• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben az önce bir şey yaptım, normalde test yapmayacaktım ama internetten aldığım testler gelince dayanamadım yaptım. Acaba mı diyebileceğim ufacık bir çizgi bile çıkmadı bata 3 gün var 😭😭😭

Canım doktor yapacağı birşey olmaz o da değerlerin ne kadar artarsa ona göre şekillenir o sebeble sen içini rahat tut bol su iç cumartesi gününü bekle artık hamilesin 💟ilk pozitif annemizsin yanındayız kendini iyi motive et fındık fıstık beslen 🙈çok mutluyum senin adına da birgün bizede nasip olur inşllah 🙏🏼 ❤️

Pik var canım sen devam et bakalım ne zmana olacak 👍
Ayy inşallah canım Allah razı olsun 🙏🥰😘 daha önce de demiştim topik bana bende topige uğurlu gelirim inşallah Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏😍😘

Kızlar ben az önce bir şey yaptım, normalde test yapmayacaktım ama internetten aldığım testler gelince dayanamadım yaptım. Acaba mı diyebileceğim ufacık bir çizgi bile çıkmadı bata 3 gün var 😭😭😭
Belki geç döllenme oldu kuzum erken gebelik testinde çıkar kaset testte şuan çıkmaz kı üzme kendimi bekle bakalım belki var 🌸

Kuzucum belli olmaz ki bu sefer belki bebişin sana sıkı sıkı tutunacak, anneciğim beni sakın bırakma dicek, doğunca hep sana gülecek nerden biliyorsun da kötüye odaklanıyorsun kuzum sen. Sen de ona sarıl, koy elini üstüne sıcaklığını hissettir. Tutunsun yavrucak sana
Aynen öyle bazen çok olumlu düşünüyorum bazen de işte ister istemez aklıma geliyor işte Napim ama haklısın iyi düşüneyim ki iyi olsun demi dediğin şeyleri yapıyorum daha fazla yapacağım 😉😉🥰😘😍

Kadin dogum Beni dahiliye ye gönderdi dozajı az demekki inşallah tez zamanda düşer normale döner😢
Dahiliye gebelik planlamam var deyince dozajı daha güzel ayarlıyor canım diğer değerlerine de baktır troid olanlarda genelde insülin direnci vesaire de olabiliyor

Kızlar merhabaaaa ne çok konuşmuşsunuz böyle ne hoş sohbetler yarım saattir bitiremedim 😅😅😅 bebişlere hayırlı olsun sağlıkla gelsin diyorum herkese de merhbaaa muhabbetiniz neşeniz güzel bebiş haberlerimiz bollll olsun 🥰🥰🥰♥️🌺🌺🌺🌺

Tadını hiç sevmedim yiyemedim ya bir önceki hamileliğimde aldım deneyeyim dedim gerçekten yiyemedim çok tuhaf bir tadı vardi
Kuşum bebişin sağlıkla gelsin inşallah. Avakadoyu sade yeme dilimle zeytin yağı limon dök üstüne çooook faydalı🥰 kendini azıcık zorla annesi bebişine iyi gelir♥️

Kuşum üzülmeeee bende aynı 5 gün var yaptım bişe çıkmadı ve eşim 3 ay şehir dışına göreve gidiyor 🥺 belki erkendir daha ondan çıkmamıştır sabırlı ol dua edelim güzel şeyler olacak inşallah zamanını bekliyor♥️

Back