- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
ahhahaha kız bak gaza gelir çok yürürümOf of of yine gizem ve yine the yargı machineekelimesi kelimesine katılıyorum helall olsun yürü beee
Mikemmmellllll ilk garanti gebe haberimizi aldığımıza göre daha da coşabilirizKızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar
Yürü yürü ama kaybetmeyiz seni dönüp dolaşıp geleceğin yer burası zatebahhahaha kız bak gaza gelir çok yürürümbu sefer önümü alamazsınız, kendimi kaybederim
Ay tek gidip çift gelirim inşallah yürüsem deYürü yürü ama kaybetmeyiz seni dönüp dolaşıp geleceğin yer burası zateb
Bende açığım ikiz işine anacımla ikisini büyütürüz bir kere çeker garibim de bendenAy ikiz mikiz olsun bi daha yormasın bemi1 fiyatına 2 çocuk
Ayrıca yüsracım yine mantıklı taraftan konuştu bak dinle onu
Aklımda hep aynı şey yaYürü yürü ama kaybetmeyiz seni dönüp dolaşıp geleceğin yer burası zateb
kuzum ben glifora takıldım insülin direnci yada pco flnmu vardı şeker ilacı alıyorsun bende matofin kullanıyorum son üç gündür bıraktımKızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar
Allah beni 9 aylık hamile göbekli kadın yapsınYa çok iyi Allah seni napmasın
Ay benim annem falan da yanımda değil ama liseden beri hep tek yumurta ikizi kızlarım olsun isterim. Allah nasib eder inşallahBende açığım ikiz işine anacımla ikisini büyütürüz bir kere çeker garibim de benden
inş.ikizlerin olur cnmBende açığım ikiz işine anacımla ikisini büyütürüz bir kere çeker garibim de benden
İnşallah amiiiiinnnnAllah beni 9 aylık hamile göbekli kadın yapsınbaşka şey yapmasın
Tmm kız geleceksede kırmızılar gülüp oynayalımda çıldırmış bu bacılar desinevet kuzum 3 gün boyunca gırgır şamataya vuralım neşelenelim
Ben gizeme o sebeble ses çıkartıp yorum bile yapmadım bıraktım kendi haline tıp tıp atlıyor Grup daHahahaha 15 taneyi geçtim bitane tuttursak şampiyonuz
Yaaaaa gizem Allah aşkına ben seni 5 mayıs sanıyorum 10 mayıs gebeliği çıkar mı daha testte Allah iyiliğini versin senin
aminnnnAllah beni 9 aylık hamile göbekli kadın yapsınbaşka şey yapmasın
Şöyle de dua edene ne denir ki daha aminninş.ikizlerin olur cnm
Ahh insallah güzelim insallahAy tek gidip çift gelirim inşallah yürüsem de
Cok normal ki insallah annesinin sesini duymuştur da cennetten karnına düşmüştür miniginAklımda hep aynı şey yahep bi çift olma hali
Birşeyler yapsın istiyorum kuzum ya sadece istemekle olmuyor işte. Ben her teste girdim herşeyi yaptırdım sorun varsa Allah tan sonuçta ne olacak sanki hiç birşey de çıkmadı ben niye gittim yaptırdım sorun bende diye düşündüğümden mi sankiSakinleşmeye bak sen kuzum. Sinirlenmen ona ulaşmıyor ki. Tüm erkeklerde aynı rahatlık var. Sen sinir stres sahibi olursun o adam oralı olmaz. Ay bunu mu taktın kafaya, ay buna üzüldün sen, ay bunu mu bıdıbıdı.... Adamlar için bizim hiçbir problemimiz öyle çok da önemli olmadığından görmezden gelmeleri çok kolay oluyor. Sen canını sıkma, kendine ve isteklerine odaklan. Ona kızacaksın yine kendi istediğinden feragat edeceksin. Kayop yine senden yani
Ilacimi yukseltti 50mg cikartti 3 hafta sonra kontrole çağırdı inşalalh düzelir bu sira da saglijli beslenim hem ❤ sen ne guzel insansin yüreği kalbi Allahim kalbinin guzelligini omrune yansitsin iyiki bu grup oldi iyiki tanidim seni
Yaaa süper bi haberKızlar merhaba 27 Nisan salı günü kan verdim 10.69 çıktı doktorum bugün çağırdı gittim bende sandım herhangi bir önlem alacak muayene edecek vs ne bilim beklenti içerisinde gittim yani anlayacağınız fakat hiç bişey yapmadı demedi sadece kan verdim 31.16 çıktı evet iki katı artmış dedi cumartesi tekrar kan ver bilgi ver bize dedi bakacağız o zamanki sonucuna göre konuşuruz dedi. bebeğin tutunması için herhangi birşey vermedi hiç ilaç falan folik asit kullanıyorsun zaten glifor la birlikte devam et dedi oruç tutma dedi bu kadar şimdi cumartesi gününü bekleyeceğim tekrardan biraz ilgisiz geldi doktorum bende hiç bişey soramadım oda söylemedi sizce artış nasıl ve bu süreçte ne yiyip içebilirim tutunması için veya neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?