Canım benim de karnım çok gurulduyor ama adet öncesi rahim tarafından gurultu gelir ya aynı öyle. Sende de öyle mi oldu? Çünkü bu gutultular yüzünden adet Olcam sanıp korkuyorumÇok sağol Canim ya çok uyuyorum inanılmaz kendime şaşırmaya başlamıştım aşırı iştah sürekli yeme isteği doymuyorum gibibide çok gaz hep ses geliyor bağırsaktan başka gerisi adet belirtisi şu an adet ağrısı gibi kasik ağrısı ve göğüs hassasiyeti yani ben en çok neden bu kadar uyuyorum ve yiyorum diyordum
Kız ocak olmuyor. 2021 aralık annesi olacak
Böyle de hızlı mod değiştiririzDün akşam farklı bir seans vardıonu denedik şimdi dua ediyoruz
Yok kız ocak annesi değil mi? Şuan hamile kalanlar ocağa gidiyorKız ocak olmuyor. 2021 aralık annesi olacak
Bugün orucum bide hem hamile hem oruçlu dur bı dua edeyimDua seansına döndü hakkaten buralarama kendimi alamadım Papatya220 yerine ben ettim. En çok senden bekliyoruz yeni annemiz Papatya220
Evet artık transfer
HeeBöyle de hızlı mod değiştiririz
O kadar uzağız ki konudanYok kız ocak annesi değil mi? Şuan hamile kalanlar ocağa gidiyor
Birisinin kocası ters çevirip sallıyordu, gel de anlat şimdiHeebak ilk yumurtlama zamanı hamile kalmış biz amuda kalkıyoruz olmuyor dua edelim biraz
Yok kıııız bi hesapla bak aralık oluyorYok kız ocak annesi değil mi? Şuan hamile kalanlar ocağa gidiyor
Aha önemli konu. Tek deneme garanti yöntemBirisinin kocası ters çevirip sallıyordu, gel de anlat şimdiPapatya220 hangi pozisyonda yaptınız onu da söyle bari hahaha
Birisinin kocası ters çevirip sallıyordu, gel de anlat şimdiPapatya220 hangi pozisyonda yaptınız onu da söyle bari hahaha
KızHeebak ilk yumurtlama zamanı hamile kalmış biz amuda kalkıyoruz olmuyor dua edelim biraz
Al işte kanıtlanmış yöntem denemeye devamMisyoner canım
Gayet misyona uymuşMisyoner canım
Kız ben kalktımKızdaha kalkmadık kalktık mı yoksa
Aynen kızlar devam misyonerdenAl işte kanıtlanmış yöntem denemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?