Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğneyi yaptırdım sağ da iki tane yumurtam oluşmuş çatlamak üzere zaten ama yapalım istersen dedi tabi ki yapalım dedim hemen alıp yaptırdım artık gerisi Allah ın takdiri

3 gün sonra adet gelir benim çok kocaman bi et parçası gelmişti korkmuştum baya önümüzdeki ay döngü normale dönüyor güne yakın oldum ama 3 haftada regl oldum Bu ay bakalim neler olcak

Yok bugün yapmadım ama yapacağım birazdan
Emeklilerimizin karşılığı çıkar inşallah ama biraz relaks ol canim evet beklemek zor ama stres herşeyin negatife dönmesini sağlar. benimde geri sayım başladı ama çatlama günlerini degerlendiremedim umidim gitti tabiki Allah büyük ol der olur insallah mübarek ayda hepimiz gebe kalmış oluruz

İnşallah rabbim büyük

Ovulasyonda Kac gun değerlendirdin canim valla ovu testi ile öğrenen de yanilanda var biraz bekle az kalmis zaten bi gebelik testi ile denersin hem net olur insallah bebiş vardır ❤

Benimde 2 gündür keyfin kaçık adamın gece vardiyasına geldi çatlama günleri o kadar hevesle yaptım uğraştım gunlercrle off daha bat a var olurunu biraktim bakalim Rabbin büyük

Ama bunun bilimsel bi açıklaması olmalı neden çift çizgileri görüyoruz adette yakın ovulasyon testinde

Merhaba arkadaşlar ben 19 nisanda catlatma ignesi kullandım 3 gün once 2 cok kucuk nokta kan gerisi kahverengi şeklinde akintim oldu aksam basladi öğlen bitti sadece peçeteye sildigimde görüyordum ne olabilir sizce pazartesi günü test verecegim

Ovulasyonda Kac gun değerlendirdin canim valla ovu testi ile öğrenen de yanilanda var biraz bekle az kalmis zaten bi gebelik testi ile denersin hem net olur insallah bebiş vardır ❤
Ben valla biraz abarttım o dönemde , size atıyım bu şekilde oldu degerlendirmeler . Gebelik testi negatif çıktı ama ovulasyon çok koyu çıktı normal yumurtlama zamanı böyle çıkmamıştı

Eklentiler

• IMG_20210423_164739.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20210423_152526.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 42
Ben valla biraz abarttım o dönemde , size atıyım bu şekilde oldu degerlendirmeler . Gebelik testi negatif çıktı ama ovulasyon çok koyu çıktı normal yumurtlama zamanı böyle çıkmamıştı
Gerçekten çok ilginç neden köyü çıkar ki yerleri yumurtlama oluyo yada adete yakin hormonlar değişiyor onlami alakali ben ilk defa yaptim biraktim bugun beklemedeyim ama daha 15 günden fazla var

Canım ben senin gibiyim inan benim yumurtlama günlerindede böyle koyuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…