• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım ağustostan bari doğru düzgün takip bile etmedim. Zaten sık seks yapıyoruz. Olacaksa olur dedim, stresten uzaktım. Olmadı. Doktor kontrolünde işler biraz daha kontrol altında. Bırakma sakın o yüzden.
Buna bende katılıyorum yA stres yapmadım o ay hiç düşünmedim oldu diyorlar tamam okey etkilidir stres belki ama akışına bırakınca da olduğu yok en azından doktoe takibiyle vücudunda ne olup ne bittiğini görüp biliyorsun. Kızlar bizde bugünü değerlendirdik hadi bakalım büyük ihtimal yarın yumurtlama günüm doktor bi dolu bi boş dedi yarın yumurtlama olsa dahi ilişki olmasa da bugün ki ilişkiden spermler içerde kalıyor değil mi?

Valla gizem artık ne dusunucem nasıl davranicam bilmiyorum canımızın istediğinde değil tarihe göre seks yapiyoruz 🥴
Aynen öyle de ne yapalım. Dün eşim isyan etti. Asker miyiz biz ya bu ne düzen tertibat bilmem ne diye 🤣 ne yapayım yaaa dedim. Utanmasam küçük sıpanın askerleriyiz diye tezahurat tutacaktım da yemedi 🤣🤣🤣

IMG-20210428-WA0005.jpg
arkadalar bugun yumurtlama gunum ıns tutar dua edin

Buna bende katılıyorum yA stres yapmadım o ay hiç düşünmedim oldu diyorlar tamam okey etkilidir stres belki ama akışına bırakınca da olduğu yok en azından doktoe takibiyle vücudunda ne olup ne bittiğini görüp biliyorsun. Kızlar bizde bugünü değerlendirdik hadi bakalım büyük ihtimal yarın yumurtlama günüm doktor bi dolu bi boş dedi yarın yumurtlama olsa dahi ilişki olmasa da bugün ki ilişkiden spermler içerde kalıyor değil mi?
Kalır canım. Sakın kalkma en az 2 saat. Bacaklarını kaldırabiliyorsan kaldır

Kızlar bubay beni eleyin bidaha ki aya kısmet artık eşim korona oldu bir iki güne de ben de semptom görürüm muhtemelen ilaç kullanıyoruz ikimiz de o yüzden bu ay bebek hayalleri yine suya düştü 😔

Kızlar bubay beni eleyin bidaha ki aya kısmet artık eşim korona oldu bir iki güne de ben de semptom görürüm muhtemelen ilaç kullanıyoruz ikimiz de o yüzden bu ay bebek hayalleri yine suya düştü 😔
Neysa canım şöyle düşün. 6 ay korumalı başlayacaksınız öbür ay. Vücudunuzdaki her şey sıfırlanmış olacak.daha kolay olur inşallah. İkinize de geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda bi hasar bırakmadan geçer

Oyle diyorlar evet. Ayni sebepten biz de pikten onceki gunu degerlendirdik, pik gunu bos biraktik, catlamayi gordugum gunu degerlendirdik. Ama catlama gunu kuruluk oldu bende. Insallah kacirmamisimdir. Nisan ve Mayis gebelik planlayanlar da bikti benim bu kuruluk mesajlarimdan bugun😄😄 Bir kisi de demiyor ki bende oldu ya da olmadi🤗🧘‍♀️

Kuzum rabbim tez vakitte şifa versin bak yokuşun sonu düzlük her şerde bi hayır vardır belki bu ay coronayı düşünüp bebek aklına gelmicek sonraki ay bi bakmışsın gebesin 😍

Oyle diyorlar evet. Ayni sebepten biz de pikten onceki gunu degerlendirdik, pik gunu bos biraktik, catlamayi gordugum gunu degerlendirdik. Ama catlama gunu kuruluk oldu bende. Insallah kacirmamisimdir. Nisan ve Mayis gebelik planlayanlar da bikti benim bu kuruluk mesajlarimdan bugun😄😄 Bir kisi de demiyor ki bende oldu ya da olmadi🤗🧘‍♀️
Valla kuzum bende uzun süredir hiç kuruluk olmadı bilemedim o yüzden. Kaçırmış olsan bile önceki değerlendirmelerdeki spermler orda. Onlar bekliyor. Sen gönlünü ferah tut

Kuzum yok kaçmaz zaten sperm 24/72 saat arası canlı kalıyormuş yA pil yaptığı günde yumurta spermle karşılaşıyor zaten. Eee bide çatlamada da ilişki olunca da karşılaşıyor kaçmamıştır yani. Kuzu bazen ilişkide kendini vermeyince de kuruluk olabiliyor hani hemen bitsin gitsin diyince normaldir yani bide zaten sıkıyor sürekli sürekli normal bence 🙈🙈🙈

Aynen öyle de ne yapalım. Dün eşim isyan etti. Asker miyiz biz ya bu ne düzen tertibat bilmem ne diye 🤣 ne yapayım yaaa dedim. Utanmasam küçük sıpanın askerleriyiz diye tezahurat tutacaktım da yemedi 🤣🤣🤣
😂😂 Ya sorma vallahi ben onları da anliyorum benim.esim de sıkıldı adam diyor tarih mi karar veriyor diyor napalim dedim yani vallaha zor yeminlen zor bıhtım ya😂

😂😂 Ya sorma vallahi ben onları da anliyorum benim.esim de sıkıldı adam diyor tarih mi karar veriyor diyor napalim dedim yani vallaha zor yeminlen zor bıhtım ya😂
Ay hayır da napayım yani oldu da biz mi istemedik 🤣 olmuyor işte napalım. Bi de bizde annelik iç güdüsü var, saçma bi şekilde kilitleniyoruz o duyguyu elde etmeye. Adamlarda yok ki öyle bir şey. Olsa da olur olmasa da olur modunda. O yüzden keyfe keder yaşasalar ne var yani

Hahahah benim eşimde şimdiden yola koydu bizi eşek sıpası diyor 😂😂

Ay hayır da napayım yani oldu da biz mi istemedik 🤣 olmuyor işte napalım. Bi de bizde annelik iç güdüsü var, saçma bi şekilde kilitleniyoruz o duyguyu elde etmeye. Adamlarda yok ki öyle bir şey. Olsa da olur olmasa da olur modunda. O yüzden keyfe keder yaşasalar ne var yani
Ya aynennnnn öyle biz daha duygusaliz erkekler öyle değil onlar daha katı bu durumda

Back