• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canımcım @Dely38 sen biraz seni tanıdığım kadar duygusal ve takıntılısın bence şuan ona bunu hiç deme bende birşey yok hiç deme sonra ters teper aaa bende mi deyip gitmek istemez onu da bu durumda anlaman lazım emin ol o sana gelip kendisi diyecektir üstlerine gittikçe korkuları artıyor.
Ayrıca o da gitse belki onda çıkacak bin kat üzüleceksiniz bunun için hiç yoktan üzmeyin birbirinizi müsait olunca oturur konuşursunuz güzelce. Herşey olacağına varır sende kendini rahat bırak olur mu? Belki yumurtan çok büyümeden çatlıyor tedaviler alırsınız napalım bizler böyle arayanlar olarak koşuyoruz peşinde birgün nasipse olacaktır 🤗moral için bak bize ne buldum MaviliGizem MaviliGizem Maviesra Maviesra B bbusraa61 Selizay Selizay Aklıma gelen gelmeyen hepinize 🤣🤣🤣

Ay ikiz mikiz olsun bi daha yormasın bemi 🤣 1 fiyatına 2 çocuk 🤣🤣

Ayrıca yüsracım yine mantıklı taraftan konuştu bak dinle onu 🥰

Ya bunlar valla kaprislerinden yanına yaklaşılmıyor. hepimiz bizde bişey var diye mi gidiyoruz acaba 😡 al ben de yok, yüsra da da yok sen de de yok. Ama hepimiz doktor aşındırıyoruz. Neyse sana tavsiyem üstüne gitme. Biraz zaman geçsin sakinleşsin. 2 3 ay olmazsa zaten kendi acaba der bi doktora görünür. İnşallah gerek kalmaz tez vakitte bebişiniz olur da 🥰🥰🥰

Bi de sosyolojik olarak toplumun bunların pipisine yüklediği anlamdan oluyor bu. Eğer bişey varsa hatta ve hatta olmasına gerek yok aklına bile getirdiysen erkekliğini kaybetmiş gibi davranıyorlar. Halbuki bu böyle bişey değil. Ben doğurganlığımı test ettirince problem yok, ama ona acaba sen de mi bi görünsen dersen ben de bir şey yok diye zeus yıldırımı çaktırıyor.hayatta ki tek işlevleri bu ondan mı yapıyorlar bilmem. Küfürleri bile hep aletleri üstüne. Hepsi aynı anlayacağın boş yere kendini yıpratma kuzu. Biraz zaman geçince dediğim gibi kendiliğinden ikna olur. Sen de problem olmadığı belli çünkü.
Ay şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Biz her yerimizi ayrı gösteriyoruz adam tek şeyini göstermekten aciz, hani yiğidin malı meydandaydı 🤣 oh ne biçim rahatladım
Hahaha yüsraaaaaaa eline diline sağlık kuzum ya, bırak şöyle insanlara çocuk için uğraşma dicem ama, kendi anneliğini neden cezalandırıyor... Off offf hep analar çeker yükü..

Canımcım @Dely38 sen biraz seni tanıdığım kadar duygusal ve takıntılısın bence şuan ona bunu hiç deme bende birşey yok hiç deme sonra ters teper aaa bende mi deyip gitmek istemez onu da bu durumda anlaman lazım emin ol o sana gelip kendisi diyecektir üstlerine gittikçe korkuları artıyor.
Ayrıca o da gitse belki onda çıkacak bin kat üzüleceksiniz bunun için hiç yoktan üzmeyin birbirinizi müsait olunca oturur konuşursunuz güzelce. Herşey olacağına varır sende kendini rahat bırak olur mu? Belki yumurtan çok büyümeden çatlıyor tedaviler alırsınız napalım bizler böyle arayanlar olarak koşuyoruz peşinde birgün nasipse olacaktır 🤗moral için bak bize ne buldum MaviliGizem MaviliGizem Maviesra Maviesra B bbusraa61 Selizay Selizay Aklıma gelen gelmeyen hepinize 🤣🤣🤣

Ya çok iyi Allah seni napmasın 😂😂

kızlar hava 25 derece ve üşüyorum bata 6 gün var ve tüm adet belirtilerim tavan çenem titriyor resmen

MaviliGizem MaviliGizem Yusra-61 Yusra-61 B Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk
Kuzum hiççç sıkma canını erkeklerin geneli böyle kendilerini yetersiz hissetmek istemiyorlar sende bir şey yok eee geriye sadece kendisi kalıyor bundan dolayı zaten kendi içlerinde sorguluyorlar neden olmuyor diye. Bide doktora gitseler iyice yetersiz hissedecekler kendilerini o yüzden geri duruyorlar ama sen elinden geldiğince sükunetini koru sadece söyleyeceğin bu bebek ikimizin bebeği olacak sende üstüne düşen görevleri yapacaksın de ve çekil kenara sessiz kal erkekler sessizlikten anlıyor sadece sen olabildiğince sakin ol ama hormonlarına yansımasın

Canim pko’da inositol iceren takviyeler öneriliyor. Hormonları falan da duzenliyormus. Ben de simdi Polysitol kullanıyorum. İcinde hem inositol hem de folik asit var. İnofolikte falan da var inositol. Oyle birsey alabilirsin
Teşekkür ederim canım ne zaman kullanıcam devamlı mı

Hahahaha 15 taneyi geçtim bitane tuttursak şampiyonuz 😂😂
Ay bat 10 mayıs da 5 mayıs da test yapcam 🥰 ay keşke ben de azıcık umutlu olsam. İnşallah hislerin doğru çıkar balım da bi daha uğraşmam 🥰🥰🥰
Yaaaaa gizem Allah aşkına ben seni 5 mayıs sanıyorum 10 mayıs gebeliği çıkar mı daha testte Allah iyiliğini versin senin 😂😂😂😂

Hahahaha 15 taneyi geçtim bitane tuttursak şampiyonuz 😂😂

Yaaaaa gizem Allah aşkına ben seni 5 mayıs sanıyorum 10 mayıs gebeliği çıkar mı daha testte Allah iyiliğini versin senin 😂😂😂😂
Ya test günü iğneden 14 gün sonra dediler bana ben de 9 gün sonra yaptım ne var yani 🤣🤣🤣 akşam dedim ya canım çekti yarın ben de yapacağım diye 🤣🤣🤣🤣

İşte bunu yaparsan büzersen asarsan gözler dolarsa düşmez dahiliye araştırsın başka birşey mi engel oluyor canım benim 💟 düşecek inan bana 😏tamam mı takılma şimdi pek ilaçlar iyi gelmesi lazımdı ama birşey var olblr ufacık onu bulur dahiliye merak etme 🤗
Ilacimi yukseltti 50mg cikartti 3 hafta sonra kontrole çağırdı inşalalh düzelir bu sira da saglijli beslenim hem ❤ sen ne guzel insansin yüreği kalbi Allahim kalbinin guzelligini omrune yansitsin iyiki bu grup oldi iyiki tanidim seni

Ya bunlar valla kaprislerinden yanına yaklaşılmıyor. hepimiz bizde bişey var diye mi gidiyoruz acaba 😡 al ben de yok, yüsra da da yok sen de de yok. Ama hepimiz doktor aşındırıyoruz. Neyse sana tavsiyem üstüne gitme. Biraz zaman geçsin sakinleşsin. 2 3 ay olmazsa zaten kendi acaba der bi doktora görünür. İnşallah gerek kalmaz tez vakitte bebişiniz olur da 🥰🥰🥰

Bi de sosyolojik olarak toplumun bunların pipisine yüklediği anlamdan oluyor bu. Eğer bişey varsa hatta ve hatta olmasına gerek yok aklına bile getirdiysen erkekliğini kaybetmiş gibi davranıyorlar. Halbuki bu böyle bişey değil. Ben doğurganlığımı test ettirince problem yok, ama ona acaba sen de mi bi görünsen dersen ben de bir şey yok diye zeus yıldırımı çaktırıyor.hayatta ki tek işlevleri bu ondan mı yapıyorlar bilmem. Küfürleri bile hep aletleri üstüne. Hepsi aynı anlayacağın boş yere kendini yıpratma kuzu. Biraz zaman geçince dediğim gibi kendiliğinden ikna olur. Sen de problem olmadığı belli çünkü.
Ay şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Biz her yerimizi ayrı gösteriyoruz adam tek şeyini göstermekten aciz, hani yiğidin malı meydandaydı 🤣 oh ne biçim rahatladım
Of of of yine gizem ve yine the yargı machinee🤣🤣kelimesi kelimesine katılıyorum helall olsun yürü beee 🤣🤣

Kızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar🙏🥰😘😍

Back