Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitiminden sonra kaçıncı günde tam koyulaşma gördün canim ben 4.gundeyim suan
Ben adetimi bekledim 6. gün teste basladim aşağıya bırakıyorum örnekleri cumartesi pazar pik günümdü pazarteside çatlama oldu tekli olanda bugunki testim

Eklentiler

• 20210426_205415.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210427_150341.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 28
Ben adetimi bekledim 6. gün teste basladim aşağıya bırakıyorum örnekleri cumartesi pazar pik günümdü pazarteside çatlama oldu tekli olanda bugunki testim
Sen tam 13.gün yumurtlama görmüşsün canım ovulasyon yapmasanda artık anlarsın bellli ki düzenli yumurtluyosun

Sen tam 13.gün yumurtlama görmüşsün canım ovulasyon yapmasanda artık anlarsın bellli ki düzenli yumurtluyosun
Adetten 1 hafta sonra hep akinti ve agrım oluyodu ama iste ya denk getiremedik yada vardır zamani bu ay da boyle deneyelim dedim canim

Adetten 1 hafta sonra hep akinti ve agrım oluyodu ama iste ya denk getiremedik yada vardır zamani bu ay da boyle deneyelim dedim canim
Aynen canim bizimde gün aşırı hep ilişki oluyo ama ben yumurtlama zamani 3 gün denemek için aldım bide 13 16 arası yumurtluyomuyum görmek için

Kaç yumurtan oluştu canım? Ve en önemlisi hangi pozisyonda seviştin haha

İnşallah canım sen bize güzel haberler verirsn belli mi olur ben tüp Bebek düşünüyorum eğer bı sure daha böyle devam ederse en azından o döllenmiş yumurta tutma ihtimali daha fazla diye düşündüm

Kızlar gebelik testi sipariş vericem netten bir sürü marka var sizce hangisi daha doğru sonuç veriyor?

Kaç yumurtan oluştu canım? Ve en önemlisi hangi pozisyonda seviştin haha
Kuzum kontrole gittiğimde sordum kaç ml olmuş dedim 18 dedi ama kaç tane olduğunu ne ben sordum ne doktor söyledi kontrol günü yine iğne yaptım 12 Nisan da. normalde iğne 11 Nisan sondu ama o gün yine yap bı doz dedi ve o gün ilişki de olsun dedi ertesi gün 13 Nisan da çatlatma iğnesi yaptım hemde 2 tane bugün de 14. Günüm işte . Evet diğer soruna gelelim +18 olan valla biz bu süreçte hep aynı pozisyonu denedik genel olarak misyoner pozisyonu normal günlerde değişik pozisyonlar olabiliyor ama yumurta takibinde hiç riske atmıyorum ve ilişkiden sonra yarım saat 40 dakka uzanıyordum hiç kalkmadim sonra kalkıp duş alıyordum mecbur ramazandan dolayı böyle işte inşallah değerim de yükselir ya dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…