Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yok hiç gergin olma sakin kal bir de avakado hergün 1 tane mutlaka ye bebeğin anneye tutunmasını sağlıyor kuzum şok markette ve A101’de var hemen al ve ye

İ
Canım inanki bugün karnimda sürekli birşeyler oluyor stres yaptım ondan galiba dedim ama adet olacakmışım gibi hissediyorum adet belirtileriyle aynı hemen hemen
Hımm inşallah bizde böyle hissederizde adet olmayız

Cümlemizden kuzum inşallah hepimiz yaşarız o duyguyu sonra kucağımıza almak nasib olur yavruları aaah ah
Amiiinnn aminnn benim bu ay çok umudum yok açıkçası eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu değerler 1 ayda değişmez o yüzden önümüzdeki maçlara bakıcaz yani başladık bakalım değerlerde düzelirse inşallah bana da duanızı eksik etmeyin kızlar değerleri düzelsin de bebiş olsun inşallah

Ayy inşallah kızlar lütfen dualarınız da beni eksik etmeyin bu ramazan ayının hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aminn canım aminn,hadi yolumuzu aç sende,benimde Mart'ta var düşüğüm bu ay devam ediyoruz, inşallah sağlıkla ilerler

Canım hayırlı uğurlu olsun sen de sanki klomen felan kullanmıştın hemen bi aydınlatma metni beklyrz
Canım ben adetin 3. Günü letrol diye bir hap ve gonalf 450 iğne 75 doz 8 gün kullandım 13 Şubat'ta iki tane çatlatma iğnesi yapmıştım bugün 14. Günüm işte böyle polikistik overliyim bu arada sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin canım

Yok canım herşeyi yazmışsın çok saol rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Doktora geldim sıra bekliyorum içerde gülüşmelerle kalp dinliyor cinsiyet soruyorlar bende tek başıma progesteron baktırmaya geldim moralim aşırı bozuldu ağlayacağım neredeyse

Belli olmaz kuzum ihtiyaç olan tüplere kadar yılmadan pes etmeden koşacak bir sperm, yumurtayı dölleyecek biricik nadide o sperm gelsin yeter. 1000 tane gelsede 1 tanesi döllüyor sonuçta. İnşallah tez vakitte senin de yüzün gülsün canım benim

Allah razı olsun kuzum ya gerçekten Rabbim herkese nasip etsin hayırlısını sağlıklısıni çok teşekkür ederim

Amin kuzum benim amin cümlemizin hepimizin inşallah. Burası iyi gelir bize de inşallah hem biraz rahatlar stres atarız hemde inşallah hepimiz hamiş oluruz

femara kullanan arkadaşlara bi sorum olcaktı kızlar benim kaşıklarım da çok fazla sızı var siz de de oldu mu acaba

Doktora geldim sıra bekliyorum içerde gülüşmelerle kalp dinliyor cinsiyet soruyorlar bende tek başıma progesteron baktırmaya geldim moralim aşırı bozuldu ağlayacağım neredeyse
Ağlamaaa sakın, o günleri biz de göreceğiz inşallah zamanı var sadece. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin. Moralini bozma, bize ve çoxuğumuza en düşman şey stres.

femara kullanan arkadaşlara bi sorum olcaktı kızlar benim kaşıklarım da çok fazla sızı var siz de de oldu mu acaba
Kız sürekli adet olacakmışım gibi oluyor benim de. Sanki kasığım benim değil de birazdan löp diye düşecek gibi geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…