spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor sıkıntı olmaz öncekiler yakalar yumurtayıAy insallah pes pese güzel haberler alalim canim bise sorcam 3 gündür ilişki içindeydik cuma 'dan başladım ve ben 2 gun yumurtladım bugün çatlama günü ilişkiye girmesem sorun olurmu
İlk deneme denilince bile bana olanlar oluyorilk ya ilk
Ahahahahahhaha mikemmel yorumKız güzel haberleri ailesi ile kocasıyla paylaşmadan üstüne çullandık resmenwalking dead gibiyiz ha,
Insallah 4 aydır bilinçsiz deniyorduk nasipse mübarek ay da güzel haberler alırız topluca dualarındasınız sizdespermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor sıkıntı olmaz öncekiler yakalar yumurtayı
Dersteyim şu muhabbetten uzak kalmak ziyadesiyle üzüyor şuanda beni, lütfen etkili pozisyon, dua vs karar kılınca beni bilgilendirin
AmiiiinnnInsallah 4 aydır bilinçsiz deniyorduk nasipse mübarek ay da güzel haberler alırız topluca dualarındasınız sizde
allah razı olsun cnm bu topikteki herkes benimde dualarımda inş.rabbim nasib etsin sağlıkla cümlemizeInsallah 4 aydır bilinçsiz deniyorduk nasipse mübarek ay da güzel haberler alırız topluca dualarındasınız sizde
İnşallah pozitif haberleri alirsinnnnn aminnnAy banada hamile hamile dua et yumurtam çatladı bugün hahaha
İyi kuzum ben yine adet beklemece
Bu ay tek fark yumurtlamadan beri hassaslaşan göğüsler. Eşime sarılamıyorum bile sızlıyor öyle dokunlmcak gibi değil ama normalde pek olmaz bende bu durum. Ama tabi belirtilere inanmaya tövbeliyim
Regle 3 gün kaldı 2 saat önce kasık ağrım başladı vatana millete hayırlı olsun gidem ped alam
Sen nasılsın
Kimmiş nasıl ilk hamiş nasıl sayfa sorumluyum dünyadan haberim yokilk hamilemiz olunca bide şanslı olunca dua kuyrukları oluştu tabii
Bu kasık ağrıları ayrıca hamilelik belirtisi değil mi ki?İyi kuzum ben yine adet beklemece
Bu ay tek fark yumurtlamadan beri hassaslaşan göğüsler. Eşime sarılamıyorum bile sızlıyor öyle dokunlmcak gibi değil ama normalde pek olmaz bende bu durum. Ama tabi belirtilere inanmaya tövbeliyim
Regle 3 gün kaldı 2 saat önce kasık ağrım başladı vatana millete hayırlı olsun gidem ped alam
Sen nasılsın
Boşver ben onu da yaşadım sonu hüsrandı belirti aramak yasağı koyacam bu gurubaaz kalmış gününe. Bende iyiyim adet bekleye bekleye ağaç oldum yarın doktor işim var bakalım haber veririm sizlere ne olmuş bir baksın alttan tıkandı bu ay oralar
Kimmiş nasıl ilk hamiş nasıl sayfa sorumluyum dünyadan haberim yokutanmalı mıyım benim kendimden haberim yok zatn sizler maşallah muhbir gibisiniz
Regle 6 gün varsa hemen erken gebelik testi yap benceKızlar yumurtlamadan bi hafta geçti test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
İnşallah oralarda bi yerlerde saklanmış bir minnoşturBoşver ben onu da yaşadım sonu hüsrandı belirti aramak yasağı koyacam bu gurubaaz kalmış gününe. Bende iyiyim adet bekleye bekleye ağaç oldum yarın doktor işim var bakalım haber veririm sizlere
Zaten ben isim bile yazdırmadim canım planlı gitmediği için
İkisi hep karışıyorya birbirineBu kasık ağrıları ayrıca hamilelik belirtisi değil mi ki?
Aaaa o zaman hepimiz isim sildiriyoruz belki totem odurZaten ben isim bile yazdırmadim canım planlı gitmediği için
Benim normalde adetten 1 gün önce başlar belirtim veya adetim gelir ağrım öyle başlar bu ay böyle oldu normalde perşembe gelmesi gerek erken başladı ağrımBu kasık ağrıları ayrıca hamilelik belirtisi değil mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?