Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mikemmmellllll ilk garanti gebe haberimizi aldığımıza göre daha da coşabiliriz arı sütü bal polen, ceviz, hurma bunlar iyi geliyor diye biliyorum tatlım. Sen fazla hareket etme yatabildiğin kadarr yat ya da otur hangisiyse işte sonra cığıma hayırlı olsun ilk bebişimiz seni seviyoruzzzzz

kuzum ben glifora takıldım insülin direnci yada pco flnmu vardı şeker ilacı alıyorsun bende matofin kullanıyorum son üç gündür bıraktım

Hahahaha 15 taneyi geçtim bitane tuttursak şampiyonuz

Yaaaaa gizem Allah aşkına ben seni 5 mayıs sanıyorum 10 mayıs gebeliği çıkar mı daha testte Allah iyiliğini versin senin
Ben gizeme o sebeble ses çıkartıp yorum bile yapmadım bıraktım kendi haline tıp tıp atlıyor Grup da

Birşeyler yapsın istiyorum kuzum ya sadece istemekle olmuyor işte. Ben her teste girdim herşeyi yaptırdım sorun varsa Allah tan sonuçta ne olacak sanki hiç birşey de çıkmadı ben niye gittim yaptırdım sorun bende diye düşündüğümden mi sanki

Beraber daha çok güzel şeylerimiz olacak merak etme nelere gögüs gerip nelere üzüleceğiz sonra güldürecez birbirimizi hamiş olduk diye yuvarlanacaz buralarda sizlerde iyi ki varsın sende iyi ki varsın kuzum. Bence iyi gelecek ilaç ama ramazan ya tam fırsat bazı zararlı üç beyazdan uzak durman çok iyi gelecek

şu kırmızılıyı kendime çok benzettim hareketlere gel

Yaaa süper bi haber kuzum hergün 1 adet avakado mutlaka ye bebeğin anne rahmine tutunmasına yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…