öncekilerde silikse evet daha koyulaşıcak demektir cnm inş.güzel haberini alırızEki Görüntüle 2835404 bugun 14 gunum hale olmamıs dımı arkadaslar yumurtlama
Cümlemizden kuzum inşallah hepimiz yaşarız o duyguyu sonra kucağımıza almak nasib olur yavruları aaah ahAyy canım ya çok sağol yüzümü güldürdün moral motivasyonunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu
8 olan Şubat ayında düşük yapmıştım o düşüğün betasiAma dediğim gibi diğer sonucun 8miş sanırım bu 10 doktor gördü mü
Yok yok hiç gergin olma sakin kal bir de avakado hergün 1 tane mutlaka ye bebeğin anneye tutunmasını sağlıyor kuzum şok markette ve A101’de var hemen al ve yeİnşallah canım ben Şubat ayında bir düşüğüm var artış da iyiydi keseyi gördük varla yok arası bir lekelenmem oldu doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi beta ya baktırdım gerçekten en son ki beta degerimden yarı yarıya düşmüştü ve iki gün sonra parça düşürdüm o yüzden biraz gerginim
Hımm inşallah bizde böyle hissederizde adet olmayızCanım inanki bugün karnimda sürekli birşeyler oluyor stres yaptım ondan galiba dedim ama adet olacakmışım gibi hissediyorum adet belirtileriyle aynı hemen hemen
Amiiinnn aminnn benim bu ay çok umudum yok açıkçası eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu değerler 1 ayda değişmez o yüzden önümüzdeki maçlara bakıcaz yani başladık bakalım değerlerde düzelirse inşallah bana da duanızı eksik etmeyin kızlar değerleri düzelsin de bebiş olsun inşallahCümlemizden kuzum inşallah hepimiz yaşarız o duyguyu sonra kucağımıza almak nasib olur yavruları aaah ah
Aminn canım aminn,hadi yolumuzu aç sende,benimde Mart'ta var düşüğüm bu ay devam ediyoruz, inşallah sağlıkla ilerlerAyy inşallah kızlar lütfen dualarınız da beni eksik etmeyin bu ramazan ayının hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım ben adetin 3. Günü letrol diye bir hap ve gonalf 450 iğne 75 doz 8 gün kullandım 13 Şubat'ta iki tane çatlatma iğnesi yapmıştım bugün 14. Günüm işte böyle polikistik overliyim bu arada sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin canımCanım hayırlı uğurlu olsun sen de sanki klomen felan kullanmıştın hemen bi aydınlatma metni beklyrz
Yok canım herşeyi yazmışsın çok saol rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahCanım ben adetin 3. Günü letrol diye bir hap ve gonalf 450 iğne 75 doz 8 gün kullandım 13 Şubat'ta iki tane çatlatma iğnesi yapmıştım bugün 14. Günüm işte böyle polikistik overliyim bu arada sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin canım
Belli olmaz kuzum ihtiyaç olan tüplere kadar yılmadan pes etmeden koşacak bir sperm, yumurtayı dölleyecek biricik nadide o sperm gelsin yeter. 1000 tane gelsede 1 tanesi döllüyor sonuçta. İnşallah tez vakitte senin de yüzün gülsün canım benimAmiiinnn aminnn benim bu ay çok umudum yok açıkçası eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu değerler 1 ayda değişmez o yüzden önümüzdeki maçlara bakıcaz yani başladık bakalım değerlerde düzelirse inşallah bana da duanızı eksik etmeyin kızlar değerleri düzelsin de bebiş olsun inşallah
gurubumuzun sabırsız kuşu esra testin markası ne bacım adetinin kaçıncı günündesin testte bişey yok gibi gözküyor
Allah razı olsun kuzum ya gerçekten Rabbim herkese nasip etsin hayırlısını sağlıklısıni çok teşekkür ederimBen üstüme düşeni yapıyorum balım. Sen hastanedeyken yasinimi okudum sana da bana da hepimize de dua ettim.. Akşam bi daha okuruz inşallah. Dualarımızla kalbimizdeki sevinçle seni hastaneye uğurlarız. Sen de mutlu gelirsin inşallah
Amin kuzum benim amin cümlemizin hepimizin inşallah. Burası iyi gelir bize de inşallah hem biraz rahatlar stres atarız hemde inşallah hepimiz hamiş oluruzBelli olmaz kuzum ihtiyaç olan tüplere kadar yılmadan pes etmeden koşacak bir sperm, yumurtayı dölleyecek biricik nadide o sperm gelsin yeter. 1000 tane gelsede 1 tanesi döllüyor sonuçta. İnşallah tez vakitte senin de yüzün gülsün canım benim
Ağlamaaa sakın, o günleri biz de göreceğiz inşallah zamanı var sadece. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin. Moralini bozma, bize ve çoxuğumuza en düşman şey stres.Doktora geldim sıra bekliyorum içerde gülüşmelerle kalp dinliyor cinsiyet soruyorlar bende tek başıma progesteron baktırmaya geldim moralim aşırı bozuldu ağlayacağım neredeyse
Ayyy hiç üzülme Birgün o odadaki sen olacaksın Allah’a İnan,güven kuzumDoktora geldim sıra bekliyorum içerde gülüşmelerle kalp dinliyor cinsiyet soruyorlar bende tek başıma progesteron baktırmaya geldim moralim aşırı bozuldu ağlayacağım neredeyse
Kız sürekli adet olacakmışım gibi oluyor benim de. Sanki kasığım benim değil de birazdan löp diye düşecek gibi geziyorum.femara kullanan arkadaşlara bi sorum olcaktı kızlar benim kaşıklarım da çok fazla sızı var siz de de oldu mu acaba
İnşallah kuzum inşallahAmin kuzum benim amin cümlemizin hepimizin inşallah. Burası iyi gelir bize de inşallah hem biraz rahatlar stres atarız hemde inşallah hepimiz hamiş oluruz
Ne demek kuzum inşallah her şey gönlümüzce olsunAllah razı olsun kuzum ya gerçekten Rabbim herkese nasip etsin hayırlısını sağlıklısıni çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?