• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa durun ben dersteyim kaynatmayın benim dersim bitince nolur 😂😂 sonra kaçırıyorum her şeyi hahah 🤣🤣

Valla kuzum geçen beni de dellendirdi, 2 saat sonra bişey yok gibi şen şakrak dolaştım evde. Deliyle yaşıyorsak biz de deliriyoruz işte 🥰 çünküm bi deli de biz dünyaya getirelim istiyoruz
Ya haha bu ben, ilk evlendiğimde kavga edince küsüp bir iki gün konuşmuyorduk ama canım nasıl sıkılıyor 😂😂 artık sonra kavga edince valla sana trip atar konuşmam ama evde canım sıkılıyoooo deyip bitiriyorum olayı 😂😂 tabi ciddi bir kavga ve kesin haklı değilsem, o zaman da keçi gibi olurum vallaha 😂😂

Sabah uyanınca mız mız oluyor kuzum laf sayıyor falan beni de sinirlendirdi bende küstüm😂 Allah seni dünyaya yanındakilerin ömrünü ye diye getirmiş bıktım falan kafamı dinlemek istiyorum dedi bende üzüldüm öyle dediğine konuşmuyorum kafanı dinle dedim kendisi gelecek tıpış tıpış konuşmadan duramaz ki😂

Ama cidden öyle olabiliyoruz benim ki mantar ettin hayatımı mantar der 😁 öyle deyince başkasına demiş gibi yapıyorum aayy bunlar tatlı şeyler ya sen benim gibi alıngan çıt kırıldım alışmışsın 🤗bence buna takılıp küsme kur sofrayı sonrası sevin sevilin 🤣🤣filanlar falanlar sonra küs 🤣🤣🤣benim eşim ufak birşey dese ağlardım küserdim ilk evlendiğimde odaya gider iş yapardım 🤣 artık böyle deli şeyler yapmıyorum o da yorulmuyor çünkü yoruyordum eşimi 🙈famam anlayışlı adamdı ama o da bir insan diyerek bazı huylarımı bıraktım 😂😂

Ya haha bu ben, ilk evlendiğimde kavga edince küsüp bir iki gün konuşmuyorduk ama canım nasıl sıkılıyor 😂😂 artık sonra kavga edince valla sana trip atar konuşmam ama evde canım sıkılıyoooo deyip bitiriyorum olayı 😂😂 tabi ciddi bir kavga ve kesin haklı değilsem, o zaman da keçi gibi olurum vallaha 😂😂

İşte ben aşırı inatçıyım 😂aman küsmek zararlı çok uzadıkça çok üzüyor. Ufak şeyler ise aşmak en iyisi. Sana birşey diyim mi ben hiç haklı olmadım 🤣🤣🤣adam haklı olmadığı şeyde zaten sesini çıkarmıyormuş 🤣

Bitmiyoooo 6 ya kadar var ama arada 40 dk Bi boşluk var 😂
Of o ne öyle 😡 ay bu sene herkes dediki sakın yöneticiliğe geçme çok zor, pandemi zorlar morlar. Ben şimdi iyiki diyorum. Canlı ders benim okulu beklememden çok çoj çok daha zor. Allah kolaylık versin valla

20210429_154949.jpg
Kızlar yardım ediiin bugün adetin 1.gününden itibaren 12.günüm sizce pik mi yarın mı pik olur bugünü de değerlerdireyimmi

Bugünkğ konumuz erkekler. Hadi dökülün kızlar 🤣🤣🤣 hepimiz saydıracağız bugün 🤣🤣🤣
Benim adamın en kötü huyu yemek seçmesi, sigara içiyor olması 🤣🤣🤣sıkı dur birşey dicem eşimde küsüyor 🤣🤣🤣 ilk evlendiğimizde kumandayı ona vermiyorum diye küsmüştü hep ben ne istersem onu izliyormuşuz diye 🤣🤣🤣birde uyumadığımız diziye gel o selena izleyecekmiş ben ise belgesel 🤣🤣🤣

Ama cidden öyle olabiliyoruz benim ki mantar ettin hayatımı mantar der 😁 öyle deyince başkasına demiş gibi yapıyorum aayy bunlar tatlı şeyler ya sen benim gibi alıngan çıt kırıldım alışmışsın 🤗bence buna takılıp küsme kur sofrayı sonrası sevin sevilin 🤣🤣filanlar falanlar sonra küs 🤣🤣🤣benim eşim ufak birşey dese ağlardım küserdim ilk evlendiğimde odaya gider iş yapardım 🤣 artık böyle deli şeyler yapmıyorum o da yorulmuyor çünkü yoruyordum eşimi 🙈famam anlayışlı adamdı ama o da bir insan diyerek bazı huylarımı bıraktım 😂😂
Bende sıkıntı ettiği tek şey inat oluşum sevdiğim tek huyun inadın der bende dinsizin hakkından imansız gelirmiş derim😂 ne tesadüf bende ağlıyorum 😂😂 hakkımızda hayırlısı olsun 🥰

Bugünkğ konumuz erkekler. Hadi dökülün kızlar 🤣🤣🤣 hepimiz saydıracağız bugün 🤣🤣🤣
Benimki sigaraya çok düşkün değil ama oruçta sigara arıyor çelişkiye bak😂 en ufak şeye sinirlenir pireyi deve yapar beş dakika sonra birşey olmamış gibi davranır benden de öyle olmamı ister 😂 konuşma benimle der bende konuşmam gelir gider laf verir niye susuyorsun konuşmuyorsun diye😂

Benim adamın en kötü huyu yemek seçmesi, sigara içiyor olması 🤣🤣🤣sıkı dur birşey dicem eşimde küsüyor 🤣🤣🤣 ilk evlendiğimizde kumandayı ona vermiyorum diye küsmüştü hep ben ne istersem onu izliyormuşuz diye 🤣🤣🤣birde uyumadığımız diziye gel o selena izleyecekmiş ben ise belgesel 🤣🤣🤣
😂😂 ayy bu sigaracilar bi biraktiramadim bende şu sigarayı

Bende sıkıntı ettiği tek şey inat oluşum sevdiğim tek huyun inadın der bende dinsizin hakkından imansız gelirmiş derim😂 ne tesadüf bende ağlıyorum 😂😂 hakkımızda hayırlısı olsun 🥰
Alışırsın o sana sen ona bende çok yaptım bunları hala inadım hiç geçmedi ama eşim sanırsam 😁 böyle olmayacağını anladı daha çok sabır anlayış onda 🙈ben zararsız olduğumu çözdü kabul etti bende ona o sebeble ileride gülecek şeyler yapabiliyoruz. 👍 En güzeli çok şükür halimize bunlar güzel tatlı şeyler 🤗

Puhaahhahahaha selenaya çok güldüm 🤣🤣🤣🤣 kız ben adamla hiç kavga edemedim ki çünkü benden beter küsüyor.allahım surat beş kat, sorsan söylemez, söylesen dinlemez, yapsan yemez, oynasan görmez. O yüzden evliliğimizin 3. Ayında kavga etmeyi bıraktım. Sinirlenince ona gidip başka odada onla kavga edip tüm sinirimi atıp gidiyordum. Geçen diyor ki ya ne güzel hiç kavga etmiyoruz 🤣🤣🤣 he dedim hiö etmeyiz allahım nasıl uyumaluyuz demi 🤣🤣🤣 ama zamanla ben de alıştım artık deli gibi dediği hiç bişeyi takmıyorum, canım nasıl isterse öyle davranıyorum falan 🤣🤣🤣 yanında dura dura delirdim

Alışırsın o sana sen ona bende çok yaptım bunları hala inadım hiç geçmedi ama eşim sanırsam 😁 böyle olmayacağını anladı daha çok sabır anlayış onda 🙈ben zararsız olduğumu çözdü kabul etti bende ona o sebeble ileride gülecek şeyler yapabiliyoruz. 👍 En güzeli çok şükür halimize bunlar güzel tatlı şeyler 🤗
Ya sen kocanı ne çok özledin ya. Bi bitanedir benim kocam aşk parçam demediğin kaldı. Bak seni ignore ederim görürsün. 🤣🤣🤣🤣

Back