Nerde kapanma ya işleri güçleri dalga senle ben zaten kapalıyız tam bizi kapattılar Herkes çalışıyor vallaKapanmaya tam hazırız
Ay ben kapalı değildim okula gidiyordum hala. İdareciler okulda olsun dedikleri için. Beni tam kapattılarNerde kapanma ya işleri güçleri dalga senle ben zaten kapalıyız tam bizi kapattılar Herkes çalışıyor vallabize oldu olan ne güzel yürüyüşe başlamıştım kilo vermiştim ramazan sebebiyle.
Ayıp ediyorsun etiketlerim sonra uyurum uyanırım ardından kimse tutmasın bizi gez dolaş yazış sayfadaAyyy ama böyle diyince beni bir duygusallık sarıyorkalbime dokundun inşallah arkadaşım yaaa hepimizin inşallah olur
Etiket et yazınca uykudan uyanınca onu ararken bulmam öğleni buluruyanınca uyananlardan değilim kafam geç uyanıyor da sende dinlen sonra cirit atarız. Gündüz oruçlu çok atamıyorum bu kadar tokken ben bende değilim
Doğduktan sonra tombidik olsun o zaman yumuk yumuk olsun hamur gibi senin de baktıkça dişlerin kamaşsın ısıra ısıra sevesin gelsinAy tombidik olmasın çıkaramam ben onu sonra. 1 55 boyunda 55 kilo bi kadınım ben. Nasıl çıkarayım
Dediğime bakma sen beni kan tutar zaten kurbanda kafamı çıkarmam dışarı ufacık parmağım kesilse tansiyonum düşüyorDeme öyle kızzkorkaaayrıımm ben undan
Hayır da 3 4 gündür bu coşkumuz ne hakkaten 7 24 burdayızAyıp ediyorsun etiketlerim sonra uyurum uyanırım ardından kimse tutmasın bizi gez dolaş yazış sayfada
Ayyy olsun da her türlü severim ben onu teyzesi. Kardeşlerini de severim hepDoğduktan sonra tombidik olsun o zaman yumuk yumuk olsun hamur gibi senin de baktıkça dişlerin kamaşsın ısıra ısıra sevesin gelsin
Zaten çocuğum olsun ben onu biz seni zibilyon tane kadın bir olup anca doğurttuk diye sevcem bir sürü kardeşi olacak tombidikiminAyyy olsun da her türlü severim ben onu teyzesi. Kardeşlerini de severim hepburda bir sürü kardeşi olacak maşallah
Ahahahaha ha bu çok iyiydi yaaa valla kahkaha attımZaten çocuğum olsun ben onu biz seni zibilyon tane kadın bir olup anca doğurttuk diye sevcem bir sürü kardeşi olacak tombidikimin
Yürümek çok iyi ya seviyordum oysa tam herkes ne güzel zayıflamışsın demişkenAy ben kapalı değildim okula gidiyordum hala. İdareciler okulda olsun dedikleri için. Beni tam kapattılarleslee falan yaparsın neden üzülüyorsun sen iste yeterki
O Kesin zaten eminim sende öyle yapı varDediğime bakma sen beni kan tutar zaten kurbanda kafamı çıkarmam dışarı ufacık parmağım kesilse tansiyonum düşüyoradet olunca halimi düşünün
İnşallah olur kuzumKızlar merhaba batı 5 mayıs olanlar herhangi bi belirti varmı, benim her ay farklı farklı belirtilerim oluyor, geçen ay ovülden adete kadar yumurtalıklarımda ağrı vardı, bu ay çok fazla birşey yok yalnız yumurtlamadan bu güne kadar geçmeyen bi göğüs hassasiyeti var, birde bu ay hiç uğraşmadım ovül testlerimide kullanmadım, klomen bile duruyor hazır, acaba bi süpriz olurmu ki
Ha belirtiKızlar merhaba batı 5 mayıs olanlar herhangi bi belirti varmı, benim her ay farklı farklı belirtilerim oluyor, geçen ay ovülden adete kadar yumurtalıklarımda ağrı vardı, bu ay çok fazla birşey yok yalnız yumurtlamadan bu güne kadar geçmeyen bi göğüs hassasiyeti var, birde bu ay hiç uğraşmadım ovül testlerimide kullanmadım, klomen bile duruyor hazır, acaba bi süpriz olurmu ki
Ayy bir güzel insan daha teşvik etti nasılsın kuzucum iyi misn hoşgeldin sevindim arada yaz buralara yoksun pek görmüyorm seni benimde hep farklı oluyor kanma onlara bekle sessiz sedasızKızlar merhaba batı 5 mayıs olanlar herhangi bi belirti varmı, benim her ay farklı farklı belirtilerim oluyor, geçen ay ovülden adete kadar yumurtalıklarımda ağrı vardı, bu ay çok fazla birşey yok yalnız yumurtlamadan bu güne kadar geçmeyen bi göğüs hassasiyeti var, birde bu ay hiç uğraşmadım ovül testlerimide kullanmadım, klomen bile duruyor hazır, acaba bi süpriz olurmu ki
Ay amin inşallahİnşallah olur kuzumstressiz bi ay geçirmişsin. Gönlüne göre olur allah verir inşallah muradını
Canım ne kadar süredir istiyorsun? Rabbim tez zamanda nasip etsin, bazen bende öyle oluyorum ama nasipten öte yol yokKızlar ya duygularım çok karışık bir içimde kelebekler uçuşuyor bir de canımı sıkıyor sürekli acaba olmazsa siye o kadar çok uğraşıyoruz ki rabbim duy sesimizi nolur
eşimin kuzeni hamile arkadaşlarım hamile kendimi böyle çok kötü hissediyorum nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum sürekli yada neden benim yok diye diye kafayı yedim yA çok zor süreçlerden de geçiyoruz
Yaaa ben de çok istiyorum kilo vermeyi ama ne boğazımdan kısabiliyorum ne düzenli sporKapanma öncesi 2 gün ailemle çok güzel vakit geçirdim kızlar, çok moral olduuukapanmada hedefim biraz kilo verebilmek. 1 ay önce doktora gittiğimde 62 kiloydum, biraz zayıfla 57-58 ideal dedi. Şuan 59 a düştüm. İnşallah 17 Mayıs'a kadar hedefim 56.9 kg
Ay yalan mı ayol burda bir sürü kapınızı el ele verdik ben öyle yaptım ben böyle yaptım diyoruz adam akıllı birertane yavruşu alamadık kucağımıza tabi herşey nasip ama insan sabırsızlanıyoAhahahaha ha bu çok iyiydi yaaa valla kahkaha attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?