Hayır herkesin farklıdır. Kimi 10.gün olur kimi 4.gün kimi adetliyken kimi 20.gün. ovulasyon testiyle belirleyebilirsin sadeceBenimde döngüm 25 gün, hiç yumurtlama testi yapmadım genelde 10. Gün mü oluyor yumurtlama?
Aynen ne güzel konuştun inşallh tatlımBnce hergün denemek seni strese sokabilir tabi en iyi kararı sen verirsin ama bnce bebeğin seninle onu düşünüp mutlu ol testleri boşver
Insallahh 5 mayıs da çift çizgiyi görürsün canimİviiiit günaydın, akşam heveslendim sabah test yaptım. Bugün ovitralleden sonra 9. Gün. Testim tamamen tertemiz bir tek çizgi. Böylece anlayacağım kii 5 mayısta yaptığım testte 2. Çizgi çıkarsa tamameeeen gebelikten.kafamda hiiiç soru işareti kalmayacak
Allahım polyanna ya taş çıkarıyorum meaaşallah
Ay hadi inşallahKuzu şuan 3 hamile haberimiz var ama kesinleşmesini bekliyoruz.
Gözün aydın canmNormalde adet tarihimden 4 5 gun önce göğsüm şişer çok sizlardi bat 26 göründüğü halde 12si 13 u gibi önceden oldu uyurken bile rahatsız oldum. Belim cok ağrıdı Nisan 12 den bu yana kasigimda kramp gibi değişik bir ağrı vardi (ki hala var ) adet belirtisi gibi. biraz baş dönmem iştah açıklığı ac karnına bile midem bulandi son 3 4 gündür. Halsizlik ve surekli uykum geliyor . Birde anormal bir üşüme var normalde adet olacağım zaman bende titreme olurdu cok üşürdum 1 2 gün sonra geçerdi ,yaklaşık 2 haftadır donuyorum. En önemlisi de şu adet tarihinden 1 gün önce cok cok hafif pembe sadece Peceteye gelen akintim oldu,adet gününde de hafif kahve rengine döndü ama şeffaf akinti beyaz pecetede belli olacak şekilde. Kirpik karışması dedikleri oldu ama 4 aydır cocuk olmadigindan Nisan ayindayiz bahar çarptı fazla uyuyorum sanirim ondan kirpiklerim öyle oldu dedim adet olacağımı sandığımdan önemsemedim açıkçası
Hala şaşkınım negatif bekliyordum çünkü sonucu
Rabbım isteyen herkese versin mayıs grubun hepsine insaAllah...
Ramazan ayınınyuzu suyu hürmetine insaAllah hayırlısıyla insaAllah
Hadi hayırlısı inşallah güzel bir değerdir.. bata kaç varKizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum
Bat 5 Mayıs'ta olabilir 2 Mayıs'ta 5 i baza alıyorum ben şu an canım bazen 3 gün geri geliyor bazen gelmiyor tam gününü kestiremiyorumHadi hayırlısı inşallah güzel bir değerdir.. bata kaç var
Ohh hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bugünKizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum
Acile git yakınsa hastane hemen çıkıyor sonuçSağlık ocağını aradım kan alamıyoruz 10:30 a kadar alıyoruz diyor delircem ya
Ya kuzum o kadar güzel yazmışsın ki işte düşündüğüm tam olarak bu her şeyin bi vakti zamanı var demek ki rabbim bizi bekletiyor her şey daha güzel olacağı içinÇok haklısın canım ne diyim insanın elinde olmuyo ama ben 8 aydır deneyip deneyip olduramayınca koyverdim artık napalım vardır bi vaktimiz bir de burda benden daha uzun zamandır deneyip umudunu kaybetmeyen güzeller güzeli annecik adaylarını görünce kızım dur bakalım bak senden daha çok uğraşıp umudunu kaybetmeyen bir sürü kadın var sende sabret umudunu kaybetme dedim o da biraz iyi geldi bana şimdi burda muhabbet sohbet ederken okurekn hem umudum artıyor hem de moralim düzeliyo çünkü ortam o kadar güzel ki kimse kimsenin umutsuzluğa katılmasına izin vermiyo herkes bir birini gazlıyo bu işte en önemli şey moral miş burda takıldıkca daha çok fark ettim bunu
Hastaneye gidin aksam acilden giriş yapınSağlık ocağını aradım kan alamıyoruz 10:30 a kadar alıyoruz diyor delircem ya
Ayyy direk acilden git kan ver kuzum belli çizgi var çünküSağlık ocağını aradım kan alamıyoruz 10:30 a kadar alıyoruz diyor delircem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?