• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak adam öyle bile değerli birşeyle kıyaslıyor seni 🤣🤣o neymiş bu durumda onu merak ettim şimdi 🙈 sakin altınla kıyasmasın çok alınırım 🤣
O ne ki çeyrek mafya küçük kahve fincanım tahta salça kaşığım küçüğüm durup durup şuna bak anne veya kardeşine şuna bak bacı küçüçük fındık kadar deyip duruyor 😂 şu sinirle zaten dese hayırdır çeyrek altın kadar mıyım derim sanırım 😂😂

O ne ki çeyrek mafya küçük kahve fincanım tahta salça kaşığım küçüğüm durup durup şuna bak anne veya kardeşine şuna bak bacı küçüçük fındık kadar deyip duruyor 😂 şu sinirle zaten dese hayırdır çeyrek altın kadar mıyım derim sanırım 😂😂

Ahh biz kadınlar yaa sinirle diyince güzel olmuyor mutluyken diyince güzel geliyor 🙄 😁çok iyi anlıyorum bende ne değişik şeyler duyuyorm nerde küçük şey varsa biz oyuz onların gözünde 🙈o değilde ben çok istyrm minicik olsun bana benzesin çocuğum. Çocuklar boylarını babadan kilolarını anadan alırmış derler 😁bakalım bize ney nasip oluyor. 🙈

Hahaha yüsraaaaaaa eline diline sağlık kuzum ya, bırak şöyle insanlara çocuk için uğraşma dicem ama, kendi anneliğini neden cezalandırıyor... Off offf hep analar çeker yükü..
Erkek kafası işte canım farklı çalışıyor ben ne diyeyim daha

Ahh biz kadınlar yaa sinirle diyince güzel olmuyor mutluyken diyince güzel geliyor 🙄 😁çok iyi anlıyorum bende ne değişik şeyler duyuyorm nerde küçük şey varsa biz oyuz onların gözünde 🙈o değilde ben çok istyrm minicik olsun bana benzesin çocuğum. Çocuklar boylarını babadan kilolarını anadan alırmış derler 😁bakalım bize ney nasip oluyor. 🙈
O zaman çocuğumuz da bizden uzun olcak kuzum😂 ilk çocuk babaya benzer derler 🤗🤗

Kızlar ben az önce bir şey yaptım, normalde test yapmayacaktım ama internetten aldığım testler gelince dayanamadım yaptım. Acaba mı diyebileceğim ufacık bir çizgi bile çıkmadı bata 3 gün var 😭😭😭
Canım adetinin geçmesini bekle hemen üzülme lütfen önce kana sonra idrara düşüyor bu yüzden daha idrara düşmemiştir ümitsizliğe kapılma

Back