- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Ayyy seni içime sokasım geliyor çok şekersin valla Allah sana kalbin güzelliğinde evlad nasip etsinAy inşallah yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy seni içime sokasım geliyor çok şekersin valla Allah sana kalbin güzelliğinde evlad nasip etsinAy inşallah yaa
Bi gün şaşmış kız. geç değil erken yani . Zamanından bi gün önce olmuş. O da ilaçtır kürdür bişeyler kullandıysan belki onun etkisidir. Doktor yumurtanın en olgun olduğu çatlamadan önceki tarihi vermiş sana öyle düşünYa benim kafam karıştı kızlar ya doktorum 14 16 arasi yumurtlarsın dedi geç yumurtlasan bile 16 olur dedi şimdi benim adet bitti ovulasyonla uygulaması önden gösteriyo yumurtlamayı telefonda ama ben saydım adet bitmiş hep o günden sonra tam 13.gün yumurtlamışım geç mi oluo yani yumurtlamam
Ayyy hepimize inşallahhhhh ben de sizi çok seviyorum ya. Hepimiz birbirimize o kadar içteniz ki derdimizle dertleniyoruz, sevincimizle coşuyoruz. Allah hep birlikte çok sevinmeyiiii veee doğurmayıııı nasib etsin inşallah hepimize kalbi güzel bahtı güzel yüzü güzel evlatlar versib inşallah rabbim amiiinnnnAyyy seni içime sokasım geliyor çok şekersin valla Allah sana kalbin güzelliğinde evlad nasip etsin
Bi de bak böyle dersen şımarırım heeeAyyy seni içime sokasım geliyor çok şekersin valla Allah sana kalbin güzelliğinde evlad nasip etsin
Annelik çocuk doğurmakla olmuyor aslında, içinden gelen o duygu seni anne yapıyor. Bizim evde sürekli hamilelikle ilgili mevzular döndüğünden 4,5 yaşındaki oğlum da farkında olmadan öğrendi bir çok şeyi. Geçen gün ona iyi ki senin sayende anne oldum dedim, ben yumurtanın içindeyken de sen anneydin zaten dedi nasıl duygulandım anlatamam. Gerçekten de öyle, doğurmadan da anne olabiliyor bir kadınAmin inşallah kuzum. Benim ilk olacak ama öğretmenlikten midir nedir zaten anneymişim gibi hissediyorum hep.
Darısı sizlere insaAllah canim benim ben hala soktayimYaaa maaşallahhh
Yaa bu yeni nesil neden bu kadar zeki yaa kendi çocukluğumu hatırlıyorum. Anneler çocuklar bişeyden anlamaz gibi davranıp bırakıveriyorlardı. Biz de hakkaten bi çok şeyden anlamıyorduk. Bunlar çok çakal yaAnnelik çocuk doğurmakla olmuyor aslında, içinden gelen o duygu seni anne yapıyor. Bizim evde sürekli hamilelikle ilgili mevzular döndüğünden 4,5 yaşındaki oğlum da farkında olmadan öğrendi bir çok şeyi. Geçen gün ona iyi ki senin sayende anne oldum dedim, ben yumurtanın içindeyken de sen anneydin zaten dedi nasıl duygulandım anlatamam. Gerçekten de öyle, doğurmadan da anne olabiliyor bir kadın
Hic düşünmedim ama yakın zamanda veririm insaAllah. İlk defa okadar çok başım ağrıdı ki anlatamamKan ne zaman vereceksin canım şokun geçti mi
Devam olana kadar ben de yapıyorum o adet gelecek
Evet canım napsınlar bir kere ellerine düşme para da para dertleri sankim farklı ne yapıyorlar onu anlamdım? Çok yazık o zmaan gerek yok aşılamaya. Peki tuttu mu canım ne zaman yaptırdın?
Ayyy inşallah hamilelerin duaları kabul oluyormuş bak bize çok dua etDarısı sizlere insaAllah canim benim ben hala soktayim
AminnnnnAy allahtan eskiler gibi değiller alyacım ya. Babalarımızı dedelerimizi hatırla bi de höt dedi mi bitti. Ne demek gününde seks, oyuncak gibi oynuyoruz adamlarla, arada bi nazlanıyolar da sağ olsunlar valla yine en büyük destekçilerimiz onlar. Yokluklarını göstermesin Allah
Yok bacım bekleme incelik falanBen şimdiden anneler gününü düşünüyorum diyorum keşke anneler gününde bi sürpriz yapsa da hamile olsam diyorum adam anneler günü ne zamandı ki diyor biz mi çok ince düşünüyoruz onlar mı doğru yapıyor anlayamadım
Hem de nasıl geçen gün anneannesine anlatmış, annem karnından iğne yapıyor, yumurtası çatlayacak, bebek olacak diye her gün geliyor yanıma hadi test yapalım bebek var mı bakalım diyor. Hepsi böyle ama yenilerin, bir değişikler gerçektenYaa bu yeni nesil neden bu kadar zeki yaa kendi çocukluğumu hatırlıyorum. Anneler çocuklar bişeyden anlamaz gibi davranıp bırakıveriyorlardı. Biz de hakkaten bi çok şeyden anlamıyorduk. Bunlar çok çakal ya
Adrtiniz kaç gün geçti bayağı yüksek HCG değeriniz bence
Allahhh Allahhhhhh çatlama iğnesi yapılmadı dimi sana? Eğer hayırsa kesin bir şeyler var hemen kan testi ver.
Oooo baya hamilesin işte hemde kop koyu geçti mi tarihin? Kızz ikiz mi yoksaaaaa
Aman yarabbim hamiş haberleri yağmur gibi yağıyor Allah hadi darısı bizlere inşallah
Yaaa hayırlı olsunnnnn
Hayırlısı olsun inşallah
Cok tesekkur ederim kızlar. Darısı hepinize olsun insaAllah Rabbım gonlunuzdekileri en güzel şekilde nasip eylesin insaAllahAyy canım hayırlı olsun inşallah
Ay sen testi nerden bilirsin ya yesinler bücürüğüHem de nasıl geçen gün anneannesine anlatmış, annem karnından iğne yapıyor, yumurtası çatlayacak, bebek olacak diye her gün geliyor yanıma hadi test yapalım bebek var mı bakalım diyor. Hepsi böyle ama yenilerin, bir değişikler gerçekten
Tabiki ederimmm. Rabbım isteyen herkese nasip eylesin insaAllah. Bu topic teki herkes bu ay hamile kalır insaAllah hayırlısıylaAyyy inşallah hamilelerin duaları kabul oluyormuş bak bize çok dua et
Üzülme canım ben de geçen ay ailemin yanında oldum kaldım orada 1 ay gitti öyle. Çok üzüldüm 1 ayım gitti diye yani hastalığa üzülmedim ama 1 ayım gitti diye üzüldüm. Vardır her şerde bir hayır öyle düşünelim Hafif atlatırsınız umarım çok geçmiş olsunKızlar bubay beni eleyin bidaha ki aya kısmet artık eşim korona oldu bir iki güne de ben de semptom görürüm muhtemelen ilaç kullanıyoruz ikimiz de o yüzden bu ay bebek hayalleri yine suya düştü
Insalalh canım hepimiz kalırızİnşallah hayırlı sağlıklı mutlu çocukların olsun kuzum bu ay öğren hamile kaldığını inşallah aminnnn
O hissi gel de bana sor 15 gün içinde adet olmazsan gel demişti hiç mi geçmez o günlerYa sayıyorum sayıyorum bitmiyor doktora gittiğim tarihten bu güne 8 gün geçmiş bana sorsan 3 hafta geçti