birseyler daha iyi bilen yazsın ama umarım anlatabilmisimdir ama şu kafama takılıyor bunu denesem mi acaba diye düşünüyorum da yumurtlama olduğu gün mü yoksa döllenmeoluyor çatlama olduğu gün mü bilmiyorum bu ayrıntıları o yüzden hangisi yumurtlama öncesi ilişki olur hala kestiremedim

Bakıyorum hayır kirpiklerim karışmamış
Kirpik değilde yüzde bir parlama bir hoşluk oluyor ben oradan daha önce bilemezdim şimdi anlıyorum hamile olduğunu çoğu kişiyi yakaladım öyle saklarken

Aman çocuk sağlıklı olsun da kızı erkeği bir ayol (allahım nolur kız olsun diyorum içimden de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…