Güzellikler yaptım testi yine bir bakın çatlama mı olmuş düne göre silinmiş çünkü
Onceki testlerini ben bilmiyorum ama koyulasmadan sonra bu sekilde olduysa evet benimki de bu sekildearkadaşlar yine ben yine ovü test sonucum :)
önceki test sonuçlarımı biliyorsunuz, çatlama var mı ne dersiniz?
koyulaşmadan sonra bu şekilde, ekledim önceki testleri deOnceki testlerini ben bilmiyorum ama koyulasmadan sonra bu sekilde olduysa evet benimki de bu sekilde
Benim hayalim tek seferde ikiz olması ama düşük ihtimal tabiZaten bizdeki şansa böyle olur 1. Olsun diye uğraşırız ikincide pat diye olur
Canım doktora gittiniz mi hiç ovülasyonla 3 ay olmazsa doktora görünmek öneriliyorArkadaslar bu ay ovulasyon la 7denemem ınss bu ay tutar dua edin cok zor beklemek korkuyorum olmazsa dıe
Kimse cevap vermedi yabiraz kırıldım doğrusu
TeşekkürlerVallaha bende bilmiyordumtembel uyuşuk spermleri hızlandırıp yumurta ile bukusturuyor
Aa adetine 3 gun kala mi? Buni hic duymamistim neden oyle dedi acabaCanim bu konularda çok cahilim bende akintiyi görünce degrrlendirecgim adetinin 10. Gününde diğer adetine son 3 gün kalaya kadar demisti doktor bir de onu dinleyecegim
Gelir canım devam et daha rahat sökülür hem yumurta büyütmeye de katkısı varBiraz kanama geldi canım cidden getirdi masaj ben şok devamı gelirmi bilemiyorum :O
Gitdim canım bir sorunum yok sadece rahim filmi kaldı bütün testlerımi oldum sorun yokCanım doktora gittiniz mi hiç ovülasyonla 3 ay olmazsa doktora görünmek öneriliyor
Eki Görüntüle 2835719
Urunlerim geldi prefertil jel
Kizlar en çok hoşuma giden karton kutu üstündeki şans dileği böcuğu stickeri oldu
Bakalım normalde yumurtlama 25 Nisan di ama ben bugün bu ürünle deneyecegim
Deneyen arkadaşların yorumlarını da beklerim
Sen de 33 yaşındaymışsın yaşımız da aynı. Sen de geç kalmış hissediyo musun bazen be çok geç kalmış gibi hissediyorum bebiş içinAra ara lekenlenme oluyor koyu kahve kıvamda o neden oluyor onu anlamadim normalde adetten 2 gün önce olurdu ama hu kadar koyu da olmazdı adetten 7 gün önce bu şekilde başladı lekelenme
Bende duydum ama sanırım bizim ülkemizde satış yok. İngilitere, Almanya gibi ülkelerin sitelerinde görmüştüm . Keşke bizdede olsa başlarken bilirdik neymişKizlar evde uygulanabilen erkek sperm sayısıyla ilgili test varmış duymuş muydunuz daha önce hic
Aaa öyle mi hiç duymamıştım basım bişey acaba çok merak ettimKizlar evde uygulanabilen erkek sperm sayısıyla ilgili test varmış duymuş muydunuz daha önce hic
Bunu bende görmüşyğm hatta almayı düşündüm fakat güvenemedim açıkçası kullandıktan sonra faydasını görürsen bilgilendirir misinEki Görüntüle 2835719
Urunlerim geldi prefertil jel
Kizlar en çok hoşuma giden karton kutu üstündeki şans dileği böcuğu stickeri oldu
Bakalım normalde yumurtlama 25 Nisan di ama ben bugün bu ürünle deneyecegim
Deneyen arkadaşların yorumlarını da beklerim
Evet ayni bizim gebelik/ovu testleri gibi.Kizlar evde uygulanabilen erkek sperm sayısıyla ilgili test varmış duymuş muydunuz daha önce hic
Soğan kürü ile oldu canım aşılamadan sonraki ay kendiliğinden oldu yaniİnşallah belki sende bizimle hamiş olursun.
Nasip değilmiş canım bana da bu hayatta herkes nasibini alıyor yaşıyor duan için teşekkür ederim sanada bol şanslar bizmleüzülmek yok devam olana kadar
Şimdikiler hep öylepeki doğal mı olmuştu o da
Gittim ilaç verdi ol diye bende yumurtlma masajı yapmaya başladım. Haziranda aşılama dedi herşey iyi çıktı artık hakkımda hayırlısı canımyeni bir umut yeni başlangıçlar. Bu ay adet olursam kendim denemeye devam
Özel ise iyi canımgüzel haberlerini bekliyorm artmış olarak
Nerden buldunuz canım o testi pekiEvet ayni bizim gebelik/ovu testleri gibi.esim yapti normal cikti hatta da onlar sadece sayi olcuyor tabi hiz fln da bilmek.lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?