Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım dualarımdasiniz inşallah bende daha sınavı tam veremedim sizde bana dua edin
Dualarımızdasınız hepiniz Allah yar ve yardimcin olsun güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah mübarek aylar yüzü suyu hürmetine canim

Canım inanki bugün karnimda sürekli birşeyler oluyor stres yaptım ondan galiba dedim ama adet olacakmışım gibi hissediyorum adet belirtileriyle aynı hemen hemen
Canım dün bende de aşırı vardı o ayy adet oluyorum sandım sonra sabah kalktım hiçbir şey yok. Bugünde gram ağrı sızı yok enteresan

Doktora geldim sıra bekliyorum içerde gülüşmelerle kalp dinliyor cinsiyet soruyorlar bende tek başıma progesteron baktırmaya geldim moralim aşırı bozuldu ağlayacağım neredeyse
Canım inşallah bize de nasip olacak o günler üzülme sen

Artık testi bırakabilirsin çtlama gününden sonra 15inci gün gebelik yapabilirsin varsa çıkar

Canm sen doktorun dediğine takılma keyfine bak. Moralini yüksek tut hiç belli olmaz. Olumsuza odaklanma lütfen benm değerim yüksekti belki ikizdir dediler düşük yaptım hiç belli olmuyo yani.

Canm sen doktorun dediğine takılma keyfine bak. Moralini yüksek tut hiç belli olmaz. Olumsuza odaklanma lütfen benm değerim yüksekti belki ikizdir dediler düşük yaptım hiç belli olmuyo yani.
Geçmiş olsun sana da canım öyle bu işler belli olmuyor nasip kısmet biraz da yine de dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Canım dün bende de aşırı vardı o ayy adet oluyorum sandım sonra sabah kalktım hiçbir şey yok. Bugünde gram ağrı sızı yok enteresan

Canım inşallah bize de nasip olacak o günler üzülme sen
Evet benimde öyle işte adet ağrısı bı gün vardı bi gün yoktu dediğin gibi ama bugün daha fazla sanki hayırlısı artık bakalım Perşembe günü tekrar kan vereceğim inşallah yükselmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…