- 27 Haziran 2020
- 820
- 655
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne iyi olur çok ihtiyacım var buna su anNefesi güçlü birine okutalım seni
Kaymak da nasip Bazen inkar edilmeyen birşey var o da adet olacağını anlıyor olmak ama hamiş olacağını düşünmek içten içe adamda tam böyle oldu demek kiİnşallah güzel güzel adetini olda kuzum batını da birlikte sayarız. Görünen o ki ben de öbür aya kayacağım zaten benim canım kocam öyle hissediyor
Evlilikle ilgili şeyler zamanla oturdu birde biz 7 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik ama aynı evde yaşamak bambaşkaymış yaşayarak öğrendikAyy aynen delirtiyo beni biz zıt karakterleriz yeni evliyiz ama zıtlar birbirini çeker ama evliyken çook zorr. Daha ben ogun ilişki diyorum o yok yarın valla nasıl çocuk yapcaz bilemedim. Sizin yine oturmuştur 3 yılda evlilik
Kalkan taraflarını kesecem vallaAynen kız bir tarafları kalkıyor, sanki kendisi de istemiyormuş gibi çocuk... millet arar bulamaz
Profil fotondan netflix’te kore dizisi arıyorum kaliteli, önerin varsa alırım bir dal canım en son queen for seven days izledim, ağla ağla öldümAy nerden anladın ayolll
Ay tövbe şimdi konuşturacaklar beni evlenmeden önce tenhada kıstırmaya çalışanlar şimdi doymuş da yüz çeviriyor nasıl şerro bir millet bu yaAynen kız bir tarafları kalkıyor, sanki kendisi de istemiyormuş gibi çocuk... millet arar bulamaz
Hahaha o kadar doğru ki daha devamida varda yazmadim karın ağrısı diyelim ki hamilelikten diş ağrısı dolgum düşmüş başağrısı da çağrı merkezinde çalışıyorum ondanBalım sen hamile mi kaldınnnnn çürüğe mi çıktııııınnnn
Ay ben hiç öyle hissetmiyorum o hissediyır. Heralde bu ay kocam adet olacakKaymak da nasip Bazen inkar edilmeyen birşey var o da adet olacağını anlıyor olmak ama hamiş olacağını düşünmek içten içe adamda tam böyle oldu demek ki
Yaa ben en son doktor john a başladım ama romantik değil öyle, ji sung severim deeProfil fotondan netflix’te kore dizisi arıyorum kaliteli, önerin varsa alırım bir dal canım en son queen for seven days izledim, ağla ağla öldüm
Ahahahha bi de neden sayıyor auHahaha o kadar doğru ki daha devamida varda yazmadim karın ağrısı diyelim ki hamilelikten diş ağrısı dolgum düşmüş başağrısı da çağrı merkezinde çalışıyorum ondan
Goblin’i izledin mi , o da çok güzeldir...Landing Crash On You’dan sonra Hyun Bin hayranı oldum amaYaa ben en son doktor john a başladım ama romantik değil öyle, ji sung severim dee
Ohoo üniversite izledim ben onu netflixte yok ama artık doğru düzgün dizi çıkmıyor zaten ne varsa 2017 ye kadar olanlarda varGoblin’i izledin mi , o da çok güzeldir...Landing Crash On You’dan sonra Hyun Bin hayranı oldum ama
Hala farklı bakış olunan yeri çözemedim düşünüyorsun yani eşin demedi sen düşünceyle niye böyle yapıyorsun kuzucum ya.O istiyordu hep ama ben erteledim kendimi anca hazır hissettim ama bu seferde farklı bakış açımız olduğunu düşünüyorum. Ben psikoloji kökenliyim o mühendis kafalar ayrı
Tecrübeyle açıklamami istermisin pozisyonla alakalı değil ama yumurtlama gününde veya öncesinde olan iliskiyle alakalı diye biliyorum bildiğim en bilimsel yöntem yaniKızlar konuya gelin :) Forumda okudum şaşkınlık içindeyim.Kadın üstteyken hamile kalanlarda bebek genelde kız oluyormuş, bir sürü kişi de doğrulamış. Bu gerçek olabilir mi ya
Bence sen hamileligi kesinleştir topigi oku hepimiz hamile kalalımNe iyi olur çok ihtiyacım var buna su an
Ahaaaa gelecek ay hep üstteyim de onlar nerden biliyor hangi ilişkiden gebe kaldığını ya deli sorularKızlar konuya gelin :) Forumda okudum şaşkınlık içindeyim.Kadın üstteyken hamile kalanlarda bebek genelde kız oluyormuş, bir sürü kişi de doğrulamış. Bu gerçek olabilir mi ya
Bir kereliğine öyle bişey olmasını çok isterdimAy ben hiç öyle hissetmiyorum o hissediyır. Heralde bu ay kocam adet olacak
Tek ilişki olduysa korunmadigi veya o ay tek ilişkiye hamile kaldıysa olabilir miAhaaaa gelecek ay hep üstteyim de onlar nerden biliyor hangi ilişkiden gebe kaldığını ya deli sorular
Ay neden bi kereliğine olsun madem öyle hayat müşterekBir kereliğine öyle bişey olmasını çok isterdim