• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkinci yumurtaaaaa 🥰🥰🥰 değerlendir hemennnn belki ikizlerimiz oluuurrr 🥰 ona da ortağım
Ahahah ne güzel olur kuzum ya ama ikinci yumurtlama hemen oluyor mu ki bugün sol kasığımda hafif bir ağrı acaba ben şimdi mi yumurtluyorum öncekiler haberci miydi 😂

Ya ben bugunu de degerlindiririm degerlendirmesine de kupkuruluk var dunden beri. Catlamaydi goya ama. Olabiliyo mu boyle durum bilmiyorum. Insallah kacirmamisizdir kiymetlimisssi😊
Herkeste aynı belirti olacak diye birşey yok kıymetlimisss kaçmasın kaybedecek neyimiz var ki kuzum şansa bırakma ☺️

Hem de nasıl 😄 geçen gün anneannesine anlatmış, annem karnından iğne yapıyor, yumurtası çatlayacak, bebek olacak diye 😄 her gün geliyor yanıma hadi test yapalım bebek var mı bakalım diyor. Hepsi böyle ama yenilerin, bir değişikler gerçekten 😊

Yeni Çocukların akıllı olduğu doğru ama bence sizin çocuk da fazla olaylara dahil olmuş 😊

Arkadaslar yumurtlama donemindeym ılıskıden sonra ne onerırsn ben yatyrm biraz ama kimisi ayaklarını kaldır dıyo ne kadar sure ole kalmam laızm

Çoklu yumurta diye biliyorum sürekli yumurtlama görünüyo ya testlerde ondan sordum
Pcolularla yumurta gelişimi çok dengesizdir kuzum. İki yumurta aynı anda gelişmeye çalışır ama yeterli hormon olmadığından ikiside küçük kalır. Ne zaman gelişeceği belli olmaz. O yüzden düzensiz adet olurlar. Çoklu gelişimde de yeterli büyüklüğe ulaşmadığından gebelik çok zor olur.

Kuzum köpek pozisyonunda durup popo kaldırma var, ayakları havaya dikme var, amuda kalkma var, Kocan ayaklarından tutup baş aşağı sallayacak o var ne verelim ablama 😊😂

Yok hayatım adetim arasında iki üç gün oynar en fazla kılsız bir kadınım😂 kilo zaten yok olda doktor da söylemez miydi
Farketmesi zor oluyor genelde. Yumurtayı uzun uzun incelemesi gerekiyor. Birer hafta arayla falan bakılması gerekiyor yani. Ama çoğu farkediyor. Özellikle de sıkışmış gittiysen ultrasona belli oluyor

Back