Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde döngüm 25 gün, hiç yumurtlama testi yapmadım genelde 10. Gün mü oluyor yumurtlama?
Hayır herkesin farklıdır. Kimi 10.gün olur kimi 4.gün kimi adetliyken kimi 20.gün. ovulasyon testiyle belirleyebilirsin sadece

Gonoydon bel agrim tavan yine insallh fıtık değildir çık artık sonuc

Insallahh 5 mayıs da çift çizgiyi görürsün canim

Go Gözün aydın canm darısı başımıza

Kızlar bende bugün adetimin 3.günü diye hastane ye gittim burda infertile tedavisi yok zaten sadece kistin durumunu öğrenmek için ve hormon tahlili yaptırmak için gittim ama moralim çok bozuk kistler aynı duruyo hormon sonuçları da yarın öğleden sonra çıkar pko için ne yapıcam ben ya çok yoruldum

Ya kuzum o kadar güzel yazmışsın ki işte düşündüğüm tam olarak bu her şeyin bi vakti zamanı var demek ki rabbim bizi bekletiyor her şey daha güzel olacağı için bende 7-8 aydır deniyorum sonra burdaki çabalayan annişlerimi görünce birbirimize hep dualarla sarınca işte bu moral yeter bize diyorum ne güzel oldu bu grup oluşturandan Allah razı olsun Yusra-61

Günaydın kızlaaaaaarrrrrrr Maaşallah kırk yılda bir erken uyuyayım dedim nasıl kaynatmışsınız. Herkes birbirine ilanı aşk etmiş pıtırcıklar sizi, Bugün de muhabbet edecez vururum hepinizi Hepimiz için güzel, çift çizgili bir gün olsun inşallah.

Benim bata son 3 heyecan dorukta

Doğumun acili ölsen bakmıyor ya geçen ay çok problem yaşadım geçen ay kimyasal geçirdim bir sürü şey yaşadım hiçbir şekilde yapmadı tahlil yarın sabahtan özel hastaneye gidip yaptıracağım işe gideceğim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…