• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah muhabbetinizi arttırsınnn canımmmm 😋 bizim de şükürdür büyük kavgalarımız olmuyor genelde incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler. Bu çocuk konusunda da beni bebek konusuna ikna eden kendisi oldu ben daha istemiyorum diyordum o aşşşşırı hevesli ve her adet olduğumda benden daha çok üzülüyor. O yüzden doktor test falan istediğinde koşa koşa randevu aldı bir sorun yaşamadık 😂 aslında bizim aramızda 9 yaş var ben onun için çok üzülüyorum ve stres oluyorum bir an önce baba olsun canım kocacım inşallah 😊😊😊😊
Aminnn inşallah canım benim. Allah gönlündekini versin inşallah

Sürayi mi 🤣tövbe de adam zaten sırık yapılı beni bana bir vursa yeter ki 😂vıkk yere yapışırım 🙈onu görünce aklıma gelecek sürahi koymak yok sofraya 🤣🤣🤣
Ay böyle deyince kocamın lafı geldi aklıma 😅 bazen sihir edince bi vurumluk canın var sinek gibi duvara suyun çıkar zaten deyip gülüyor 😄😂😂😂

Öyle tabi kız 😂 bizim de dükkan kapandı aslında kötü durumlar ama inan aklıma bile getirmemeye çalışıyorum çünkü her şeyin başı moral motivasyon. Hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum 🙈 keza normalde öyle biri değilimdir.
Bu arada ne güzel İzmir’de yaşıyorsun demek İstanbulun dışı olan her yer benim için doğal ortam doğal yaşam temiz hava sayılıyor 😅 ben doğma büyüme istanbulluyum ama Anadolu’yu da bi o kadar çok severim keza ben de Ege geliniyim 😬 Böyle şeylerde eşleri dinlemeye gerek yok bana kalırsa da kayınvalide kayınpeder farketmez iste ve ye doğal olan bişeyin yani özellikle de bal pekmez gibi şeylerin hiç bir zaman zararı olmaz sadece dozunda yenmesi gerek diye biliyorum onun haricinde hepsinin vücudun bir yerine faydası var ☺️ Biz de mesela bu ay itibariyle daha doğal beslenmeye başladık eşimle sağolsun Allahtan bana ayak uyduruyor. Sen de hem eşin için hem kendin için faydalı olacak şeyleri araştırıp şimdiden tüketmeye başlayın ileriki zamanlar için depo olsun bebiş için yarasın inşallah 🙏🏻🥰
Zaten elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz beslenmeye bebek için olabildiğince doğal şeyler tüketiyoruz protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz lif oranı yüksek besinler tüketiyoruz ben çayın yanında falan abur cubur yemeye bayılırım onu da kestik büyük oranda🥲 şimdi fındık fıstık bademe düştük ama illa ki abur cubur da kaçıyo tabi arada herşey e dikkat ediyorum elimden geldiğince ama benim işte tek eksi yönüm sigara o bütün ihtimalleri düşürüyo eksiye bakalım nasipde varsa olur inşallah 🥰 İzmir de güzeldir ya sıcak sakin huzurlu yolunuz düşerse bergamaya özellikle de Kozak yaylasına bi uğrayın zirve deki çeşmeden soğuk bi su için yaz kış buz gibi ve tatlı dır suyu bi fıstık helvası yiyin vallaha ne yalan söyleyeyim bizim burası güzel ama Kozak yaylasına çıkınca Köye gidince içime bi huzur doluyo asla bergamaya geri gelmek istemiyorum doğa güzel insanı boğmuyo tüketmiyo ben burda boğuluyorum istanbulda olsam nolurdu Allah biliyo Allah yardımcınız olsun zor büyük şehirde yaşamak 😊😊

Yaaa süper bi haber 😍 kuzum hergün 1 adet avakado mutlaka ye bebeğin anne rahmine tutunmasına yardımcı oluyor
Tadını hiç sevmedim yiyemedim ya bir önceki hamileliğimde aldım deneyeyim dedim gerçekten yiyemedim çok tuhaf bir tadı vardi

Allah muhabbetinizi arttırsınnn canımmmm 😋 bizim de şükürdür büyük kavgalarımız olmuyor genelde incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler. Bu çocuk konusunda da beni bebek konusuna ikna eden kendisi oldu ben daha istemiyorum diyordum o aşşşşırı hevesli ve her adet olduğumda benden daha çok üzülüyor. O yüzden doktor test falan istediğinde koşa koşa randevu aldı bir sorun yaşamadık 😂 aslında bizim aramızda 9 yaş var ben onun için çok üzülüyorum ve stres oluyorum bir an önce baba olsun canım kocacım inşallah 😊😊😊😊
İnşallah ya bende çok üzülüyorum soruyor herkes ona şuan onu eziyor bu durum 🙈 ne olur ki şu renkli yuvalarımıza minnoşlar gelse kavgaya vaktimiz olmaz zaten çıyak çıyak sesler evde. Çok özledim olamayan çocuğumu hasretim çok fazla 😕 biliyorm çok baba ve anne olacağız 💖ama Allah istemiyor şuan 🙈nasip olur dilerim dualarımız görsün kurban olduğum 🌸

İnşallah ya bende çok üzülüyorum soruyor herkes ona şuan onu eziyor bu durum 🙈 ne olur ki şu renkli yuvalarımıza minnoşlar gelse kavgaya vaktimiz olmaz zaten çıyak çıyak sesler evde. Çok özledim olamayan çocuğumu hasretim çok fazla 😕 biliyorm çok baba ve anne olacağız 💖ama Allah istemiyor şuan 🙈nasip olur dilerim dualarımız görsün kurban olduğum 🌸
Canım benim inşallah hepimizin evine yuvasına neşe olsun tez zamandaa, böyle mıncık mıncık edeyim istiyorum.

Mikemmmellllll ilk garanti gebe haberimizi aldığımıza göre daha da coşabiliriz 🥰🥰🥰🥰 arı sütü bal polen, ceviz, hurma bunlar iyi geliyor diye biliyorum tatlım. Sen fazla hareket etme yatabildiğin kadarr yat 🥰 ya da otur hangisiyse işte 🤣 sonra cığıma hayırlı olsun ilk bebişimiz 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 seni seviyoruzzzzz
Ayy canım benim ya çok tatlısın ama sen Rabbim gönlüne göre versin yorumunu okuyunca içim ısındı 😍😘🥰 Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏😘😍 ne bilim ya bir önceki de 42 / 124 / 210 / 606 bu şekilde ilerledi keseyi de gördük sonrasında düşük olunca bugünkü artış da çok içime sinmedi açıkçası ☹️😟artık hayırlısı Allah'tan inşallah nasipse olur değilse de ne yaparsak yapalım önüne gecemeyeiz maalesef teşekkür ederim canlar desteğiniz için darısı başınıza inşallah 🙏

Ayy canım benim ya çok tatlısın ama sen Rabbim gönlüne göre versin yorumunu okuyunca içim ısındı 😍😘🥰 Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏😘😍 ne bilim ya bir önceki de 42 / 124 / 210 / 606 bu şekilde ilerledi keseyi de gördük sonrasında düşük olunca bugünkü artış da çok içime sinmedi açıkçası ☹️😟artık hayırlısı Allah'tan inşallah nasipse olur değilse de ne yaparsak yapalım önüne gecemeyeiz maalesef teşekkür ederim canlar desteğiniz için darısı başınıza inşallah 🙏
Kuzucum belli olmaz ki bu sefer belki bebişin sana sıkı sıkı tutunacak, anneciğim beni sakın bırakma dicek, doğunca hep sana gülecek nerden biliyorsun da kötüye odaklanıyorsun kuzum sen. Sen de ona sarıl, koy elini üstüne sıcaklığını hissettir. Tutunsun yavrucak sana

Cümlemizin gönlüne göre versin inşallah kuzum 🥰🥰🥰 allah hepimizin önce karnını sonra kolunu sonra elini doldursun inşallah

MaviliGizem MaviliGizem Yusra-61 Yusra-61 @Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk

Kızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar🙏🥰😘😍
Canım doktor yapacağı birşey olmaz o da değerlerin ne kadar artarsa ona göre şekillenir o sebeble sen içini rahat tut bol su iç cumartesi gününü bekle artık hamilesin 💟ilk pozitif annemizsin yanındayız kendini iyi motive et fındık fıstık beslen 🙈çok mutluyum senin adına da birgün bizede nasip olur inşllah 🙏🏼 ❤️
Eki Görüntüle 2837371 Kızlar yardım ediiin bugün adetin 1.gününden itibaren 12.günüm sizce pik mi yarın mı pik olur bugünü de değerlerdireyimmi
Pik var canım sen devam et bakalım ne zmana olacak 👍

Hahaha yüsraaaaaaa eline diline sağlık kuzum ya, bırak şöyle insanlara çocuk için uğraşma dicem ama, kendi anneliğini neden cezalandırıyor... Off offf hep analar çeker yükü..
Her yeri yüsraaa görüyorsun sankim 🙈gizem ponçik yazmıştı iyice verdi veriştirmişti ama olsun ha o haa ben 😊😛

Back