Anneeem sen kalbini ferah tut güzel düşünelim güzel olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı evlat versin sana ve hepimizeAyy inşallah kızlar lütfen dualarınız da beni eksik etmeyin bu ramazan ayının hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah canım cümlemizeYok canım herşeyi yazmışsın çok saol rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Bnde böyleyim ama henüz yumurtlama bile olmadı neden ola ki bu ağrı ya yarın kontrol günü bunu bi sorayım doktora bakalım o ne dicek bi de ben de uyku yaptı heralde bu sürekli uykum varKız sürekli adet olacakmışım gibi oluyor benim de. Sanki kasığım benim değil de birazdan löp diye düşecek gibi geziyorum.
Yok kuzum ben de aksine çok uyuyamamıştım o dönem. İştahımı falan kapatmıştı. Kuş kadarla doyuyordum. Şimdi bi pide yiyorum yine doymuyorumBnde böyleyim ama henüz yumurtlama bile olmadı neden ola ki bu ağrı ya yarın kontrol günü bunu bi sorayım doktora bakalım o ne dicek bi de ben de uyku yaptı heralde bu sürekli uykum var
Senin ki bebektendir belki canım benim iştahın maşallahı var da her zaman uyku olayı sorun gözüm kapanıyor resmen demek ki herkeste başka yan etki gösteriyoYok kuzum ben de aksine çok uyuyamamıştım o dönem. İştahımı falan kapatmıştı. Kuş kadarla doyuyordum. Şimdi bi pide yiyorum yine doymuyorum
testini bizde bekliyoz cnm inş.güzel haberini alıcazSabahtan beri bekliyorum ne gelen var ne giden ya
Hâlâ gelmedi kargo çok sinirlendim yaaM Marryvsmarry son durum neeeeee
Ayyyy kız öyle diyorsun beni heyecanlandırıyorsun bak haaSenin ki bebektendir belki canım benim iştahın maşallahı var da her zaman uyku olayı sorun gözüm kapanıyor resmen demek ki herkeste başka yan etki gösteriyo
Ayy maşallah sağlıkla gelişsin bebegin allah kucağına almayı nasip etsinnAmin inşallah canım cümlemize
Olcak canım olcak bu ay mutlu olcaz inşallah yatıp kalkıp dua ediyorum cümlemizeAyyyy kız öyle diyorsun beni heyecanlandırıyorsun bak haaya gerçekten tuttuysa diye tüm belirtileri ona sayacağım. Demin gözümün çnü karardı yere oturuverdim. Şekerim düştü heralde diyip kalktım. Bi gram ona yorasım yok
Ayyy inşallah kuzum hepimizin olsun ama geride kimse kalmasın. Amin çok aminOlcak canım olcak bu ay mutlu olcaz inşallah yatıp kalkıp dua ediyorum cümlemize
Allah razı olsun canım dualarımdasiniz inşallah bende daha sınavı tam veremedim sizde bana dua edin
Amin inşallah kuzum Allah razı olsunAyy maşallah sağlıkla gelişsin bebegin allah kucağına almayı nasip etsinn
Googleden girince ekliyorum ben uygulamadan yuklenmiyor benim sizdede oylemiKızlar buraya telefondan resim eklenmiyomu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?