- 5 Şubat 2018
- 975
- 2.625
- 113
- 38
Haydi bakalım bizide meraklandirma hemen yazSağlık ocağına doğru ilerliyorum bunun birde sonucunu beklemekte var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi bakalım bizide meraklandirma hemen yazSağlık ocağına doğru ilerliyorum bunun birde sonucunu beklemekte var![]()
Off nasil geçecek bu dakikalarSaat 15:30 dan sonra![]()
15:30 da çıkmayabilir bi arayip sorarsın dedi ya çıkmazsaOff nasil geçecek bu dakikalar![]()
Ahh bugun kanda da biraz yüksek çıkar belki kuzum kesin var yani baksanaKızlar ya dayanamadım yine test yaptım koyulasmis baya
Sayfayı yenileyip durursun artik15:30 da çıkmayabilir bi arayip sorarsın dedi ya çıkmazsae nabizdan da takip etcem
Bir de bu kullandığın testin markası ne acaba ??Kızlar ya dayanamadım yine test yaptım koyulasmis baya
15:30 da mesaim başlayacak bugünSayfayı yenileyip durursun artikçalışıyor musun ? Çalışıyorsan zaman daha çabuk geçebilir
Miratech canımBir de bu kullandığın testin markası ne acaba ??
Eyvah eyvah, ac bir hint filmi zaten 3 saat sürüyor bak zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile kuzum15:30 da mesaim başlayacak bugün![]()
Geçen ay da böyle oldu kan verdim 8 çıktı sonra adet oldumAhh bugun kanda da biraz yüksek çıkar belki kuzum kesin var yani baksana![]()
Tamam canim sagolasinMiratech canım
Müge anlı yi bekliyorum o beni oyalar birazEyvah eyvah, ac bir hint filmi zaten 3 saat sürüyor bak zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile kuzum![]()
Bence 8 den yüksek cikqr gibi ya ne bileyim, insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunmusturGeçen ay da böyle oldu kan verdim 8 çıktı sonra adet oldum![]()
Tabi o da iyi fikitMüge anlı yi bekliyorum o beni oyalar biraz![]()
Uyuyor muhtemelen l
İnsalah çok korkuyorum geçen ay da çok ağrım olmuştu doktor gebelikte normal değil bu kadar ağrının olması demişti şimdide aynı ağrılar olunca acaba yine olmayacakmi diye korkuyorumBence 8 den yüksek cikqr gibi ya ne bileyim, insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunmustur
Hergün test atıp sevindiriyorum kızı beni unutup hergün seviniyorUyuyor muhtemelen l![]()