Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar konuya gelin :) Forumda okudum şaşkınlık içindeyim.Kadın üstteyken hamile kalanlarda bebek genelde kız oluyormuş, bir sürü kişi de doğrulamış. Bu gerçek olabilir mi ya 😂

İnşallah güzel güzel adetini olda kuzum batını da birlikte sayarız. Görünen o ki ben de öbür aya kayacağım zaten 😉 benim canım kocam öyle hissediyor 🤣🤣🤣
Kaymak da nasip 🙈 Bazen inkar edilmeyen birşey var o da adet olacağını anlıyor olmak ama hamiş olacağını düşünmek içten içe 🙈adamda tam böyle oldu demek ki🤣

Ayy aynen delirtiyo beni biz zıt karakterleriz yeni evliyiz ama zıtlar birbirini çeker ama evliyken çook zorr. Daha ben ogun ilişki diyorum o yok yarın valla nasıl çocuk yapcaz bilemedim. Sizin yine oturmuştur 3 yılda evlilik
Evlilikle ilgili şeyler zamanla oturdu birde biz 7 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik ama aynı evde yaşamak bambaşkaymış yaşayarak öğrendik 🤣

O istiyordu hep ama ben erteledim kendimi anca hazır hissettim ama bu seferde farklı bakış açımız olduğunu düşünüyorum. Ben psikoloji kökenliyim o mühendis kafalar ayrı 🤣
Hala farklı bakış olunan yeri çözemedim 😒düşünüyorsun yani eşin demedi sen düşünceyle niye böyle yapıyorsun kuzucum ya. 🤣🤣

Kızlar konuya gelin :) Forumda okudum şaşkınlık içindeyim.Kadın üstteyken hamile kalanlarda bebek genelde kız oluyormuş, bir sürü kişi de doğrulamış. Bu gerçek olabilir mi ya 😂
Tecrübeyle açıklamami istermisin😉 pozisyonla alakalı değil ama yumurtlama gününde veya öncesinde olan iliskiyle alakalı diye biliyorum bildiğim en bilimsel yöntem yani 😂😂

Ahaaaa gelecek ay hep üstteyim 🤣 de onlar nerden biliyor hangi ilişkiden gebe kaldığını ya 🤣🤣🤣 deli sorular

Ahaaaa gelecek ay hep üstteyim 🤣 de onlar nerden biliyor hangi ilişkiden gebe kaldığını ya 🤣🤣🤣 deli sorular
Tek ilişki olduysa korunmadigi veya o ay tek ilişkiye hamile kaldıysa olabilir mi

Back