• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 7,9,11. Gün aynı koyulukta gibi. Testi aldığın sayfaya bi sorsana. Neden böyle olmuş ki. Ben bu testi hiç kullanmadım ama böyle 2sinin aynı koyulukta olduğu günler yumurtlama diye yorumlanıyor. 3 defa da yumurtlaman çok olası değil. Ondan şaşırdoö ben de
Kuzum evet 7 9 aynı koyulukta sonra bi çatlamış gibi görünüyor ama sonradan yine koyulaşıyor ben bu testi kullandım normal gösteriyordu aslında sen aldığın yeri bi sorsana açıklamaması ne olacak

Kızlar resmen ergenliğe girmiş gibi bütün yüzüm sivilce doldu. Zaten psikolojim bozuk artık aynalara bakasım da gelmiyor, biri sönüyor diğeri çıkıyor, elimde rahat durmuyor oynaya oynaya iz yapıcam. Off şöyle sağlam bir ağlayasım var
Sivilce içiiiiinnnn sivilce içiiiinnn ne yapıyorduk ya onun için diş macunu mu sürüyorduk. Dur kocamın sivilce işacı var. Onun fotosu atayım sana da al. Üstüne sürünce kurutur hemen. Bizimki ergen gibi sivilce çıkarır dururdu. Korkuttu heralde çıkmıyor artık

Sivilce içiiiiinnnn sivilce içiiiinnn ne yapıyorduk ya onun için diş macunu mu sürüyorduk. Dur kocamın sivilce işacı var. Onun fotosu atayım sana da al. Üstüne sürünce kurutur hemen. Bizimki ergen gibi sivilce çıkarır dururdu. Korkuttu heralde çıkmıyor artık
Diş macunumu ilk defa duydum bende deneyeyim🥰

Kuzum buna tam yorum yapmıyorlar, engelleyedebilir ama engellemeyedebilir diyorlar. İçinde asit oranı fazla oluyormuş akıntının o da spermleri öldürebilir, yoğunluğu da geçmesini engelleyebilir diyorlar. Ama bunu kesin söylemek de imkansız diyorlar. Genelde antibiyotik yazıyorlar sana yazamadılar mı? Yara falan mı varmış akıntı genelde ondan oluyor. Onun için de fitil veriyorlar.
Rahim agzinda kucuk bi yara var ama sorun yaratmaz dedi ben kendimi bildim bileli hep enfeksiyonla savasiyorum hem.idrarda hemde vajinal olarak detayli utrasonunda yapilsin olaci ozaman verirm dedi ama en azinan vajinal fitil yazabilirdi yazmadi

Kızlar bugun kadin dogumdaki randevuma gittim rahimde kist v.s bi bulgu yok cok sukur ama enfeksiyonlu akintin war dedi doktor birde idrar yolu enfeksiyonum warmis bu durum gebeligi etkilermi acaba 2hafta sonra detayli utrasonum var doktor olumsuz bisi soylemedi okadar xok konustuki sormayi unuttum
Bu ay bana da enfeksiyon var amma azıcık dediler nereye girsem var ama dursun deer gibi tavır içine girdilerlaç vesaire vermediler. Daha önceden doktorun birisi bana enfeksiyon var demişti ilaç vermişti ve kullandığım ay sonrası hamile kalmıştım bilmiyorum belki vesile oldu 🤷bugün vermezseniz vermeyin dedim çünkü yoğun akıntım var yok koku varmı yok kaşıntı var mı sinir ettiler illa şeyimizi yırtar gibi kaşınana kadara getirecekler olayı bol su iç filanlar falanlar ramazan oruç çok içemiyorum ki gittim o eski doktorumun bana verdiği ilacı aldım çok para verdim ama napim sinir oldum enfeksiyon engel diyorlar spremleri öldürürmüş bile bile duramadım atacağım fitil şifa olsun diyerek atacam 🙈

Rahim agzinda kucuk bi yara var ama sorun yaratmaz dedi ben kendimi bildim bileli hep enfeksiyonla savasiyorum hem.idrarda hemde vajinal olarak detayli utrasonunda yapilsin olaci ozaman verirm dedi ama en azinan vajinal fitil yazabilirdi yazmadi
Küçükse ondan yazmamıştır belki. Ya da ikisini birden başlatacaktır. Kafalarında ne var bilemiyoruz ki

Bu ay bana da enfeksiyon var amma azıcık dediler nereye girsem var ama dursun deer gibi tavır içine girdilerlaç vesaire vermediler. Daha önceden doktorun birisi bana enfeksiyon var demişti ilaç vermişti ve kullandığım ay sonrası hamile kalmıştım bilmiyorum belki vesile oldu 🤷bugün vermezseniz vermeyin dedim çünkü yoğun akıntım var yok koku varmı yok kaşıntı var mı sinir ettiler illa şeyimizi yırtar gibi kaşınana kadara getirecekler olayı bol su iç filanlar falanlar ramazan oruç çok içemiyorum ki gittim o eski doktorumun bana verdiği ilacı aldım çok para verdim ama napim sinir oldum enfeksiyon engel diyorlar spremleri öldürürmüş bile bile duramadım atacağım fitil şifa olsun diyerek atacam 🙈
Bende artik kendim gidip alayim bi fitil diyorum kasinti warmi yok oyle fazla akintimda yok anlayamadimki aynen ramazanda suyuda fazla.icemiyorz artik maydonoz kaynatip.iceyim birde diyorum ama oda dusuk.yaptiriyor benim korkum sancilarimdan dolayi kist olmasiydi sanciyi idrar yolundaki enfeksiyon yapiyordur dedi hakli cikti

Küçükse ondan yazmamıştır belki. Ya da ikisini birden başlatacaktır. Kafalarında ne var bilemiyoruz ki
Aynen hepsini birlikte yazarim dedi zaten antibiyotik alirsam o ay gebeligi ertelemek.zorundayim haaa birde dedimko ben subatta kimyasal yasadim korundunmu dio dedim hayir kimyasaldan sonra 3ay korunmak lazimmis bunuda ilk defa duydum halbuki hekimler korunmaya gerek yok diyorlar

Ya benim yıllar önce idrar yolu enfeksiyonu en büyük düşmanımdı. Azıcık üşüsem başlardı sızlamaya, azıcık ilişki zorlasa yanma hadiiiii. Sonra bi aile hekimi bana toz bi ilaç verdi. Suya karıştır gece iç yat dedi. Sonra 8 saat tuvalete gitme orayı bi temizlesin dedi. Çok şükür 6 yıl oldu bir daha o şiddetli yanmayı hissetmedim. Şimdi ara ara sızlama oluyor onda da 1 çay kaşığı karbonat atıyorum bir su bardağı suya karıştırıp içiyorum. 1 saate toparlıyor çok şükür.

Aynen hepsini birlikte yazarim dedi zaten antibiyotik alirsam o ay gebeligi ertelemek.zorundayim haaa birde dedimko ben subatta kimyasal yasadim korundunmu dio dedim hayir kimyasaldan sonra 3ay korunmak lazimmis bunuda ilk defa duydum halbuki hekimler korunmaya gerek yok diyorlar
Ya kürtajdan sonra korununu duydum da bunu ben de duymamıştım

Ya benim yıllar önce idrar yolu enfeksiyonu en büyük düşmanımdı. Azıcık üşüsem başlardı sızlamaya, azıcık ilişki zorlasa yanma hadiiiii. Sonra bi aile hekimi bana toz bi ilaç verdi. Suya karıştır gece iç yat dedi. Sonra 8 saat tuvalete gitme orayı bi temizlesin dedi. Çok şükür 6 yıl oldu bir daha o şiddetli yanmayı hissetmedim. Şimdi ara ara sızlama oluyor onda da 1 çay kaşığı karbonat atıyorum bir su bardağı suya karıştırıp içiyorum. 1 saate toparlıyor çok şükür.
Ben popomu taşa koysam çekiyor hemen sonda kaşıntıııııı😭

Kızlar şimdi size bir şey soracağım, benim göğsümde kist vardı, geçen sene doktorum iyi gelir diye agnucaston diye bir ilaç verdi aldım ama kullanmadım. Gebelik düşünmüyorsan dikkat et riskini arttırır demişti, içinde de öyle bir şey yazıyor. Ben şimdi bu ay regl olursam onu içmeye başlayayım diyorum, bir de ne olur ne olmaz enfeksiyon için fitil atacağım ne yapayım sizce bir şey olur mu? Fitili genelde herkese veriyorlar yan etkisi olduğunu düşünmüyorum ama bilemedim

Back