Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay insallah pes pese güzel haberler alalim canim bise sorcam 3 gündür ilişki içindeydik cuma 'dan başladım ve ben 2 gun yumurtladım bugün çatlama günü ilişkiye girmesem sorun olurmu
spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor sıkıntı olmaz öncekiler yakalar yumurtayı

Kızlar kızlar soru benim akıntım olurdu hep kayıp o, ovitrelle ya da femaradan sonra akıntısı kaybolan var mııııııı hiç var mıııı

Boşver ben onu da yaşadım sonu hüsrandı belirti aramak yasağı koyacam bu guruba az kalmış gününe. Bende iyiyim adet bekleye bekleye ağaç oldum yarın doktor işim var bakalım haber veririm sizlere ne olmuş bir baksın alttan tıkandı bu ay oralar
ilk hamilemiz olunca bide şanslı olunca dua kuyrukları oluştu tabii
Kimmiş nasıl ilk hamiş nasıl sayfa sorumluyum dünyadan haberim yok utanmalı mıyım benim kendimden haberim yok zatn sizler maşallah muhbir gibisiniz

Bu kasık ağrıları ayrıca hamilelik belirtisi değil mi ki?

Papatya220 hamileeee utanma utanma mazur gördük seni. Bu ara adetinle saklambaç oynuyorsun

Boşver ben onu da yaşadım sonu hüsrandı belirti aramak yasağı koyacam bu guruba az kalmış gününe. Bende iyiyim adet bekleye bekleye ağaç oldum yarın doktor işim var bakalım haber veririm sizlere
İnşallah oralarda bi yerlerde saklanmış bir minnoştur
Geçen aydan beri gelmedi dimi senin regl
Daha önce olmuş muydu böyle?

Bu kasık ağrıları ayrıca hamilelik belirtisi değil mi ki?
Benim normalde adetten 1 gün önce başlar belirtim veya adetim gelir ağrım öyle başlar bu ay böyle oldu normalde perşembe gelmesi gerek erken başladı ağrım
Ama 5 aydır yalancı belirtilerden yıldığım için yine adete yoruyorum tüm bunları, kendisi de bekletmeden gelir zaten hiç şaşırtmaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…