Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala farklı bakış olunan yeri çözemedim 😒düşünüyorsun yani eşin demedi sen düşünceyle niye böyle yapıyorsun kuzucum ya. 🤣🤣
Şimdi karar verdik bebe için hazırız . Ama mesela hayal kuruyoruz olursa şöyle olur böyle olur o esnada fikirler ayrışıyo. Bende hemen of aman yapmasak daha mı iyi diyorum hemencik 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ahaaaa gelecek ay hep üstteyim 🤣 de onlar nerden biliyor hangi ilişkiden gebe kaldığını ya 🤣🤣🤣 deli sorular
Birisi demiş ki işte kadın üstte olunca gebelik ihtimali az diye biliyorum şu kadar gecikmem oldu sizce hamile olabilir miyim vs, sonra ki gün test yaptırmış hamile olduğunu öğrenmiş, sonra demiş işte böyle bir söylenti var doğru mu, başka biri de eşi gurbette çalışıyormuş tek birliktelik yaşamış kızı olmuş, 2 3 kişi yazmış, bu ilk hamile miyim diyende cinsiyeti öğrenince yazmış kız :)

Şimdi karar verdik bebe için hazırız . Ama mesela hayal kuruyoruz olursa şöyle olur böyle olur o esnada fikirler ayrışıyo. Bende hemen of aman yapmasak daha mı iyi diyorum hemencik 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Ay hangi konuda ayrıştınız çok merak ettim 😅😅 zıbınının rengi olmadığı kesin 🤣 kesin benim annem bakar senin annen bakar muhabbetidir o 😜 kızz bunlar tatlı şeyler tartışmaya dökmeye ne gerek var, mesela benim babamın adı Ahmet, kendi babasının adı da Ahmet, tutturdu erkek olursa Ahmet Ahmet koyacam ikisinin de gönlü olsun diyor hahahah gel de kavga et şimdi 😂

Tecrübeyle açıklamami istermisin😉 pozisyonla alakalı değil ama yumurtlama gününde veya öncesinde olan iliskiyle alakalı diye biliyorum bildiğim en bilimsel yöntem yani 😂😂
Nasıl yani anlat lütfen ☺️

Birisi demiş ki işte kadın üstte olunca gebelik ihtimali az diye biliyorum şu kadar gecikmem oldu sizce hamile olabilir miyim vs, sonra ki gün test yaptırmış hamile olduğunu öğrenmiş, sonra demiş işte böyle bir söylenti var doğru mu, başka biri de eşi gurbette çalışıyormuş tek birliktelik yaşamış kızı olmuş, 2 3 kişi yazmış, bu ilk hamile miyim diyende cinsiyeti öğrenince yazmış kız :)
Ya zaten iki seçenek var ya kız ya erkek 😂😂😏 bunlar ne saçma sapan şeyler yaaaaaa 🤣🤣

Normalde adet tarihimden 4 5 gun önce göğsüm şişer çok sizlardi bat 26 göründüğü halde 12si 13 u gibi önceden oldu uyurken bile rahatsız oldum. Belim cok ağrıdı Nisan 12 den bu yana kasigimda kramp gibi değişik bir ağrı vardi (ki hala var ) adet belirtisi gibi. biraz baş dönmem iştah açıklığı ac karnına bile midem bulandi son 3 4 gündür. Halsizlik ve surekli uykum geliyor . Birde anormal bir üşüme var normalde adet olacağım zaman bende titreme olurdu cok üşürdum 1 2 gün sonra geçerdi ,yaklaşık 2 haftadır donuyorum. En önemlisi de şu adet tarihinden 1 gün önce cok cok hafif pembe sadece Peceteye gelen akintim oldu,adet gününde de hafif kahve rengine döndü ama şeffaf akinti beyaz pecetede belli olacak şekilde. Kirpik karışması dedikleri oldu ama 4 aydır cocuk olmadigindan Nisan ayindayiz bahar çarptı fazla uyuyorum sanirim ondan kirpiklerim öyle oldu dedim adet olacağımı sandığımdan önemsemedim açıkçası 😅
Hala şaşkınım negatif bekliyordum çünkü sonucu
Rabbım isteyen herkese versin mayıs grubun hepsine insaAllah...
Ramazan ayınınyuzu suyu hürmetine insaAllah hayırlısıyla insaAllah 🥰
kirpiklerinizin fotoğrafını gönderebilir misiniz özelden? ben de tüp bebeğe başlıycam bayramdan sonra. ama bu ay değişik geliyor kirpiklerim. adetime bi hafta var daha ama umut dünyası

Ay hangi konuda ayrıştınız çok merak ettim 😅😅 zıbınının rengi olmadığı kesin 🤣 kesin benim annem bakar senin annen bakar muhabbetidir o 😜 kızz bunlar tatlı şeyler tartışmaya dökmeye ne gerek var, mesela benim babamın adı Ahmet, kendi babasının adı da Ahmet, tutturdu erkek olursa Ahmet Ahmet koyacam ikisinin de gönlü olsun diyor hahahah gel de kavga et şimdi 😂
Ay çok saçma seyler isim bizdede oldu ama takıldığım konu ya olduktan sonrada hep böyle ayrışırsak. Halimiz nice olur diye düşünüyorum 🤣

Anaaa kız ben de ihtimal azalıyor diye hiç denemiyordummmm

Ben o ay tek ilişkide korunmamistim onda da ustteydim ve oğlum oldu bu kadar basit başka ilişkide bebek olma ihtimali yoktu yani canim 😂😂
Bende cinsiyetle alakalı bişey sandım :) ah ne güzel hiç uğraşmadan olmuş, sağlıkla büyüsün

Ya ne kadar eğlencelisin tebessümle okuyorum valla ne mutsuz olsam yazacağım sana kaçışın yok artık 😁😁😁
Ay yaz tabi birlikte eğlenelim 🤣🤣🤣 gittiğim her yerde kahkahamla anılırım zaten 😉 gülmek isteyen beni arar 🤣 gittiğim ortamda ne gam ne keder kalır 🤣🤣🤣 ağlayarak girer gülerek çıkarsın 🤣🥰🥰🥰🥰

Bende cinsiyetle alakalı bişey sandım :) ah ne güzel hiç uğraşmadan olmuş, sağlıkla büyüsün
Ee cinsiyeti etkiliyor dememismiydin 😂bende ona örnek verdim. Valla o an öyle degildi yani hiç olacak bir zamanı değildi hayatımın ama nasip böyleymiş ☺

Back