Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında bende ilaçları içmekte biraz tereddüt ettim çünkü gerçekten çok fazla yan etkisi var sonra henüz bi belirtim olmadığı için dedim en güzeli 8-8 içmekten se direk 3-3 içeyim dedim bu gün içtim işte 3 3 ama yarın onu da içmeye niyetim yok ben zaten içmek istemiyodum ilaçları ama eşim fazla pimpirikli iç o ilaçları diye başımın etini yedi içtik artık napalım zaten öksürük başladı bu gün o yüzden hemen yaktım bal zencefil karabiber onu yiyorum bu gün yedim 2 kaşık o baskılıyo biraz napalım bizim basibimiz yokmuş bu ay dediğin gibi geç olsun güç olmasın Allah çok arattırmadan tez vakitte hepimizin kucağını doldursun inşallah

Kızlar bide her akşam Meryem suresi öneriyorlar ilişkiye girmeden önce de abdestle ve dua ederek yapın vs bide öyle mi denesek
Birnde hucuratı duydum geçenlerde ama iliskiden önce alakasi olur mu bilmiyorm aklına bebek fikri gelip üzülürsen ac oku bence değişiklik olur hem

Birnde hucuratı duydum geçenlerde ama iliskiden önce alakasi olur mu bilmiyorm aklına bebek fikri gelip üzülürsen ac oku bence değişiklik olur hem
Hem rahatlatır dimi psikolojik olarak çok strese girince de daha çok olmuyor bi aklım diyor akışına bırak bir aklım farklı şeyler inşallah bu ay hepimiz hamile olalım gerçekten

Hem rahatlatır dimi psikolojik olarak çok strese girince de daha çok olmuyor bi aklım diyor akışına bırak bir aklım farklı şeyler inşallah bu ay hepimiz hamile olalım gerçekten
İlk aklını dinle hemen bi uğraş bul kendine hobi edin bisuru online kurs oluyor onlara katılabilirsin canim dusunme

Gerçekten o kadar haklısınız ki insanın elinde değil işte
Çok haklısın canım ne diyim insanın elinde olmuyo ama ben 8 aydır deneyip deneyip olduramayınca koyverdim artık napalım vardır bi vaktimiz bir de burda benden daha uzun zamandır deneyip umudunu kaybetmeyen güzeller güzeli annecik adaylarını görünce kızım dur bakalım bak senden daha çok uğraşıp umudunu kaybetmeyen bir sürü kadın var sende sabret umudunu kaybetme dedim o da biraz iyi geldi bana şimdi burda muhabbet sohbet ederken okurekn hem umudum artıyor hem de moralim düzeliyo çünkü ortam o kadar güzel ki kimse kimsenin umutsuzluğa katılmasına izin vermiyo herkes bir birini gazlıyo bu işte en önemli şey moral miş burda takıldıkca daha çok fark ettim bunu

Sarımsaklı sütte öksürüğe çok iyi geliyormuş kuzum bizim evdeki herkes tüketti annemin öksürüğünü falan direk kesti bi araştır istersen ihtiyaç olursa aklınızda bulunsun ☺

Canım benim çok tatlısın İnşallah bu ay hamile kalırız da , ocak anneleri grubunda laflarız , birbirimize destek oluruz bu sefer de MaviliGizem bakalım bu ay hangi macera dolu bekleyişlere gebe kalacağız Yusra-61

Ayyy inşallah kuzucum ya hamilelik süreci çoook zor geçiyor zaten ayrıca bi destek lazım hepimize

Evet bir iki kişi de daha duymuştum sarımsaklı sütü baya iyi geliyormuş sözde olmadı denemek lazım Aslında ben kozalak pekmezi almayı düşünüyorum İzmirin bergama ilçesinde Kozak yaylası var biliyorsunuz dur belki oranım çam fıstığı meşhur olmamış kozalakla pekmez yapıyorlar öksürüğe enfeksiyona solunum yolu iltihabına ve korona ya bire bir diyorlar önce bi onu deneyeyim diyorum bakalım bide sarımsaklı süt ağır gelir mi diye de düşünüyorum zaten süt ve süt ürünleri ile çok aram yok iyi ce tiksinmekten korkuyorum
Sarımsaklı sütte öksürüğe çok iyi geliyormuş kuzum bizim evdeki herkes tüketti annemin öksürüğünü falan direk kesti bi araştır istersen ihtiyaç olursa aklınızda bulunsun ☺

Bizimkiler içerisine bal falan da katıyorlardı içerken benim de pek aram yoktur süt ürünleriyle ama ben tat koku alamadığım için Her şeyi çok rahat tüketebilmiştim yani sevmediklerimi ama kozalak pekmezini ben de duydummm sadece o sıra doğal olarak temin edebileceğimiz bir yer bulamamıştık o sebeple de almadık çam balı falan tüketmiştik organik olarak o vardı ama bulabilirsen doğal olanını dediğin gibi mutlaka tüket çok faydalı ben de araştırmıştım onu. Yani dediğim gibi doğal olarak ne buluyorsanız tüketin. Bolca C ve D vitamini takviyesi almaya çalışın olan besinlerden. Çoğu kişi ağır bir grip gibi evde geçiriyor zaten. İnan evdeki 5 kişi 5 imizin de farklı semptomları vardı yani. Birinde olan semptom diğerimizde hiç olmadı gibi. Herkes farklı atlatıyor doğal beslenin dikkat edin gerisi mühim değil İyi tarafından bakarsan hatta herkesin evde olduğu bir döneme denk gelmiş sizin. Herkes aynı Kaderi paylaşacak şu 18 gün olan da olmayan da o yüzden bol moral bol vitamin

Kızlar dönüp listeye bakıyorum hamile var mi die. Bi kişiden bile hayırlı haber alsak umut olcak valla dört gözle bekliyorum

Çoook teşşşekür ederim kolay gelsin çalışıp girmek zor olur insan bir yere kadar okur direnir aminnn inşallah duan gibi olmasını isterim herşey

Kimbilir orası muallak İnşallah topluca çok bekletmeden alırız güzel haberler laflamak bizumm işimiz hemşo

Ay tombidik olmasın çıkaramam ben onu sonra. 1 55 boyunda 55 kilo bi kadınım ben. Nasıl çıkarayım
Bebek kilolu ise normal dogum yapmazlar sanrim canimm bende 155 lik 53 kg bi kadinim doktorum dediki boyun sınirda normal yapamazsin ama catir catir dogurdum hemde kesisiz

Bebek kilolu ise normal dogum yapmazlar sanrim canimm bende 155 lik 53 kg bi kadinim doktorum dediki boyun sınirda normal yapamazsin ama catir catir dogurdum hemde kesisiz
Oh maşallah canım, darısı başıma inşallah. Önce sağlıklı gebelik ardından, doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…