Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben cumartesi için korona aşısı için randevu aldım.İlkokul ogretmeniyim.Asi sırası bana geldi .Hamile isem yarın test yapsam çıkar mı.İlk 3 ayda önermiyorlar.Ates yükseldiği için bebeğin beynine zarar verebiliyormus .Bunu okuyunca korktum .Hamileler ilk 3 aydan sonra yaptırsın diyorlar.Fikri olan var mı??
İlk aşımı sizin, bende ilk doz hiç bi belirti yapmadı ateş vs. Ama aynı korku inanın bende de var, 10 mayısta ikincş dozu olacağım, bende 5ini bekliyorum adrt olursam olacağım 🙏🏻

Canım bizim üroloji doktorumuz bir gün arayla dedi sperm içerde yaşıyor hiç kaliteyi düşürmeye gerek yok boşalmadığın gün iyi beslen dedi. demek depoyu mu dolduruyorlar o boş olan günde bilmiyorum ama doktor öyle söyledi yani
Ay öyle heralde benimkide öyle diyo bi gün ara olunca daha çok geliyo sperm heralde erkeklerde bunu bildiği için 1 gün ara vermek istiyolar bence çünkü diğer türlü hiç sperm gelmiyo onlarda zevk alamiyo sanırım 🤪🤪

Bende şöyle biliyorum yumurtlamadan önce olan ilişkide kalan spermler yaşıyorsa onlar genelde kiz oluyor daha dayanıklı olanlar yani yumurtlama günü olan ilişkide oluyorsa o erkek oluyor gibi birseyler daha iyi bilen yazsın ama umarım anlatabilmisimdir ama şu kafama takılıyor bunu denesem mi acaba diye düşünüyorum da yumurtlama olduğu gün mü yoksa döllenmeoluyor çatlama olduğu gün mü bilmiyorum bu ayrıntıları o yüzden hangisi yumurtlama öncesi ilişki olur hala kestiremedim
Aynen bilen var mı bu konuyu?

Aynen bilen var mı bu konuyu?
Ben sadece şey duydum, erkek kromozomu taşıyan spermler daha çabuk bozuluyormuş. Hatta en çok elektromanyetik dalgalardan etkileniyormuş. Bu yüzden elektronik / bilgisayar vb mesleği olanların daha çok kızı olurmuş. Eşim elektronik mühendisi ondan umudum var o yönde 😂😂

Yusra-61 Yusra-61 cnm kac gundr girmiyorm foruma bir bakaym dedm 100 kusur sayfa atmis asla okuyamam. Sen adet oldun mu cnm. Son durumun ne

Şimdi karar verdik bebe için hazırız . Ama mesela hayal kuruyoruz olursa şöyle olur böyle olur o esnada fikirler ayrışıyo. Bende hemen of aman yapmasak daha mı iyi diyorum hemencik 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Canım hiçbir zaman bütün fikirler oluşarak bebek istenmiyor iki taraf için bence hiç takılacak birşey yok hayırlısıyla olsun hayatta çok ertelenerek yaşanan birşey değil maalesef. Hakkında güzel şeyler olsun inşllh🤗

Günaydın kızlar kısıtlamanın ilk günü ben çalışıyorum ama eşim evde uyuyor. Tabi yumurtlama zamanını değerlendirdik ya uyur tabi... Ben hiç ovulasyon testi yapmadım vücudumu dinleyerek anlıyorum ama zaten bizim gün aşırı ilişki oluyor sıkıntı yok.

Ay bizde ne zaman cocukla ilgili bir hayal kursak hep bir anlaşmazlık ben a diyosan o b 😓 üç yıldır evliyim ilk kez cocuk düşünmeye başladım ama o kadar uç ki fikirlerimiz bazen yine yolun başında vazgeçsem mi diyorum 🤦🏻‍♀️ Erkekler neden böyle ya🤷🏻‍♀️
3. Yildasin ondan herşeyi alttan alarak uyumsalanabiliyor ama en azından çocugun Eğitim şekli beslenmesi ismi bakacak kişi bakıcı mı hepsini baştan konuşup planlamalisin ki çocuk doğduktan sonra bunlar sorun olarak çıkmasın karşına
çocuğun ismi bile kavga konusu olabilir bunlar hep coook baştan konusulmali

Back