Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah başka bir vitamin probiyotik eksikliğinden vücurdun böyle tepki veriyor olmasın yani ilaç alarak alarmları susturmak yerine tam check-up baktirsan neler var neler eksik gibi
Bi daha olmadı ki 2015te o ilacı kullandım çok şüjür bitti sonra. Oraya gelene kadar çok doktor gezdim kuzum. Kimse bişey bulamadı. Ben bişeyi elli yerden okumadan 3 5 doktor gezmeden ikna olmam zaten çok okur araştırırım. Sorar soruşturum.

Çok geçmiş olsun o halde

Acaba usutmekten mı genelde sistit erkekelerin penisini temizlememesinden oluşabiliyor ufak bir bilgi vermek istedim tuvalet kağıdı kullanmayan erkekler var

Ahhh kuzum benim eşim o kadar ince o kadarrr temiz ki benim kendim çok hassas bir şeyim var normal bedenimde de çıkardı nasıl olduysa o yok oldu doktor bana şampuan sabun parfüm duş jeli hepsini yasakladı neyle yıkanayım o zman dedim şampuan yazdı. Benim vucudum arsız tamam mı ne kadar kollarsam o kadar bencil bana olumsuz dönüşler yapıyor pislik olmam lazım emin olun bazı enfeksiyon yani mantarlar bunu seviyor. Bir kere yanlışlıkla yumoşla yıkadım diye iç çamaşırlarımı bana bunu yapıyor nankör

Kuzum 7.gün yaptım 10 dakika bekledim resmini çektim ama max çizgisi diğerine göre silikti belki fotodan öyle görünüyordur. 9.gündeki da bana koyu geldi hatta dedim pik diye dün 10.günde yaptığım silik çıktı çatlama dedim ama bugün yine koyu çıktı ama en koyu bugün çıktı

Bağışıklık düştüğünde de vücurt böyle tepkiler verebiliyor vitamin kullanır misiniz

Benimki de bu XL bu gece birtane yatarken atıyorum savaşsın oradakilerle
Kuzum bende mantar çıktığında da bunu vermişti doktor sonra geçti altını kuru tut şampuan duş jeli sabun vajinal bölgene etki etmesin onlarla yıkama dedi. Bende artık öyle yapıyorum dul alırken dikkat ediyorum maşallah kaşıntı mantar kalmadı

Evet haklısınız, malesef boğazımızdan giren her yiyecek ve/veya içeceğin akibeti belli değil. Ben Gıda denetmeniyim, konuya hakimim; inanın öyle markaların denetimini yaptım ve o kadar şok olunacak şeyler gördüm ki .. anlatamam size. Lakin bir süreden sonra ben de dikkat ediyorum fakat fazla kafaya takmak iyi değil, yoksa hiçbirşey yiyemeyiz.

Hayorlı olsun canım inşallah güzel haberi alırız hepimiz
Aminnnnnn inşallah canım ya. 2.çizgiyi görmeyi nasib etsin allah. Seninkinde de silik bi çizgi var sanki ama hem erken gebelik testi olmadığından hem de iğnenim etkisi mi dediğimden bilemedim kuzum
İnşallah tez zamanda güzel haber alalım. Elinde varsa yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi dene istersen bi de canımcım

Erken yok canım normal var yapacağım sabah .benim iğnenin üzerinden 13 gün oluyor artık etkisi geçmiş oluyor

Bağışıklık düştüğünde de vücurt böyle tepkiler verebiliyor vitamin kullanır misiniz

Bu ay aldığım çok şey var canım İlaçlarım ayrı vitaminim ayrı var bu ay baya dengede tutarak kullanmalıyım karıştırmadan. Sen bana fikir amaçlı söyle ben birdahaki ay onu kullanmak isterim

Bende de sürekli olmuyor canım bu çok iyi ilaç varya temizliyor içini insanın ilk evlendiğim zamanlar olmuştum o zman vermişti. Şimdi çok birşeyim yok açıkcası akıntım var sadce ama bunu kullanmaya değer bir temizlesin beni Zaten baya bir süre gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…