- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Amin inşallah belki ikisi dolar20 nisanda vurdurdum canım ben de. 3 yumurtam vardı. Birinin bari içi dolsun inşallah amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah belki ikisi dolar20 nisanda vurdurdum canım ben de. 3 yumurtam vardı. Birinin bari içi dolsun inşallah amin
Beraber daha çok güzel şeylerimiz olacak merak etme nelere gögüs gerip nelere üzüleceğiz sonra güldürecez birbirimizi hamiş olduk diye yuvarlanacaz buralarda sizlerde iyi ki varsın sende iyi ki varsın kuzum. Bence iyi gelecek ilaç ama ramazan ya tam fırsat bazı zararlı üç beyazdan uzak durman çok iyi gelecek
şu kırmızılıyı kendime çok benzettim hareketlere gel
Herşeyin başı sağlık gerisi hal olur herzamanHahah inşallah canim güzel günlere hep beraber
Canımcım Ankalinka sen biraz seni tanıdığım kadar duygusal ve takıntılısın bence şuan ona bunu hiç deme bende birşey yok hiç deme sonra ters teper aaa bende mi deyip gitmek istemez onu da bu durumda anlaman lazım emin ol o sana gelip kendisi diyecektir üstlerine gittikçe korkuları artıyor.
Ayrıca o da gitse belki onda çıkacak bin kat üzüleceksiniz bunun için hiç yoktan üzmeyin birbirinizi müsait olunca oturur konuşursunuz güzelce. Herşey olacağına varır sende kendini rahat bırak olur mu? Belki yumurtan çok büyümeden çatlıyor tedaviler alırsınız napalım bizler böyle arayanlar olarak koşuyoruz peşinde birgün nasipse olacaktır moral için bak bize ne buldum MaviliGizem Maviesra @bbusraa61 @Selizay Aklıma gelen gelmeyen hepinize
Kuzum aynen zaten stres çok yıpratıyor geçen ay stres yapa yapa 26 gün gecikmeli adet olmuştum sonra kafamı rahat bıraktım şükür düzenli geldi. Öyle yapacağım artık dediğimi dedim zaten gerisi ona kalmış bakalım ne olacakKuzum hiççç sıkma canını erkeklerin geneli böyle kendilerini yetersiz hissetmek istemiyorlar sende bir şey yok eee geriye sadece kendisi kalıyor bundan dolayı zaten kendi içlerinde sorguluyorlar neden olmuyor diye. Bide doktora gitseler iyice yetersiz hissedecekler kendilerini o yüzden geri duruyorlar ama sen elinden geldiğince sükunetini koru sadece söyleyeceğin bu bebek ikimizin bebeği olacak sende üstüne düşen görevleri yapacaksın de ve çekil kenara sessiz kal erkekler sessizlikten anlıyor sadece sen olabildiğince sakin ol ama hormonlarına yansımasın
İnşallah canım çözümü olsun da tekAdet zamanı klomen başlatır sonrada iğne verir belki
Kuzum aynı bakış açısına sahip değiller. Biz çok yönlü düşünebiliyoruz. Soruna değil çözüme odaklanıyoruz. Ama bu onlarda pek olmuyor. O yüzden canını hiç sıkma. İyiye odaklan. Bak çatlamış yumurtan, belki şuam bi döllenme gerçekleşiyor. Stres kötü etkiler, üzülme sen e mi bunları hepimiz yaşıyoruz malesef ve zamanla aşıyoruz. Hemen hadi her şeyi birliktr yapalım diyen erkek sayısı malsef o kadar az kiBirşeyler yapsın istiyorum kuzum ya sadece istemekle olmuyor işte. Ben her teste girdim herşeyi yaptırdım sorun varsa Allah tan sonuçta ne olacak sanki hiç birşey de çıkmadı ben niye gittim yaptırdım sorun bende diye düşündüğümden mi sanki
Canımcım Ankalinka sen biraz seni tanıdığım kadar duygusal ve takıntılısın bence şuan ona bunu hiç deme bende birşey yok hiç deme sonra ters teper aaa bende mi deyip gitmek istemez onu da bu durumda anlaman lazım emin ol o sana gelip kendisi diyecektir üstlerine gittikçe korkuları artıyor.
Ayrıca o da gitse belki onda çıkacak bin kat üzüleceksiniz bunun için hiç yoktan üzmeyin birbirinizi müsait olunca oturur konuşursunuz güzelce. Herşey olacağına varır sende kendini rahat bırak olur mu? Belki yumurtan çok büyümeden çatlıyor tedaviler alırsınız napalım bizler böyle arayanlar olarak koşuyoruz peşinde birgün nasipse olacaktır moral için bak bize ne buldum MaviliGizem Maviesra @bbusraa61 @Selizay Aklıma gelen gelmeyen hepinize
Anladim canim sagolCanım benim yumurtlama da çatlama da kuru oluyor hep. Ovulasyon testi yapıyorum o yüzden. Nadiren akıntım oluyor. Yumurtalarım zayıf, muhtemelen ondandır
Kuzum doktor değerlendir bugünü de dedi hadi gel de değerlendir adamla konuşmuyoruz akşam hadi gel küsüz ama değerlendirmemiz lazım diyormuşum desteğin alakam için teşekkür ederim canımKuzum aynı bakış açısına sahip değiller. Biz çok yönlü düşünebiliyoruz. Soruna değil çözüme odaklanıyoruz. Ama bu onlarda pek olmuyor. O yüzden canını hiç sıkma. İyiye odaklan. Bak çatlamış yumurtan, belki şuam bi döllenme gerçekleşiyor. Stres kötü etkiler, üzülme sen e mi bunları hepimiz yaşıyoruz malesef ve zamanla aşıyoruz. Hemen hadi her şeyi birliktr yapalım diyen erkek sayısı malsef o kadar az ki
Anladım da doktor da dese o şimdi sende birşey yok bende diyerek kurmuştur birde gidince görmen lazım gidene kadar kedi gibi uslu sonuç çıksın havalar bin beş yüz. Eşin de gidecek ne kadar ıkk mıkk etse o sprem veriliyor öylede böylede Zaten vermesi de iğrenç durum düşünüyorum da biran senin duygusal yoğunluğun varya daha çok batar sana hoş gelmez yanındaki ne diyim ya sataş iyice dök içini ya da çekil köşene seyret ben genelde ilk stres atarım sonra köşeme çekilirim daha iyi tanır bilirsin eşini hangisi işine geliyorsa öyle yap bakalım ne zaman gidelim diyecekKuzum teşekkür ederim gerçekten ama ben hiç sende git sende git deyip üstüne gitmedim doktor böyle dedi dedim duygusal olduğumu da biliyor yani. Hatta olabilir hayatım Allah tan gelen birşey bir sorunumuz varsa tedavi yöntemleri bulur yaparız dedim kendini kötü hissetmesin diye. Bakalım kuzum hayırlısı artık nasipte ne varsa onu yaşarızizliyorum şimdi
Valla kuzum geçen beni de dellendirdi, 2 saat sonra bişey yok gibi şen şakrak dolaştım evde. Deliyle yaşıyorsak biz de deliriyoruz işte çünküm bi deli de biz dünyaya getirelim istiyoruzKuzum doktor değerlendir bugünü de dedi hadi gel de değerlendir adamla konuşmuyoruz akşam hadi gel küsüz ama değerlendirmemiz lazım diyormuşum desteğin alakam için teşekkür ederim canım
Yok kuzum ben sinirlenince o daha çok sinirleniyor ama suskunluğuma alışkın değil içime kapanmama hiç değil neşeli gördüğü için sürekli susacağım konuşmayacağım tedirgin olur zaten alır karşısına sorar o zaman yapıştır madem öyle işte böyleAnladım da doktor da dese o şimdi sende birşey yok bende diyerek kurmuştur birde gidince görmen lazım gidene kadar kedi gibi uslu sonuç çıksın havalar bin beş yüz. Eşin de gidecek ne kadar ıkk mıkk etse o sprem veriliyor öylede böylede Zaten vermesi de iğrenç durum düşünüyorum da biran senin duygusal yoğunluğun varya daha çok batar sana hoş gelmez yanındaki ne diyim ya sataş iyice dök içini ya da çekil köşene seyret ben genelde ilk stres atarım sonra köşeme çekilirim daha iyi tanır bilirsin eşini hangisi işine geliyorsa öyle yap bakalım ne zaman gidelim diyecek
Ben şimdi küs niye oldunuz onu anlamadım kötü birşey mi dedi böyle yani değer mi küsmenize ona göre barış dicem deKuzum doktor değerlendir bugünü de dedi hadi gel de değerlendir adamla konuşmuyoruz akşam hadi gel küsüz ama değerlendirmemiz lazım diyormuşum desteğin alakam için teşekkür ederim canım
Valla haklısın kuzum moralim çok bozuldu şimdi birşey yok gibi şarkı söyleyip işimi yapıyorum kendine benzetti beni de iftara ne istiyorsun dedim birşey yemicem su içerim yeter dedi sen bilirsin deyip sustum küsmüş belliValla kuzum geçen beni de dellendirdi, 2 saat sonra bişey yok gibi şen şakrak dolaştım evde. Deliyle yaşıyorsak biz de deliriyoruz işte çünküm bi deli de biz dünyaya getirelim istiyoruz
Bende eşime artık ağdalar geceleri uyurken iğneler batıracam sırf zevkine gül canım ya değmez hiçbirşey surat eğmeyeAllah seni ne yapmasın gülmekten karnım ağrıdı ihtiyacımız olan şey buymuş
Sabah uyanınca mız mız oluyor kuzum laf sayıyor falan beni de sinirlendirdi bende küstüm Allah seni dünyaya yanındakilerin ömrünü ye diye getirmiş bıktım falan kafamı dinlemek istiyorum dedi bende üzüldüm öyle dediğine konuşmuyorum kafanı dinle dedim kendisi gelecek tıpış tıpış konuşmadan duramaz kiBen şimdi küs niye oldunuz onu anlamadım kötü birşey mi dedi böyle yani değer mi küsmenize ona göre barış dicem de
O ağdayı bende yapcam sordu canım yanar mı kol altına bacağa diye sordu azıcık ağrıyor dedim kendi kaşındı kıvransınBende eşime artık ağdalar geceleri uyurken iğneler batıracam sırf zevkine gül canım ya değmez hiçbirşey surat eğmeye
Bazen böyle förmüllerimiz de oluyor tabi kiYok kuzum ben sinirlenince o daha çok sinirleniyor ama suskunluğuma alışkın değil içime kapanmama hiç değil neşeli gördüğü için sürekli susacağım konuşmayacağım tedirgin olur zaten alır karşısına sorar o zaman yapıştır madem öyle işte böyle
Ay valla deli bunlar annem küsenin ekmeği tatlı olur der daha güzel yemek yapardı babamın içi gider yemezdi intikama bakValla haklısın kuzum moralim çok bozuldu şimdi birşey yok gibi şarkı söyleyip işimi yapıyorum kendine benzetti beni de iftara ne istiyorsun dedim birşey yemicem su içerim yeter dedi sen bilirsin deyip sustum küsmüş belli