Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aslında hamilelik herkeste farklı..Ben kızıma hamileyken mesela, mide bulantım hiç olmadı neredeyse, çok rahat bir hamilelik geçirdim. 39+3 ‘te yani 40.haftamda doğurdum, 3.400 gr 🤗 yani demem o ki kendini şartlandırma, belki seninki benim hamileliğimden bile güzel geçer..hamile kalırsak , grupta moral veririm ben merak etmeyin 😄 hea epidural sezaryenle doğurtuldum orası ayrı, doğurdum diyemem doğurtuldum 😂😂 Doktor öyle uygun gördü 🤔🙏 hiç çatlak da olmadı karnımda, Lierac diye bir krem var onun sayesinde , 2 kutu kullandım 👍🏻
Bak bu kremler falan önemli tavsiyeler 😉

İnşallah güzel güzel adetini olda kuzum batını da birlikte sayarız. Görünen o ki ben de öbür aya kayacağım zaten 😉 benim canım kocam öyle hissediyor 🤣🤣🤣
Bizde de bir tripleşme gidiyor, hadi hayırlısı hala 2 birliktelikte kaldık sat 10 nisandan beri...🤔😳 ben başak , eşim boğa. İnatçıyız galiba..😄😕😕 Geçen günlerde arka arkaya 2gün olduktan sonra, 3.gün de yapalım, yumurtlama günlerim sanırım belirtilerimi anlattım, güya espri yaptı, karı kudurdu dedi 😳🤯😠 bu laf beni sinir etti sanırım en çok , hiç yanaşmıyorum 🤣😂

Kizlar ben cumartesi için korona aşısı için randevu aldım.İlkokul ogretmeniyim.Asi sırası bana geldi .Hamile isem yarın test yapsam çıkar mı.İlk 3 ayda önermiyorlar.Ates yükseldiği için bebeğin beynine zarar verebiliyormus .Bunu okuyunca korktum .Hamileler ilk 3 aydan sonra yaptırsın diyorlar.Fikri olan var mı??
Canım böyle bir durum için buradan kimsenin yapacağı yorumu dikkate almadan hekimine danışmalısın Bu kimsenin yorum yapamayacağı ciddi bir konu yarın testte çıkmazsa kesin yok demek değildir bu yüzden uzman biriyle görüş 😘

Valla kuzum sıra bana da geldi. Ben yaptırmadım, yaptırmayacağım. Korunmak falan gerekiyormuş sonra bi süre. Hiç bekleyemem valla
Canım ben de diyorum test yaptırayım.Eger yoksa olayım.Kizim daha 17 aylık zaten .Korunurum .Normalde yaptirmayacaktim ama çok yakınım yoğun bakımda ölümle pencelesti bu hastalık yüzünden .Sahit olunca yakından beni bir korku sardı 😔😔Ne yapacağımi şaşırdım valla.

Canım böyle bir durum için buradan kimsenin yapacağı yorumu dikkate almadan hekimine danışmalısın Bu kimsenin yorum yapamayacağı ciddi bir konu yarın testte çıkmazsa kesin yok demek değildir bu yüzden uzman biriyle görüş 😘
Sağol canım .Okuyup cevapladigin için.Cok haklısın .Sadece testte yarın çıkmazsa guveneyim mi guvenmeyeyim mi?Onu öğrenmek istedim .Kan testi mi yaptırsam garanti olur ..

Bizde de bir tripleşme gidiyor, hadi hayırlısı hala 2 birliktelikte kaldık sat 10 nisandan beri...🤔😳 ben başak , eşim boğa. İnatçıyız galiba..😄😕😕 Geçen günlerde arka arkaya 2gün olduktan sonra, 3.gün de yapalım, yumurtlama günlerim sanırım belirtilerimi anlattım, güya espri yaptı, karı kudurdu dedi 😳🤯😠 bu laf beni sinir etti sanırım en çok , hiç yanaşmıyorum 🤣😂
🤣🤣🤣 Ay kendi canları isteyince napalım nikahlı karım değil misin olur, biz sebepli isteyince kuduruk oluruz manyak ay bunlar 🤣🤣🤣

Dişim ağrıyor bir taraftan karnım ağrıyor bir taraftan basım da ağrıyor vay benim halime 😁

Canım ben de diyorum test yaptırayım.Eger yoksa olayım.Kizim daha 17 aylık zaten .Korunurum .Normalde yaptirmayacaktim ama çok yakınım yoğun bakımda ölümle pencelesti bu hastalık yüzünden .Sahit olunca yakından beni bir korku sardı 😔😔Ne yapacağımi şaşırdım valla.
Nasıl için rahat edecekse öyle yaptır kuzum. Batına yakın bi tarihe al istersen daha garanti olur. Bi ay sonrasına bile randevu alınıyor. Zaten kapanmadayız temas falan yok. Biraz daha beklersin hem, hem randevun olur, hem gEbe kalırsan iptal edersin

Back