Bende çekildim ama etkisi Dahalık görülmedi nasip bakalım ne zamana olurEvet o olabilir ama ben birde HSG çekindim bence onun da etkisi vardır
Evet canisi bu hafta adetim gelirse insallah gecisler acik .Bundan da anlıyoruz ki adetle ikisinin belirtisi aynı olabiliyor sen bu ay başlıyorsun değil mi canım?
İnşllah ponciğim inşallahhep birlikte
Tarihler mi değişti canım bunları mı kayıt edeyim?
Bende ilaç içiyorum artık affetmiyorum masaj da yapıcamEvet canisi bu hafta adetim gelirse insallah gecisler acik .
Aynn canm ben de katılıyorum eğer bebiş varsa da kanama geliyosa ona göre bi ilaç falan verirler belkiYok ya ben gebe değilimdir hayallerim yıkıldı
canım 2 düşük bir doğum ve 4 ay öncede kşmyasal gebelik yaşadım adete üç gün kala testlerim pozitifti kimyasaldada kanama geçirdim eşim bile 24.günü geçirelim test yapalım diyor öğrendi artıkDoğru söylüyorsun çok yerde okudum adete 5 6 gün kala negatif görüp 2 gün kala tekrar yapınca pozitif olanlar inşallah dediğin gibi olur inşallah yanılıyor olmam. Bu süreç çok yoruyor psikolojik olarak
Tabi ki ne güzel adet olabileneCanım ben adet oldum maalesef. Yeni BAT 27 Mayıs olarak güncelleyebiliyor musunYusra-61
Bat 5 mayis olucakti yanlis yazmisimHayirli aksamlar tek tek mesajlarinizi okudum dilerim Rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu2 evladim var 11 ve 8 yasinda 3. Yu istiyoruz nasipse BAT 7 mayis yas 33 korunmasiz ilk ay
canım 2 düşük bir doğum ve 4 ay öncede kşmyasal gebelik yaşadım adete üç gün kala testlerim pozitifti kimyasaldada kanama geçirdim eşim bile 24.günü geçirelim test yapalım diyor öğrendi artık
Ya işte kanama yok sadece koyu kahve lekelenme var garipsedimAynn canm ben de katılıyorum eğer bebiş varsa da kanama geliyosa ona göre bi ilaç falan verirler belki
Bu ay doktor aşılama dedi ama eşim istemedi, hamile kalamazsam bir ay da aşılama deneriz sonra tüp bebek diyorum, kısmet artık. Ne kadar zorladı ikinci çocuk ç, kız olursa adını Nazlı mı koysamİkiz benimde içimden geçiyor ama bakması zorama kalabalık bir aile istiyorum Allah'ın izniyle bende ve eşimde bir sorun yok ama olmuyor 10 aydır deniyorum yok ama tık valla bileydim hiç korunmazdim zaten olmuyor bakalım inşallah 2. Ve 3. Ard arda gelir ikimizd de bakalım.. bende yaza tüp Bebek düşünüyorum çünkü kendiliğinden olacağı yok gibi
Amin İnşallah çok teşekkür ederimBat 5 mayis olucakti yanlis yazmisim
Canım ben çok şeker tüketen biri değilim 55 kiloyum.. d vitamini ve folik asit alıyorum beslenmeniz de düzenli sayılır evde çocuk olunca mecbur her öğün kaliteli yemek zorunda kalıyorsunDiyet oneririm ben tup bebek yaptirdim su anki dr kizdi eger kadinda hic bir problem yok tup bebek seni harap eder sut ve sut urunlerini sekeri tuketmeyi kesin bir deneyin vitaminlerde cok onemli omega3 1000mg esterc collagen coenzymq10 ari poleni v.s.
Yok tedavi görmüyorum ben iki gebeliğim de de kendiliğinden oldu. Biri kürtaj oldum diğeri kızım varBu ay doktor aşılama dedi ama eşim istemedi, hamile kalamazsam bir ay da aşılama deneriz sonra tüp bebek diyorum, kısmet artık. Ne kadar zorladı ikinci çocuk ç, kız olursa adını Nazlı mı koysamSen tedavi görüyor musun peki? Arkadaşımın ikinci çocuğu doğal yolla ikiz oldu, şimdi dördüncüye hamileymiş, resmen hayalimi yaşadığını hissettim. Bizim de böyle peş peşe olur inşallah...
Bende verdimOvulasyon testi sipariş verdirdim ben de kocama heyoo. Nasil kullaniliyor hiç bilmiyorum ama bikaç aya uzmanlaşırım herhalde
Evet canım yeni adet oldum adetim gecikti bu ay gelecek bat değişti o yüzdenBundan da anlıyoruz ki adetle ikisinin belirtisi aynı olabiliyor sen bu ay başlıyorsun değil mi canım?
İnşllah ponciğim inşallahhep birlikte
Tarihler mi değişti canım bunları mı kayıt edeyim?
Bize de doktor, yüzde on ihtimal aşılamanın tutması, yaptırmanız şart değil size kalmış demişti. Belki tüp bebek öncesi bunu da denedik demek için yaptırırım ama emin de değilim. İki ay önce rahim filmi çektirmiştim, film sonrası hamilelik kolay diyorlardı ama ilk ay olmadı, bu ay da pek umutlu değilim de olur inşallah.Yok tedavi görmüyorum ben iki gebeliğim de de kendiliğinden oldu. Biri kürtaj oldum diğeri kızım varben daha önceki yıllarda aşılama oldum ve tutmadı tekrar yapmam.. direkt tüp Bebek istiyorum
Tamam o zaman canımEvet canım yeni adet oldum adetim gecikti bu ay gelecek bat değişti o yüzden
Adetime 3 gün kalincaya kadar dedi yani canim yanlış mı yazdımAa adetine 3 gun kala mi? Buni hic duymamistim neden oyle dedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?