• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar🙏🥰😘😍
Mikemmmellllll ilk garanti gebe haberimizi aldığımıza göre daha da coşabiliriz 🥰🥰🥰🥰 arı sütü bal polen, ceviz, hurma bunlar iyi geliyor diye biliyorum tatlım. Sen fazla hareket etme yatabildiğin kadarr yat 🥰 ya da otur hangisiyse işte 🤣 sonra cığıma hayırlı olsun ilk bebişimiz 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 seni seviyoruzzzzz

Kızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar🙏🥰😘😍
kuzum ben glifora takıldım insülin direnci yada pco flnmu vardı şeker ilacı alıyorsun bende matofin kullanıyorum son üç gündür bıraktım

Hahahaha 15 taneyi geçtim bitane tuttursak şampiyonuz 😂😂

Yaaaaa gizem Allah aşkına ben seni 5 mayıs sanıyorum 10 mayıs gebeliği çıkar mı daha testte Allah iyiliğini versin senin 😂😂😂😂
Ben gizeme o sebeble ses çıkartıp yorum bile yapmadım bıraktım kendi haline tıp tıp atlıyor Grup da 🤣🤣🤣

Sakinleşmeye bak sen kuzum. Sinirlenmen ona ulaşmıyor ki. Tüm erkeklerde aynı rahatlık var. Sen sinir stres sahibi olursun o adam oralı olmaz. Ay bunu mu taktın kafaya, ay buna üzüldün sen, ay bunu mu bıdıbıdı.... Adamlar için bizim hiçbir problemimiz öyle çok da önemli olmadığından görmezden gelmeleri çok kolay oluyor. Sen canını sıkma, kendine ve isteklerine odaklan. Ona kızacaksın yine kendi istediğinden feragat edeceksin. Kayop yine senden yani
Birşeyler yapsın istiyorum kuzum ya sadece istemekle olmuyor işte. Ben her teste girdim herşeyi yaptırdım sorun varsa Allah tan sonuçta ne olacak sanki hiç birşey de çıkmadı ben niye gittim yaptırdım sorun bende diye düşündüğümden mi sanki

Ilacimi yukseltti 50mg cikartti 3 hafta sonra kontrole çağırdı inşalalh düzelir bu sira da saglijli beslenim hem ❤ sen ne guzel insansin yüreği kalbi Allahim kalbinin guzelligini omrune yansitsin iyiki bu grup oldi iyiki tanidim seni

Beraber daha çok güzel şeylerimiz olacak merak etme nelere gögüs gerip nelere üzüleceğiz sonra güldürecez birbirimizi 🤣😁hamiş olduk diye yuvarlanacaz buralarda 🤣🤣sizlerde iyi ki varsın sende iyi ki varsın kuzum. Bence iyi gelecek ilaç ama ramazan ya tam fırsat bazı zararlı üç beyazdan uzak durman çok iyi gelecek

şu kırmızılıyı kendime çok benzettim hareketlere gel 🤣🤣🤣🤣

Yaaa süper bi haber 😍 kuzum hergün 1 adet avakado mutlaka ye bebeğin anne rahmine tutunmasına yardımcı oluyor

Back