- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Yok o kadar değil al ayaklarım donuyor sadecebeni sıtma tutmuş gibi çenem titriyor üşümekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o kadar değil al ayaklarım donuyor sadecebeni sıtma tutmuş gibi çenem titriyor üşümekten
O ne ki çeyrek mafya küçük kahve fincanım tahta salça kaşığım küçüğüm durup durup şuna bak anne veya kardeşine şuna bak bacı küçüçük fındık kadar deyip duruyorBak adam öyle bile değerli birşeyle kıyaslıyor senio neymiş bu durumda onu merak ettim şimdi
sakin altınla kıyasmasın çok alınırım
![]()
Sen hamile değilsen de hamilesin benceAha yeni belirtim ayaklarım üşüyor![]()
Ayak üşümesi de gebelik belirtisi kuzumAha yeni belirtim ayaklarım üşüyor![]()
Ay şuraya doğuruvereyim yorma beniSen hamile değilsen de hamilesin bencepsikolojik doğuracak hatun
![]()
Ayak üşümesi de gebelik belirtisi kuzum![]()
O ne ki çeyrek mafya küçük kahve fincanım tahta salça kaşığım küçüğüm durup durup şuna bak anne veya kardeşine şuna bak bacı küçüçük fındık kadar deyip duruyorşu sinirle zaten dese hayırdır çeyrek altın kadar mıyım derim sanırım
![]()
Erkek kafası işte canım farklı çalışıyor ben ne diyeyim dahaHahaha yüsraaaaaaa eline diline sağlık kuzum ya, bırak şöyle insanlara çocuk için uğraşma dicem ama, kendi anneliğini neden cezalandırıyor... Off offf hep analar çeker yükü..
Yaaa çok üşüyorum şuan amma yemezlerAyak üşümesi de gebelik belirtisi kuzum![]()
O zaman çocuğumuz da bizden uzun olcak kuzumAhh biz kadınlar yaa sinirle diyince güzel olmuyor mutluyken diyince güzel geliyor![]()
çok iyi anlıyorum bende ne değişik şeyler duyuyorm nerde küçük şey varsa biz oyuz onların gözünde
o değilde ben çok istyrm minicik olsun bana benzesin çocuğum. Çocuklar boylarını babadan kilolarını anadan alırmış derler
bakalım bize ney nasip oluyor.
![]()
Hadi sen yaparsın iki dakikada halletGebe değilsem de gebeyim artık
![]()
Canım adetinin geçmesini bekle hemen üzülme lütfen önce kana sonra idrara düşüyor bu yüzden daha idrara düşmemiştir ümitsizliğe kapılmaKızlar ben az önce bir şey yaptım, normalde test yapmayacaktım ama internetten aldığım testler gelince dayanamadım yaptım. Acaba mı diyebileceğim ufacık bir çizgi bile çıkmadı bata 3 gün var![]()
Evet zorlayacam kendimi bebişim için dediğin gibiKuşum bebişin sağlıkla gelsin inşallah. Avakadoyu sade yeme dilimle zeytin yağı limon dök üstüne çooook faydalıkendini azıcık zorla annesi bebişine iyi gelir
![]()
Kolayla yapamadık zorla yapmak kaldı bize napalımZorla kendimi hamile yapcam
Hım çok güzel bilgi hamiş kalırsam zorlamayacam şey yok yaparım bendeKuşum bebişin sağlıkla gelsin inşallah. Avakadoyu sade yeme dilimle zeytin yağı limon dök üstüne çooook faydalıkendini azıcık zorla annesi bebişine iyi gelir
![]()
Napalım işte biz de böyleKolayla yapamadık zorla yapmak kaldı bize napalım![]()
Başarılı oluruz inşallahNapalım işte biz de böyle![]()