Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ankalinka bak böyle olabiliyor dediğim gibi adkadaşımız doktora gitmiş takipli olmuş.
Canım çok yumrta iş görmüyor bazen birtanecik olsun en sağlamı hem kolay döllenir çatlar. Bazen çok olunca sağlıklı sağlıksız olmuş önemsiz bence inşallah senin de güzel haberlerini alırım

Kızlar ani bir karar aldım ve yarın hastaneye girmeye karar verdim doktorum baksın tam yumurtlama zamanı sonuçta büyümüş mü kaç mm olmuş çağlamış mı
Mantıklı çatladıysa da onu görürsün ben birinde sırf bunu görmeye gitmiştim çatlak yumurta çok komik sen de bi bak

Yarın gidiyorum canım inşallah ak koyun kara koyun belli olur

Kızlar ani bir karar aldım ve yarın hastaneye girmeye karar verdim doktorum baksın tam yumurtlama zamanı sonuçta büyümüş mü kaç mm olmuş çağlamış mı
İmkan varsa tam güzel karar baksın de ona benşm testlerim pik gidiyor nedir halim diye

İnşallah canım benim alakan için çok teşekkür ederim iyi ki varsın yarın haber veririm

Ay biraz geç oldu ama anladım galiba sonunda
Ay olur mu kuzum 14 gün girip girip burda takılcaz işte. Gebe kalanlad sana öbür ay için taktik hazırlayacak. Dua ritüellerinde seni de katacağız. Sen kafanı takma stres olma hiç
Ay hadi inşallah bu ay hepiniz hamiş olun da bidaha ki ay bana da taktik verin bende bir ah geriden de olsa size katılayım
Yanlış anlaşılma olmuş sen rahat ol
Aynen içime su serpildi işte benim yanlış anlamam ama gerçekten psikolojik sanırım bütün algılarım kapalı o kadar keyfim kaçtı moralim bozuldu ki sabahtan beri ilk defa MaviliGizem sayesinde güldüm sanırım kendi kendime

Gelem
Gelmedi yaw nedense leke oldu iki kez bitti ikinci gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…