Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerde kapanma ya işleri güçleri dalga senle ben zaten kapalıyız tam bizi kapattılar Herkes çalışıyor valla bize oldu olan ne güzel yürüyüşe başlamıştım kilo vermiştim ramazan sebebiyle.
Ay ben kapalı değildim okula gidiyordum hala. İdareciler okulda olsun dedikleri için. Beni tam kapattılar leslee falan yaparsın neden üzülüyorsun sen iste yeterki

Ayıp ediyorsun etiketlerim sonra uyurum uyanırım ardından kimse tutmasın bizi gez dolaş yazış sayfada

Ay tombidik olmasın çıkaramam ben onu sonra. 1 55 boyunda 55 kilo bi kadınım ben. Nasıl çıkarayım
Doğduktan sonra tombidik olsun o zaman yumuk yumuk olsun hamur gibi senin de baktıkça dişlerin kamaşsın ısıra ısıra sevesin gelsin

Doğduktan sonra tombidik olsun o zaman yumuk yumuk olsun hamur gibi senin de baktıkça dişlerin kamaşsın ısıra ısıra sevesin gelsin
Ayyy olsun da her türlü severim ben onu teyzesi. Kardeşlerini de severim hep burda bir sürü kardeşi olacak maşallah

Ayyy olsun da her türlü severim ben onu teyzesi. Kardeşlerini de severim hep burda bir sürü kardeşi olacak maşallah
Zaten çocuğum olsun ben onu biz seni zibilyon tane kadın bir olup anca doğurttuk diye sevcem bir sürü kardeşi olacak tombidikimin

Kızlar merhaba batı 5 mayıs olanlar herhangi bi belirti varmı, benim her ay farklı farklı belirtilerim oluyor, geçen ay ovülden adete kadar yumurtalıklarımda ağrı vardı, bu ay çok fazla birşey yok yalnız yumurtlamadan bu güne kadar geçmeyen bi göğüs hassasiyeti var, birde bu ay hiç uğraşmadım ovül testlerimide kullanmadım, klomen bile duruyor hazır, acaba bi süpriz olurmu ki

Ay ben kapalı değildim okula gidiyordum hala. İdareciler okulda olsun dedikleri için. Beni tam kapattılar leslee falan yaparsın neden üzülüyorsun sen iste yeterki
Yürümek çok iyi ya seviyordum oysa tam herkes ne güzel zayıflamışsın demişken
Dediğime bakma sen beni kan tutar zaten kurbanda kafamı çıkarmam dışarı ufacık parmağım kesilse tansiyonum düşüyor adet olunca halimi düşünün
O Kesin zaten eminim sende öyle yapı var neyse geçelim bunu uykucum da geldi ama sahur birşey kalmadı

İnşallah olur kuzum stressiz bi ay geçirmişsin. Gönlüne göre olur allah verir inşallah muradını

Kapanma öncesi 2 gün ailemle çok güzel vakit geçirdim kızlar, çok moral olduuu kapanmada hedefim biraz kilo verebilmek. 1 ay önce doktora gittiğimde 62 kiloydum, biraz zayıfla 57-58 ideal dedi. Şuan 59 a düştüm. İnşallah 17 Mayıs'a kadar hedefim 56.9 kg

Kızlar ya duygularım çok karışık bir içimde kelebekler uçuşuyor bir de canımı sıkıyor sürekli acaba olmazsa siye o kadar çok uğraşıyoruz ki rabbim duy sesimizi nolur
eşimin kuzeni hamile arkadaşlarım hamile kendimi böyle çok kötü hissediyorum nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum sürekli yada neden benim yok diye diye kafayı yedim yA çok zor süreçlerden de geçiyoruz

Ha belirti canımcım şöyle bu ay bende göğüslerde bişey yok. Kasıklarım ve alt karnım batıyor ara ara. Dizlerim ağrıyor sık sık. Uyuşuyor bi de. Akıntım bugün başladı. Başkaa dün gözümün önü karardı. Başka yok

Ayy bir güzel insan daha teşvik etti nasılsın kuzucum iyi misn hoşgeldin sevindim arada yaz buralara yoksun pek görmüyorm seni benimde hep farklı oluyor kanma onlara bekle sessiz sedasız

Canım ne kadar süredir istiyorsun? Rabbim tez zamanda nasip etsin, bazen bende öyle oluyorum ama nasipten öte yol yok

Yaaa ben de çok istiyorum kilo vermeyi ama ne boğazımdan kısabiliyorum ne düzenli spor

Ahahahaha ha bu çok iyiydi yaaa valla kahkaha attım
Ay yalan mı ayol burda bir sürü kapınızı el ele verdik ben öyle yaptım ben böyle yaptım diyoruz adam akıllı birertane yavruşu alamadık kucağımıza tabi herşey nasip ama insan sabırsızlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…