• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aynennnnn öyle biz daha duygusaliz erkekler öyle değil onlar daha katı bu durumda
Ben şimdiden anneler gününü düşünüyorum diyorum keşke anneler gününde bi sürpriz yapsa da hamile olsam diyorum adam anneler günü ne zamandı ki diyor 😂 biz mi çok ince düşünüyoruz onlar mı doğru yapıyor anlayamadım👻

Onu bana demedi de ben de 1 saat sırt üstğ yattıktan sonra sağıma döndüm biraz da öyle yattım. İnşallah işe yaramıştır 😊 üzüldüm sana kuzum. İnşallah bu bu ay diyelim
İnşAllah kuzum ya bu ay hepimiz bebelere kavuşalım inşallah 🙏😇😂😍🤰💕

Ya aynennnnn öyle biz daha duygusaliz erkekler öyle değil onlar daha katı bu durumda
Ay allahtan eskiler gibi değiller alyacım ya. Babalarımızı dedelerimizi hatırla bi de höt dedi mi bitti. Ne demek gününde seks, oyuncak gibi oynuyoruz adamlarla, arada bi nazlanıyolar da sağ olsunlar valla yine en büyük destekçilerimiz onlar. Yokluklarını göstermesin Allah

Ben şimdiden anneler gününü düşünüyorum diyorum keşke anneler gününde bi sürpriz yapsa da hamile olsam diyorum adam anneler günü ne zamandı ki diyor 😂 biz mi çok ince düşünüyoruz onlar mı doğru yapıyor anlayamadım👻
Ahahhaa önce inşallah diyorum sonra da yapısal farklılıklar ya, biz istesek de yapamayız. Eğreti durur üstümüzde.

Ay allahtan eskiler gibi değiller alyacım ya. Babalarımızı dedelerimizi hatırla bi de höt dedi mi bitti. Ne demek gününde seks, oyuncak gibi oynuyoruz adamlarla, arada bi nazlanıyolar da sağ olsunlar valla yine en büyük destekçilerimiz onlar. Yokluklarını göstermesin Allah
Aa canım kusura bakmasınlar da biz anne olacaksak o da baba olacak üstelik hep en zahmetsiz kısmında yer alıyorlar. Valla bu durumda hiç nazına tolerans gösteremeyecem yapılacaksa yapacak o kadarrrrr 😂😂😂 hayır bir de bir sperm testi bile vermeyi çok görenler var, anam içimize giren çıkan aletin haddi hesabı yok bizden gık çıkmıyor. Gerçekten annelik kutsalll bir şey

Aa canım kusura bakmasınlar da biz anne olacaksak o da baba olacak üstelik hep en zahmetsiz kısmında yer alıyorlar. Valla bu durumda hiç nazına tolerans gösteremeyecem yapılacaksa yapacak o kadarrrrr 😂😂😂 hayır bir de bir sperm testi bile vermeyi çok görenler var, anam içimize giren çıkan aletin haddi hesabı yok bizden gık çıkmıyor. Gerçekten annelik kutsalll bir şey
Ay o konuda kaç tane doktora gösterdim haddi hesabı yok.. Her şeyi geçtim ondan yıldığımdan bırakmıştım doktora gitmeyi

Kızlar bn redifol ve pholicaps diye 2 tane ilaç almıştım biri folik asit yumurtlama dönemindeyim ya sizce devam mı etmeliyim yoksa bırakayım mı

Amin inşallah teşekkür ederim 🤗
En çok farkettiğim göğüslerim yumurtlamadan bu güne kadar hep hassastı ilk kez böyle oldu normalde hassasiyet olmaz bende. Son 4 gündür de hiç yaşamadığım kadar kasık ağrısı. Bu kadar 🙈
Ayyy yeni fark ettim sen hamiş kalmışsın kuzum ya 🤣hayırlı uğurlu olsun hamileliğin ne kadar geç düşse de jetonum 🙈😍
Bat 25 dinaslina ama pik ve yumurtlama olmayınca bilmiyorum ne zaman gelird
Yapmaya devam et canım olana kadar bugün ikinci günün mü?
psikolojik olarak hepimizin ne kadar zorlandığını hastaneye her gidişimde daha iyi anlıyorum. Çevremdeki insanlardan gizli bir şekilde hastaneye gelmem , Sekreterin sıra verirken her defasında kaç haftalık diye sorması, Etrafta ki imrenerek baktığım hamile hanımlar , Koridordan gelen bebek sesleri, yanımda verilen beşik cibinlik reflü yatağı vb siparişler. Rabbim hepimize sağlık sabır versin hepimiz biran önce dileğimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
Hepsi aynı şeyler hissettiğimiz ama bazen de çok şükür dediğimiz anlarımız oluyor 🙈en doğru zman da olmasını isterim 🌸eli ayağı düzgün akılkı mı akıllı bıdığım olsun miss kokulum 🤣bak evlad duygum kabardı 😛😛rabbim gör bizleri 🙏🏼

Kuzum yok kaçmaz zaten sperm 24/72 saat arası canlı kalıyormuş yA pil yaptığı günde yumurta spermle karşılaşıyor zaten. Eee bide çatlamada da ilişki olunca da karşılaşıyor kaçmamıştır yani. Kuzu bazen ilişkide kendini vermeyince de kuruluk olabiliyor hani hemen bitsin gitsin diyince normaldir yani bide zaten sıkıyor sürekli sürekli normal bence 🙈🙈🙈

Insallah canim sagol. Evet zaten kismetse bulurlar birbirlerini🌻

Kuzum iğneyi vurulduktan sonra 12 gün kan testi için 14 gün idrar testi için doğru sonuç verir diyorlar. 14 gün geçtiyse doğrudur.
11. Gündü ama yarın tekrar yapsam koyulaşmayı takip etsem her gün bilemedim ki testi koynuma alıp uyuyasım var resmen, kaç saattir bakıp bakıp duruyorum, iğne etkisi de olsa ikinci çizgiyi görmek güzel şey 😄

Devam et canım folik asit sıkıntı yapmaz. Bebeğin tutunmasında da işe yarıyor,gebelikte zaten kullanacaksın. Depolar dolar iyi olur. Gebelik planlamadan 3 ay önce başlayın diyorlar zaten hep
Kızlar bn redifol ve pholicaps diye 2 tane ilaç almıştım biri folik asit yumurtlama dönemindeyim ya sizce devam mı etmeliyim yoksa bırakayım mı

11. Gündü ama yarın tekrar yapsam koyulaşmayı takip etsem her gün bilemedim ki testi koynuma alıp uyuyasım var resmen, kaç saattir bakıp bakıp duruyorum, iğne etkisi de olsa ikinci çizgiyi görmek güzel şey 😄
Kuzum inşallah devamında da görürsün nu ay o annelik duygusunu tadar sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

Ayyy yeni fark ettim sen hamiş kalmışsın kuzum ya 🤣hayırlı uğurlu olsun hamileliğin ne kadar geç düşse de jetonum 🙈😍

Yapmaya devam et canım olana kadar bugün ikinci günün mü?

Hepsi aynı şeyler hissettiğimiz ama bazen de çok şükür dediğimiz anlarımız oluyor 🙈en doğru zman da olmasını isterim 🌸eli ayağı düzgün akılkı mı akıllı bıdığım olsun miss kokulum 🤣bak evlad duygum kabardı 😛😛rabbim gör bizleri 🙏🏼
Ay inşallah yaa

Kuzum inşallah devamında da görürsün nu ay o annelik duygusunu tadar sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
Benim ikinci olacak, inşallah olur yani bir yıldır uğraşıyorum. Allah isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu, bambaşka bir his gerçekten, bu ay uğurlu gelsin hepimize 🥰

Valla canım ağustostan bari doğru düzgün takip bile etmedim. Zaten sık seks yapıyoruz. Olacaksa olur dedim, stresten uzaktım. Olmadı. Doktor kontrolünde işler biraz daha kontrol altında. Bırakma sakın o yüzden.
Ya benim kafam karıştı kızlar ya doktorum 14 16 arasi yumurtlarsın dedi geç yumurtlasan bile 16 olur dedi şimdi benim adet bitti ovulasyonla uygulaması önden gösteriyo yumurtlamayı telefonda ama ben saydım adet bitmiş hep o günden sonra tam 13.gün yumurtlamışım geç mi oluo yani yumurtlamam

Benim ikinci olacak, inşallah olur yani bir yıldır uğraşıyorum. Allah isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu, bambaşka bir his gerçekten, bu ay uğurlu gelsin hepimize 🥰
Amin inşallah kuzum. Benim ilk olacak ama öğretmenlikten midir nedir zaten anneymişim gibi hissediyorum hep.

Back