Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi gün şaşmış kız. geç değil erken yani . Zamanından bi gün önce olmuş. O da ilaçtır kürdür bişeyler kullandıysan belki onun etkisidir. Doktor yumurtanın en olgun olduğu çatlamadan önceki tarihi vermiş sana öyle düşün

Ayyy seni içime sokasım geliyor çok şekersin valla Allah sana kalbin güzelliğinde evlad nasip etsin
Ayyy hepimize inşallahhhhh ben de sizi çok seviyorum ya. Hepimiz birbirimize o kadar içteniz ki derdimizle dertleniyoruz, sevincimizle coşuyoruz. Allah hep birlikte çok sevinmeyiiii veee doğurmayıııı nasib etsin inşallah hepimize kalbi güzel bahtı güzel yüzü güzel evlatlar versib inşallah rabbim amiiinnnn

Amin inşallah kuzum. Benim ilk olacak ama öğretmenlikten midir nedir zaten anneymişim gibi hissediyorum hep.
Annelik çocuk doğurmakla olmuyor aslında, içinden gelen o duygu seni anne yapıyor. Bizim evde sürekli hamilelikle ilgili mevzular döndüğünden 4,5 yaşındaki oğlum da farkında olmadan öğrendi bir çok şeyi. Geçen gün ona iyi ki senin sayende anne oldum dedim, ben yumurtanın içindeyken de sen anneydin zaten dedi nasıl duygulandım anlatamam. Gerçekten de öyle, doğurmadan da anne olabiliyor bir kadın

Yaa bu yeni nesil neden bu kadar zeki yaa kendi çocukluğumu hatırlıyorum. Anneler çocuklar bişeyden anlamaz gibi davranıp bırakıveriyorlardı. Biz de hakkaten bi çok şeyden anlamıyorduk. Bunlar çok çakal ya

Hic düşünmedim ama yakın zamanda veririm insaAllah. İlk defa okadar çok başım ağrıdı ki anlatamam

Ai
Aminnnnn

9 gebelik testiyle bu aya hazırım yumurtlama haftam hayırlı olsun=)

Hem de nasıl geçen gün anneannesine anlatmış, annem karnından iğne yapıyor, yumurtası çatlayacak, bebek olacak diye her gün geliyor yanıma hadi test yapalım bebek var mı bakalım diyor. Hepsi böyle ama yenilerin, bir değişikler gerçekten

Adrtiniz kaç gün geçti bayağı yüksek HCG değeriniz bence

Yaaa hayırlı olsunnnnn

Hayırlısı olsun inşallah

Ayy canım hayırlı olsun inşallah
Cok tesekkur ederim kızlar. Darısı hepinize olsun insaAllah Rabbım gonlunuzdekileri en güzel şekilde nasip eylesin insaAllah
Bat 2 gün gecmisti. İkiz olabilir deyince bayagi heyecanlandimm

Ay sen testi nerden bilirsin ya yesinler bücürüğü

Kızlar bubay beni eleyin bidaha ki aya kısmet artık eşim korona oldu bir iki güne de ben de semptom görürüm muhtemelen ilaç kullanıyoruz ikimiz de o yüzden bu ay bebek hayalleri yine suya düştü
Üzülme canım ben de geçen ay ailemin yanında oldum kaldım orada 1 ay gitti öyle. Çok üzüldüm 1 ayım gitti diye yani hastalığa üzülmedim ama 1 ayım gitti diye üzüldüm. Vardır her şerde bir hayır öyle düşünelim Hafif atlatırsınız umarım çok geçmiş olsun

Kızlar dün benim çatlama olduysa bu ne o zaman hormonlarım da sıyırdı sanırım

Eklentiler

• 498EA1B3-0936-4F4A-8D67-3BDFEAB250AA.jpeg
    135,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…